Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EgoonOlssen

Wirtualna znajomość???

Polecane posty

Gość gość
Może wirtualna znajomość z mężatką?

Gość gość taki 1
To zależy co od tej znajomości oczekujesz ??? Ja szukałem znajomości a raczej przyjaźni, w prawdziwym tego słowa znaczeniu. I znalazłem, wirtualnie.... Dlatego twierdzę że jest to możliwe wirtualnie. Nie takie same ale możliwe...

Gość gość taki 1
Płeć czy stan cywilny dla przyjaźni niema żadnego znaczenia... Ani to jaka odległość nas dzieli....

Gość gość
Oczekuję tylko wirtualnej znajomości a może przyjaźni a męzatki dlatego że chcę wykluczyć coś więcej i dlatego takie ograniczenia

Gość gość taki 1
gość dziś Myślę że w nieodpowiedni sposób do tego podchodzisz... Zawsze istnieje ryzyko.... Jeśli poznasz fajną osobę i między wami powstanie uczucie, wasze serca zaczną szybciej bić to czy to będzie mężatka, rozwódka czy panna nic nie zmienia. Uczucie rodzi się przecież bez względu na to czy tego chcemy czy nie. Stan cywilny niema tu nic do rzeczy.... Bardziej właściwym ograniczeniem byłoby postanowienie że nigdy się nie spotkacie....

Gość gość
Ale to właśnie jest moja zasada od której nigdy nie odstępuję

Gość gość taki 1
gość dziś Więc jeśli tak jest nie masz się czego obawiać. Ewentualna znajomość również.... Ale ja nadal nie rozumiem twojego rozgraniczenia między mężatkami i innymi kobietami, które w pewnym sensie mogły poczuć się urażone...

Gość gość
Nikogo nie chciałem urazić a czemu z mężatką? Widzisz, kiedyś pisałem z pewną kobietą i zbyt szczery byłem co do mojej pracy czy miejsca zamieszkania i po pewnym czasie ta kobieta miała wielkie parcie by mnie odwiedzić

Gość gość taki 1
Już wszystko rozumiem....

Gość gość taki 1
A może z nią flirtowałeś i dawałeś jej złudne nadzieje ???? Przyznaj sie ????

Gość gość
A myślałem że naprawdę rozumiesz. ..

Gość gość tak 1
Rozumiem, rozumiem . Chciałem coś sprawdzić....

Gość gość taki 1
Długo trwała ta "znajomość" ???

Gość gość
Wybacz ale nie mam zwyczaju przelewać na forum moich i nie tylko moich prywatnych spraw

Gość gość taki 1
Ok. Nie zawracam głowy....

Gość gość
Ja chetnie popisze, ale nie jestem mezatka. Moze to jednak nie problem....

Gość gość
Problem, do widzenia!

Gość gość01_
Stare jak świat ;) Jeśli skok w bok to tylko z mężatką :p Echh :)

Gość gość
To sobie sam wal konia :-)

Gość gość
Mam 62 lata byłem żonaty lecz na obecną chwilę jestem sam , bardzo bym chciał zawrzeć znajomość nawet na tym forum o ile są tutaj kobiety , gdyż tylko kobiety mnie interesują , młode bardzo młode przepraszam lecz nie . Pani w przekroju wiekowym 45 55 i troszkę więcej bardzo mile widziana . Mam jeszcze malutką uwagę panie słuchające Tadeusza Rydzyka przepraszam lecz w żaden sposób się nie porozumiemy . Zainteresowany jestem panią na wszelakie rozmowy od kosmosu życiu rodzinnym i życiu seksualnym poprzez przyrodę i podróże . Jestem bardzo otwartym i szczerym człowiekiem , kolor skóry , wyznanie , jest mi obojętne liczy się tylko jakim jesteś człowiekiem kobietą . bardzo proszę pisać .

Gość gość
musisz byc starym debilem ze tu kobiety szukasz :-( takich jak ty trzeba unikac patologia zalatujesz :-(

Gość gość01_
gość dziś Życzę Ci z całego serca abyś znalazł kobietę, z którą zegar czasu zatrzyma swoje wskazówki :)

Gość gość
noooooo sam sobie odpisujesz stary?

Gość gość
Spokojnie 62, tutaj zawsze kogoś znajdziesz. Ja mam 55 i nie narzekam ;)

Gość gość
Gosc14:35 Bardzo cie przepraszam lecz nie jestem debilem jak to określasz ,lecz tak zwyczajnie szukam kobiety nie tylko tutaj i nie tylko na tym forum ,co ważne są panie chętne by się spotkać ,lecz gdy nawiązujemy pisemne rozmowy ,maja takie a nie inne wymagania co do partnera .Jak dla mnie to nie jest sklep tylko wymiana poglądów i zbliżenia się do siebie w razie rozmowy. Zdesperowany tez nie jestem gdyż pan do jednorazowej miłości nie brakuje ,lecz sztuka jest trafić osobę by intelektualnie i z zainteresowaniami dobrać się . Gość z 14:35 miej więcej życzliwości dla ludzi ,i hamskie zachowania naprawdę nie dają dobrego świadectwa o piszącym .

Gość gość
Szkoda w ogóle dyskutować z nim. Wszyscy hojrakują, bo są anonimowi. Powodzenia życzę w poszukiwaniach. Ja z kimś pisze od juz ponad 4 miesięcy i jest fajnie, bardzo.

Gość gość
MOj ojciec ma 61 lat i NIE wyobrazam sobie aby sie udzielal na damskim forum i do tego jeszcze tu kobiety szukal :-(

Gość gość
To sie zdziwisz. Najwiecej osób do mnie pisze w wieku 50-55 lat. Wiec pozory mylą. A mam 30. Kobieta. Nie wiem czego chcą, zwykle po jednej wiadomosci nie odpisuje, nie szukam kogos takiego. Z tata moge porozmawiac, tez miesci sie w takim przedziale:)

Gość gość
Witam, czemu takie złośliwości i niezyczliwość? Jeśli szukasz kogoś do rozmowy to napisz jaroklon@wp.pl miałem problemy z netem, ten który szukał mężatki do rozmowy.

Gość gość
to znowu Ty? wez juz sobie odpusc, ile mozna?