Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kogoś poznać, ale kiedy ktoś mnie podrywa to się pesze i uciekam

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy ktoś ma może podobnie? Mialam juz kilku facetów, nadal jestem w zwiazku, ale niezbyt udanym, wiec chcialabym kogos poznac. Problem w tym, ze stracilam pewnosc siebie i jak ktos probuje mnie poderwac to sie pesze i probuje go splawic ( nawet jesli mi sie spodoba i chetnie bym sie z nim umowila). Np. kiedy zaczepia mnie ktoś na ulicy, w bibliotece itd. to mówię, ze jestem zajeta, spiesze sie, albo jesli prosi o numer ,ze mam chlopaka. pozniej tego zaluje, ale ten lek jest silniejszy... Ma ktos moze podobnie?

Gość gość
tak mi się wydaje że właśnie takie coś mnie spotkało. Prosiła o spokój... więc Jej go dałem z Mojej strony... nieumiem zapomnieć

Gość gość
Mam to samo...

Gość gość
11:01- no wlasnie i to jest masakra :O jedynie po alkoholu w klubie jestem troche bardziej odwazna, ale jak ktos podejdzie do mnie niespodziewanie np. tak jak ostatnio w bibliotece to mam ochote uciec. Nie jestem jakas dziewica czy świeta itd., ale jestem niesmiala i to chyba z tego powodu. Co najdziwniejsze kiedys taka nie bylam (choc nigdy nie bylam przebojowa) i dlatego mialam kilku facetow, ale jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak ja kogos poznam bo nikomu nie daje nawet szansy zagadac.

Gość gość
A najgorsze bylo jak kiedys ktos zagadal w autobusie i nie moglam uciec bo jechalam z miasta X do Y ,a on sie przysiadl. No i wtedy mu podalam zly numer. Pozniej tego zaluje i obiecuje sobie,ze nastepnym razem sie odwaze i z kims przynajmniej pogadam, ale pozniej znowu jest to samo. Po prostu wlacza mi sie lek ,ze powiem cos glupiego, albo zle wypadne jak pojde z nim n a kawe, albo pozniej cos pojdzie nie tak i wole sie wycofac tak na wszelki wypadek

Gość gość
Bzdety smieciowe