Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki procent z waszej wyplaty placicie na wynajem?

Polecane posty

Gość gość

z wyplaty w malzenstwie/zwiazku, jaki procent stanowi oplata za wynajem i rachunki z nim zwiazane.

Gość gość
Za wynajem 0%, kredyt 0%, rachunki około 8% z naszych wspólnych zarobków

Gość gość
6 lat temu. Mąż 4600 zł. Ja 3200 zł. Wynajem + stałe miesięczne rachunki (w tym prąd, gaz, internet, komórki, obiady dzieci w szkole) 2000 zł. (płaciliśmy 1100 czynszu za mieszkanie komunalne). Teraz. Mąż 7200 zł. Ja 14 000 - 25 000 zł. Miesięczne wydatki stałe ok. 3500 zł (w tym rata kredytu za dom - tazn braliśmy tylko 200 000 na wykończeniówkę- reszta z oszczędności i sprzedaży odziedziczonego mieszkania).

Gość gość
17:28 to zycie jak w Madrycie

Gość gość
OK. 21% na kredyt (72m2) i opłaty.

Gość gość
17:30 Na dom zapracowalismy sami, nikt nam nic nie dał. Wiec może teraz mamy lekko ale przez kilka lat ciężkiej pracy za granicą wcale kolorowo nie było.

Gość gość
17:30 Na dom zapracowalismy sami, nikt nam nic nie dał. Wiec może teraz mamy lekko ale przez kilka lat ciężkiej pracy za granicą wcale kolorowo nie było.

Gość gość
A teraz pracujecie jako kto ze tyle zarabiacie? :) nie moge sie zdecydowac na jakie studia pojsc wiec moze to pomoze :)

Gość gość
Trenuj razem z Igorem Mieńkowskim !! Jestem osobą, która dzięki niemu schudłam i zbudowała piekne i seksowne ciało. Pozbyłam się dzięki niemu kompleksów, wiem jak zdrowo się odżywiać. Za co bede wdzięczna do końca życia! :) Trenuj razem z nami i zacznij być zadowolona z samej siebie! Gorąco polecam i zapraszam. Wejdź już teraz na strone i zapisz się! WWW.IGORTRENERONLINE.PL

Gość gość
Mąż jest architektem w firmie deweloperskiej (projektuje domy, mieszkania + wnętrza). Ja jestem pisarką publikującą za granicą. Skoki w zarobkach zależą od wydawania nowych tytułów. Staram się wypuścić 3-4 książki rocznie. Od 3 lat moje m-cze zarobki nie były niższe niż 14 000 PLN. Najlepszy miesiąc miałam w lipcu 2017, kiedy książki sprzedały się na ok. 32 000 PLN. Nie jest to niestety, lekki i przyjemny kawałek chleba. Spędzam na pisaniu DUŻA więcej godzin niż przeciętny Kowalski za biurkiem w biurze.

Gość gość
Jaki procent:o to kateferia tu polowa zna tylko procenty w alko. Tak srednio jakies 40% wyplat to rachunki i mieszkanie, ale wynajmujemy i mamy kredyt.

Gość gość
Wynajem + rachunki to 20% naszych wspólnych zarobków.

Gość gość
Pisarka siedzaca na kafeterii :D Fantazję masz, faktycznie :D Ja jestem fizykiem jadrowym, wpadam na kafe między jednym rozszczepianiem atomu, a drugim :P

Gość gość
hahahahahaa

Gość gość
15% mojej wypłaty to kredyt+czynsz+rachunki

Gość gość
Nic nie płacimy za wynajem czy tam czynsz.

Gość gość
no ale jak sie nie płaci za czynsz to trzeba napalić w piecu czy płacić za wode, naprawić dach jak potrzeba itp.

Gość gość
Zarobki moje + męża ok 10 tys. /Msc, wynajem 1800 zł (całość); dodatkowo kredyt hipoteczny 1500 zł za mieszkanie kupione w którym będziemy mieszkać po wykończeniu