Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie program master chef junior

Polecane posty

Gość gość

w przeciwienstwie do malych gigantow fajne dzieciaki utalentowane i co zwrocilo moja uwage , ladne te dzieci , ladne spoleczenstwo nam rosnie

Gość gość
Dzisiaj byl drugi odc??? Oglądałem pierwszy i musze się z tobą zgodzić. To kwestia wychowania dzieci, jeśli od małego rodzice angażują dzieci w różne prace domowe np. gotowanie to są piękne efekty

Gość gość
dzieciaki maja talen i zachowuja dystans do jurorow , owszem dyskutuja , smieja sie , czasem probuja ratowac dobre danie dobra mina, ale nie ma tyle chamstwa i beztalencia co w malych gigantach

Gość gość
W tej serii nie ma osobowosci na miare Rzeznika z poprzedniego sezonu:( Przyszlo mi do glowy,ze te dzieci musza byc z bardzo bogatych rodzin, znaja takie produkty ktorych przecietny Polak na oczy nie widzial. Ale fajnie miec w domu takiego kucharza:)

Gość gość
kim byl rzeznik ? ten grubasek?

Gość gość
bez przesady , krewetki ?

Gość gość
Ja też lubie bardzo ten program, oglądam wszystkie sezony. Naprawdę bardzo mądre i porządne dzieci. Gratuluję rodzicom.

Gość gość
Ale ten w jednej czwartej grek to wygląda jak dziewcZynka. Serio myślałam że to girl i wcale nie chodzi tu o długie włosy tylko o rysy twarzy

Gość gość
Stas , ja tez myslalam ze to dziewczynka :)

Gość gość
I gabriek i stas wygladaja jak dziewczynki. Tak, o grubaska Rzeznika mi chodzilo, fajny byl:) Nadal sie upieram, ze te dzieci raczej z bogatych domow pochodza. To nie zarzut bo fajne dzieciaki z fajnym hobby

Gość gość
A ja sie nie bede z toba spierac :) byc moze masz racje , z pewnoscia nie sa to dzieci co ´psu spod ogona wylecialy ´ widac tez ze z dobrym sprzetem kuchennym obyte Ten grubasek rzeznik :) :) dzizas co za ksywka , byl zajeisty