Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt mnie nie podrywa?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zastanawia mnie taka sprawa.. Gdy miałam 12 lat już wtedy kręcili się wokół mnie chłopacy, byłam "rozrywana" przez całe nastoletnie życie, jednak z większością facetów zostawałam na etapie kumpelskim z własnego wyboru. Nie chcialam byc z pierwszym lepszym. Mialam 2 chlopakow ale to nic powaznego. W wieku 18 lat poznałam faceta z którym stworzyłam pierwszy, poważny związek, z nim przeżyłam swój pierwszy raz. Teraz mam 24 lata, nadal jesteśmy razem, w tym roku bierzemy ślub. Ale zastanawia mnie dlaczego od 3 lat nikt z zewnątrz nie zwraca na mnie uwagi? Nikt nie zagaduje, nikt nie podrywa, nikt nawet nie pyta o nr? Przecież obcy ludzie nie wiedzą, że kogoś mam.. Dodam, że obiektywnie jestem chyba ładna, brunetka, szczupła , 165 cm, ciemne oczy, maluję się, ubieram swobodnie ale nie wyzywająco. O co chodzi? Dodam ze wychodze z kolezankami na miasto, na lyzwy itp, czasem gdzies sama ide cos zalatwic czy na zwykly spacer. Pracowalam w wielu miejscach gdzie byl kontakt z klientem jako barmanka, kelnerka, ekspedientka i kiedys mnie nawet w miejscu pracy podrywali gdzies tak do 20 roku zycia a od 3 lat nic zero. Pojawiło mi się myślenie, że gdyby nie mój obecny facet to zostałabym starą panną. To boli bo nie znam przyczyny, a kiedyś było zupełnie inaczej..

Gość gość
Robisz sie stara

Gość gość
Wyglądam na mniej niż mam niestety, tak na 20..

Gość gość
Bo nie jesteś dziewicą

Gość gość
Mężczyźni przechodzonej baby nie chcą

Gość gość
życie sie zmienia teraz nie ma czasu na podrywy

Gość gość
Tobie się wydaje że jesteś ładna a jesteś co najwyżej przeciętna

Gość gość
Nie jesteś dziewicą jesteś przegrana

Gość gość
gość dziś Dodam, że obiektywnie jestem chyba ładna, brunetka, szczupła , 165 cm, ciemne oczy, maluję się, ubieram swobodnie ale nie wyzywająco. O co chodzi? xx Nie, to subiektywnie wydaje Ci się, że jesteś ''ładna''. A to, jak wyglądasz nie decyduje o powodzeniu, istotniejszy jest styl bycia, zachowanie, charakter, ruchy, mimika... jeśli nie jesteś intrygująca, pociągająca, powodzenia mieć nie będziesz. Im starszy facet, tym wyższe ma wymagania odnośnie całokształtu kobiety i nie leci na pierwszą lepszą jak małolat, tylko dlatego, że 'ładna'. Także najwyraźniej brakuje Ci kobiecości, i tyle.

Gość gość
Przecież brzydkie też mają powodzenie

Gość gość
Po co bierzesz ślub jak nie jesteś dziewicą chcesz się ośmieszyć przed Bogiem ?

Gość gość
Widocznie traktujesz swojego przyszłego męża poważnie i nie wysyłasz do mężczyzn sygnałów. Faceci to wyczuwają i Cie nie podrywają.

Gość gość
15:43 Sugerujesz, że jest sztywna i oziębła... i to nie mogłoby być z powodu, o którym mówisz, bo zwyczajnie nie leży w kobiecej naturze. Nieładnie.

Gość gość
Sztywna i oziębła dla obcych facetów, bo ma swojego wybranka i tyle.

Gość autorkaposta
Racja cos w tym jest, nie wysylam zadnych sygnalow facetom, nie jestem zimna ale nie chce wysylac zlaotnych usmiechow itp. Myslicie ze to moze byc przyczyna ze widac ze jestem zajeta i dlatego? Co do kobiecosci rzeczywiscie mi jej troche brak i brak poczucia wlasnej wartosci oraz tzw sily przebicia sie. Dbam o siebie, robie delikatny makijaz ale jestem przeciwienstwem tych dzisiejszych, wulgarnychm puszczalskich lasek ze wszystkich na wierzchu.

Gość gość
Bo nie jesteś atrakcyjna dla mężczyzn dlatego nikt cie nie podrywa

Gość gość
Faceci są między sobą solidarni, jak wiedzą że kogoś masz, to nie podrywają.

Gość gość
Hahah, wychodzi za mąż za “tego pierwszego” i myśli, że to już na zawsze :D :D :D

Gość gość
A za 2lata rozwód

Gość gość
6 lat jestesmy razem to niby czemu rozwod? Nie wychodze za maz po roku.. ten slub to formalnosc i okazanie ze sie kochamy

Gość gość
A moim zdaniem to zalezy od tego jakie wrażenie się sprawia. Ja odkąd jestem w związku też jestem o wiele rzadziej podrywana, ale a) sama nie patrzę się na facetów (a kontakt wzrokowy jest dla wielu bodźcem) b) jak gdzieś wychodze to nawet o tym nie myślę tylko zajmuję się swoimi sprawami, a to przecież widać czy dziewczyna jest otwarta, czy ma wyj****e na ludzi wokół c) wystarczy też mieć minę niezbyt niezachęcającą d) nie stroję się, nie podkreślam jakoś mega swoich zalet Zacznij wysyłać takie małe sygnały "jestem chętna na podryw, halo, zainteresuj się mną" a na bank zaczną się podrywy :P Jak będziesz gdzieś w na kawie czy w knajpie gdzie jest sporo młodych osób to sobie poobserwuj to u innych lasek.

Gość Gość

Ty głupia cipo!!!Zostaw faceta w spokoju !!!Nie wychodz za niegonza mąż.Zniszczysz mu życie.Jak ci nimfomanko brakuje podrywów to idz sie rżnąć z mużynami a faceta porządnego co cie chciał zostaw.Paszczurze jeden.Cipa swędzi i chce się chajtać?Po co ??Bo ktoś inny cie nie chciał?