Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na damskiego boksera?

Polecane posty

Gość gość

Moj partner okazal sie damskim bokserem. Co jakis czas wpada w furie i wtedy mnie uderzyl juz kilka razy. Kiedy ma szal boje sie wezwac Policje, ze uslyszy i bedzoe jeszcze gorzej. Ogolnie jest osoba postrzegana jako uosobienie spokoju, nikt by mi nie uwierzył ze czasem jest potworem. Wiem jak dziala nasza Policja ze niewiele mogą. Z resztą on bije tak ze zazwyczaj nie widac. Mam tylko pare zdjec siniakow. Szkoda ze nie ma kogos kto chcialby nauczyc rozumu takiego damskiego boksera. Zrobic mu to samo co on mi. Boje sie odejsc bo mamy male dziecko i boje sie ze mi je będzie zabierał. Help

Gość gość
Jedno jest wyjście- odejść i nie dac się więcej ponizac!!! Ale ty głupia i tak Nie zostawisz go bo przecież misio BYWA spokojny i dobry :D. Każda madra matka ewakuowała by się z takiego patologicznego związku bo wiedzialaby ze kłótnie, awantury nie służą dziecku i takie dziecko spokojne i bezpieczne nie będzie (a co jeśli on kiedyś w furii uderzy dziecko?!) ale ty się zaslaniasz dzieckiem a tu chodzi o to ze pewnie nie chcesz zostać sama i jednak go kochasz jprdl... Takim matkom bez mózgu powinni odbierać dzieci bo tylko to dziecko cierpi na glupocie matki która nie ma za grosz honoru i musi mieć męskie gacie w domu, nawet kosztem zdrowia psychicznego i bezpieczeństwa dziecka

Gość gość
Zostaw h...a albo utnij mu rękę

Gość gość
Moze ktos chetny z prawdziwych facetow pokazac mu moc silniejszej pięści?

Gość gość
Prowokujesz grandy i chcesz żeby ktoś obcy się za ciebie bił? Jakie to typowe, jak pod dyskoteką :-D

Odejdż najlepiej znajdż przyjaciela porozmawiaj kolegę zròbcie imprezę i niech fika ten przyjaciel musi być mężczyzną swoje zrobi ode chce mu się.