Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dkbc

Związek

Polecane posty

Gość Dkbc

Cześć. Pisze tutaj ponieważ jest to forum kobiece i właśnie o taką opinie mi chodzi. Od pewnego czasu pewna rzecz mi nie daje spokoju. Otóż moja żona co jakiś czas na imprezach siedzi sobie na kolanach czy to u kolegi(który wcześniej na tej samej imprezie klepnął ją w tyłek) czy u szwagra i ona uważa że to jest zupełnie normalne że to tylko takie żarty. Nie uważam tego za zdrade czy coś co mogłoby nasze małżeństwo rozwalić ale wg mnie siedzenie na kolanach u innego faceta nie jest do końca wporządku i czasem się o to pokłócimy, wtedy ona zarzuca mi że mówię jej co ma robić i że nie robi nic złego. Wogóle nie obchodzi jej moje zdanie na ten temat. Proszę o Waszą opinie co sądzicie na ten temat czy rzeczywiście jest się o co kłócić. Z góry dziękuję

Gość gość
Wziąłeś sobie za żonę lafiryndę, to teraz tak masz... współczuję

Gość gość
Jestem kobietą. Uważam, że to nienormalne. Nie wypada, by się tak zachowywać. Rozumiem jeszcze nastolatkę na domówce u znajomych itp. Pomijam pewne środowiska typu laski tańczące na rurach i pracownice lokali nocnych. Jeszcze kobiety wolne, lekkich obyczajów, lubiące przygody. Żona już nie. Widocznie twoja nie ma do siebie szacunku, brak jej godności i to wszystko. Może wyniosła to z domu i dlatego jej to nie przeszkadza.