Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawikiem 27 letnim, i chciałbym, aby jakaś zrobiła mi lachę, np w lesie

Polecane posty

Gość gość

Tak mnie naszło. Czy w tym kraju ogólnie są kobiety, dziewczyny które umieją dobrze to robić ? Bo słyszałem różne wersje.

Gość Spejson43
Tak tylko niesmialo chcialbym Ci uzmyslowić, że skoro jestes cnotek to po kiego grzyba stawiasz wymagania odnosnie loda. Przeciez nawet jak y Ci zrobila najgorszego lodowego kaszana to k tak bys ske nie kapnął. EHHH, zmarnowales okazje, żeby jakas niedoswiadczona a chetna niewiasta mogla sie wykazac. A tak juz jest podejezenie, ze albo sciemniales, ze cnotka jestes, albo, ze i tak bedziesz po wszysykim mrudzil. A tak juz pieknie " żarło".

Gość gość
Zrobię Ci ania 23 97kg 168

Gość gość
17-30- Nie chce mi się komentować tego głupiego komentarza.

Gość gość
17:30 trafił w punkt !

Gość gość
Trafił w punkt ? Najpierw niech się nauczy pisać, a potem niech zabiera się za komentowanie. " EHHH, zmarnowales okazje, żeby jakas niedoswiadczona a chetna niewiasta mogla sie wykazac" xxx Jak już co to na niedoświadczoną. Nigdzie nie napisałem, ze taką chcę. Zresztą chodziło jedynie o profesjonalistkę w seksie oralnym a nie ogólnie. "Przeciez nawet jak y Ci zrobila najgorszego lodowego kaszana to k tak bys ske nie kapnął" xxx No tak, jakby mi jeszcze fiuta gryzła i czułbym ból, to faktycznie bym się nie kapnął. Widocznie nadal panuje stereotyp, cnotek- nic nie wie, nawet gdzie włożyć. No cóż. Jaki kraj, tacy jego mieszkańcy.

Gość Reksio43
Hahaha, Ty faktycznie jestes jakis walniety w baniak. 27 lat prawiczek ale kozaka struga jaki to nie jest obcykany urka burka. Hahahaha....idż cipo męska strzep sobie teraz mózg to może w koncu zastartuje do myślenia

Gość gość
Reksio, zamknij jape typie z małym fiutkiem, znajdz dziewczyne, odejdz od kompa, bo gdzie nie wejde to jest Twoich 50 komentarzy, co Ty życia stulejarzu nie masz?

Gość Reksio43
Nie mam a bo co?

Gość Spejson43
Przyganial kociol garnkowi. Reksio co mial to juz swoje odr***** w życiu i jemu juz nie grozi to co Ciebie spotka. Nie potrafołes zamoczyc do tej pory znaczy, że faktycznie masz cos ze stuleja i juz w tym zycii nie zamoczysz....no tak, to stary Reksio ma sobie znależć dziewxzunę jeszcze, ale Ty 27 lat cipowatu prawiczwk nie musi sobie znalezc i Ty mozesz siedziec o czytac wszystko na forum. No tak internet to cale Twoje życie, a Reksio pojawil sie tu w piatek bodajze i pewnie nieslugo wroci do normalnwgo zycia, ale ty nieudaczniku musisz go pouczac?