Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość16

Ciągły stres jakieś sposoby

Polecane posty

Gość Gość16

Znacie ? Bo stresuje się nie wiadomo czym wszystkim!:( jakieś sposoby na stres dawać :) bo ja czasem rzygam po nocach z tych nerwów :( a bardzo się boje :( stresuje się szkołą :( :(

Gość gość
Wlasnie ogladam film o stresie. A Ty moze masz nerwice? Melisa, magnez i 2l wody. Zero kofeiny, zdrowe jedzenie. Cukier tez zredukowac.

Gość joelkana
Moze właśnei meliska, jak nie lubisz naparów to nervomix możesz sobie kupic, spróbj od tego na początek, ja jestem typem panikary i u mnie te tabletki ziolowe schcodzą szybko, próbowałam technik medytacyjnych ale to nie da mnie

Gość gość
Herbatka meliska jakoś słabo na na mnie działa ale uspokaja mnie nervomix control, ziołowe też na bazie melisy. Na stres w pracy pomaga :)

Gość gość
Dobry jest na stres ja tez biorę go jak mnie nerwy w pracy dopadają, szybko i na długo uspokaja i co ważne nie uzależnia.

Gość gość
Wiem coś o tym bo miałam taki ciężki okres w pracy , wtedy tez brałam te ziołowe tabletki, uspokajały mnie na dłuższy czas a że po nich nie czułam się senna i taka otumaniona to jak najbardziej mogłam brać je w pracy.