Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widze sensu wejscia w zwiazek z facetem po przejsciach

Polecane posty

Gość gość

bo zazwyczaj bledy innych kobiet przechodza na nastepne, im wieksze doswiadczenie tym mniejsze zaangazowanie faceta, porownuje ciala, zachowanie wszystko generalnie. i nie mialabym szans stac sie boginia takiego faceta. chociaz sama nie jestem dziewica to mam latwosc zapominania, nie roztrzasania i wspominania bylych facetow a sporo ich bylo (nie tylko w sensie seksualnym, bo byl czas ze zauraczalam sie co kilka miesiecy) chcialabym podobnego do siebie, tyle ze prawiczka z wyboru... ale nie ma szans na to :(

Gość gość
mężczyzna to osiągnięcie że jest prawiczkiem około 3 klasy gimnazjum już , tak nie masz szans na znalezienie takiego prawiczka , większość facetów +20-25 lat mieli już średnio z 5 dziewczyn do 20

Gość gość
Naprawde wszyscy sa tacy puszczalscy:/ ?:(

Gość gość
nie to nie jest tak podam ci swój przykład ja za czołem w wieku 20 lat szukać dziewczyny bo wcześniej była siłownia i zajęć miałem dużo , teraz mam 22 lata i miałem już w przeciągu tych 2 lat 6 dziewczyn , ludzie zwykle się nie dopasowują lub charakter wychodzi jaki jest naprawdę i się ludzie roztają

Gość gość
i tak uważam że wolno bo ja poznaję przez internet dziewczyny , bo ja nie jestem osobą która chodzi na imprezy lub do jakiegoś klubu, nie piję alkoholu , nie lubię takiego towarzystwa , wolę sobie wyjść na spacer lub do kina iść z dziewczyną lub iść na siłownię lub basen , znajomych nie posiadam bo bardzo dużo ludzi jest fałszywych więc już wolę być sam , i nie być zrobionym w ciula

Gość gość
Ja rozumiem miec kilka dziewczyn ale chodzi o to, ze wlasnie faceci czy tez kobiety zamiast sie poznawac i dopiero potem seks robia na odwrot a potem maja taki przebieg ze szkoda gadac, o uczucia tez chodzi, duzo osob w mlodosci sie angazuje w jakies znajomosci , po co? ja w nastoletnim wieku mialam swoje zajecia, znajomych, na luzie podchodzilam do wszystkich, wiedzialam ze kiedys bedzie maz a poki co poznajemy sie i jak facet okaze sie godny zainteresowania, to wchodze w zwiazek a potem seks, nie na odwrot, co w tym dziwnego ? przynajmniej nie mam zlamanego serca, nie mam doswiadczen ktore rzutowalyby na przyszle zwiazki

Gość gość
moze dlatego mam takie podejscie, ze moj ojciec zdradzal matke, nie kochal jej, chociaz dla mnie byl dobry. po latach okazalo sie ze zwiazal sie z nia bo byla dobrym materialem na zone-dobrze gotuje, jest czysta, porzadna itp.O czyms takim jak klasa czy honor on nie slyszal, tylko pozory stwarzal, dlatego zalezy mi zeby kogos dobrze poznac, nie powierzchownie, zeby sie nie przejechac. Chce byc uczciwa i chce kogos uczciwego kto nie bedzie mnie zdradzal czy potajemnie kochal bylej/niedoszlej, troche madrosci nie zaszkodzi, potepiam zwiazki oparte na chemii....jak nie znajde kogos podobnego to tez facet nie bedzie mogl miec pretensji ze moge go zdradzic itd

Gość gość
tylko wiesz po miesiącu spotykania się dziewczyny naciskały mnie więc kochałem się i jakoś nie żałuje wiem że kocham seks , i tu zaczynają się schody sporo jest ludzi co mają inny temperament czyli , kobieta będzie lubiła raz na dzień lub raz na kilka dni i tu są problemy bo związek się nie uda jeśli facet lubi kilka razy każdego dnia , później kobieta się dziwi że facet zdradza to mnie najbardziej śmieszy, i potem te pytania czemu mi to zrobiłeś i tak dalej facet potrzebuję być kochany i czuć że ktoś go pragnie , a nie raz na tydzień lub na miesiąc no dajcie żyć , więc odnośnie tego sporo związków decyduje się szybciej na seks by poznać jaki jest w łóżku i ile lubi bo inaczej sensu nie ma związku ciągnąc jak ktoś nie wiem jest typem aseksualnym

Gość gość
współczuję ale zrozum trzeba się dotrzeć na każdym szczeblu inaczej jaki to ma sens powiedz mi ty chcesz więcej przytulania a facet nie wiem nie lubi tego i ty już wpadasz w depresję

Gość gość
wiem, ze trzeba sie dopasowac temperamentami ale dla mnie to nie jest dobra wymowka ze dziewczyny naciskaly,jak ktos nie chce i ma zasady to sie ich trzyma, no ale ty jak mowisz kochasz seks wiec dla mnie nie bylbys odpowiedni, bo ja tez kloda nie jestem ale potrafie zyc w celibacie i co lepsze, nie ciagnie mnie do masturbacji ani do przelotnych znajomosci, jak juz mam faceta to takiego ktorego pragne i kocham i okazuje mu to, kilka razy dziennie to przesada bo potem mnie wszystko boli, ale 2 razy dziennie czemu nie, w dluzszym zwiazku nie bylam i nie wiem czy potem by ta chemia nie wygasla i czy nadal bym chciala ale podejrzewam ze tak,,to wymaga troche samozaparcia ,,ja juz sobie ppostanowilam w wieku 15 lat ze bede myslec troche przyszlosciowo, moze to tez wina mojej nieco romantycznej natury

Gość gość
haahah chce prawika z wyboru a sama nie jest dziewica, zaden normalny prawik cie nie zechce, sama masz pewnie z 30 facetow na koncie, hipokryzja

Gość gość
jednego, a nie 30

Gość gość
jednego z seksem, 3 z pieszczotami a reszta to mowie zauroczenia platoniczne

Gość gość
w jakim wieku jestes?

Gość gość
24

Gość gość
i tak sporo

Gość gość
Nie sadze, znalezc faceta z takim 'przebiegiem ' to cud. Pierwszego faceta mialam w wieku 18 lat, potem 2 lata pozniej a seks byl niedawno, pol roku temu . Chodzilam z 8, ale z wiekszoscia to nawet sie nie calowalam :D

Gość gość
Autorko, odpowiedz też sobie na pytanie czy jak już znajdziesz faceta-prawiczka to czy będziesz cierpliwa jak już dojdzie do seksu? Nawet jak facet będzie pewny siebie to jak będzie to jego 1 raz to może dojść w 1 minute lub może być trochę nie gramotny (np. problem z rozpięciem stanika,skoro nigdy nie rozpinał) . Nie twierdze, że tak musi być na pewno, ale żeby nie było tak, że bo kiepskim lub nie udanym seksie zostawisz go :P