Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie to jedna wielka tragedia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tak zdrowo to rowniez mielone i ziemniaki XXX no to juz sie nie dziwie ze chorujecie na raka skoro zdrowo to dla was mielone i ziemniaki :O macie błędne pojmowanie zdrowej diety :O

Gość gość
Mielony zalezy z czego i na czym znawczyni zdrowej kuchni nie majaca pojecia co zdrowe XXX jesli zmielisz buraki i zjesz to rzeczywiście takie 'mielone' będą zdrowe, ale jeśli do tego połączysz je z ziemniakami to cały posiłek nie będzie zdrowy. Kapujesz czy jeszcze masz za daleko?

Gość gość
Co Wy jej próbujecie udowodnić, że fatalną dietą wykończyła męża? :>

Gość gość
o matko a ta z dieta idiotka wyskoczyła , debilka jedna . Jedni robią mielone z indyka inni z wieprzowiny a róznica ogromna

Gość gość
taaaa mieloen z buraka beda zdrowe ? tobie dziecko to juz chyba wszystko na łeb zaszkodziło

Gość gość
jesli zmielisz buraki i zjesz to rzeczywiście takie 'mielone' będą zdrowe, ale jeśli do tego połączysz je z ziemniakami to cały posiłek nie będzie zdrowy. Kapujesz czy jeszcze masz za daleko xx Zdecydowanie mam za daleko :D Za daleko by wierzyc w takie bzdury. Prawda to panie , swieta prawda , bo napisala to anonimowa kafeterianka :)

Gość gość
Le tam ,a co ja mam powiedziec od wielu lat lecze sie na nawracajaca depresje mam leki obawy. Nigdy niemialam kolezanek przyjaciol znajomych normalnego faceta wolne chwile spedzalam przy ksiazce lub przed tv nigdzie nigdy nie chodzilam nigdzie zapraszana niebylam. Pracowalam w poznaniu w hurtowni na kasie jako kasierka za marne grosze za 1500zl dojezdzalam do pracy potora godziny w jedna strone pociagiem potem wsiadalam w tramwaj a na stacje dojezdzalam rowerem wiosna lato jesien zima na dojazdy do pracy tracilam 300zl wiec na reke zostalo mi 1200 zadne kokosy mieszkam w malym miescie tu ciezko o prace mimo skonczonych szkol. Rodzice moi sie rozwiedli z ojcem nie mam kontaktu 14l. matka moja miala trzech facetow mojego ojca po rozwodzie innego i potem tez innego faceta ktory zamieszkal z nami i lubial bzykac sie ze mna oczywiscie tego matce niemowilam a potem zmarl u nas w domu. Chcialam wyjsc zamaz koniecznie bo juz jestem po 30 jednego faceta poznalam z radia wymuszal seks ciaze usunelam a jego poszukiwala policja kryminalna potem poszukalam faceta z internetu rozmawialismy przez tel 7 miesiecy a spotkan przez caly rok bylo moze ze szesc oswiadczyl sie ale wprowadzialam go w blad ze choruje na depresje a choruje na schizofremie gdy dowiedzial sie o ciazy chorobie wniosl o rozwod siedze u matki teraz w siodmym miesiacu ciazy i bardzo niechce tego dziecka bo maz wykorzystuje moja chorobe do rozwodu.

Gość gość
rozwód bo schizofremia a nie depresja ? no prosze ! co za debil ! to kobieta chora na schizofremie nie moze byc szczesliwa , męzatka i miec dzieci . Debil a nie facet . Niech idzie w pioruny jasne . Pokochasz dziecko i je wychowasz . Lepiej samemu niz z debilem . Sorka

Gość gość
Temat zakłada kobieta po ciężkich przejściach, a Wy tu o mielonych... Autorko, trzymam kciuki, żeby to był tylko chwilowy dół. Dla dzieci na pewno ważniejsza jest troskliwa i kochająca mama, a nie źródełko pieniędzy. Mówisz, że sami Ci dają - czyli wychowałaś zaradnych ludzi, którzy dbają o rodzinę. Gratulacje :)

Gość gość
16;42Dziekuje potrzebowalam takich slow odrazu lzej na sercu mi. Zawsze pragnelam wychowac swoje dzieci w pelnej kochajacej cieplej rodzinie tym bardziej ze u mnie w domu tego niebylo. Najpierw mialam depresje potem doszly inne choroby jak schizofremia no i bylam po slubie tylko 5dni ktos moze w to nie uwierzyc ale to ja parlam na slub bo jestem silnej wiary w boga .maz chcial siedziec cale zycie bez slubu no a ze nadarzyla sie okazja do rozwodu to szybko wniosl o rozwod nie zaakceptowal mnie chorej w ciazy. Ciaze kazal mi usunac i powiedzial cytuje nie potrzebuje miec dwoch dzieciakow w domu ale ja tego nie zrobilam.W maju ma sie urodzic coreczka a on wogole sie nie interesuje mna myslalam o oddaniu zostawieniu dziecka w szpitalu bedzie ciezko mi samej wychowac zyje z renty.

Gość gość
bedzie cięzko ale jest pomoc . Nie odawaj dziecka . Tez kiedys byłam w tudnej sytuacji , wydawało mi sie ze bez wyjscia . Wiem ze kazda sytuacja jest inna , ale moze jest ktos kto ci pomoze . Tez chciałam oddac dziecko /zostawic ale serce i pękało . Zaparlam sie i sytaucja zmieniła sie po kilki miesiącach na dobre . Dzisiaj nie wybaczyłabym sobie tej decyzji . Mam najwiekszy skarb przy sobie . Renta , 500 + , aliementy , moze cos z mopsu ...dasz radę .

Gość gość
bardzo fajne prawdziwe odpowiedzi specjalistów

Autorko, twoje życie to nie tragedia. Wiele przeszłaś. Owszem. Ale wierz lub nie. Tysiące kobiet, które nie mogą mieć dzieci chciałoby być w twojej skórze. Nie mieć nic, ale mieć dziecko, chociaż jedno. Puste życie nadętych gburów z korpo, to dopiero tragedia. A ty masz wspaniałą rodzinę. A że bez faceta? Przecież to żaden wyznacznik w dzisiejszych czasach. Ojciec dzieci nie żyje i takich kobiet są miliony. x Do pani ze schizofrenią. Nic piękniejszego niż córeczka nie mogło cię spotkać. To jest twój dar od Boga, który będzie dla ciebie sensem życia. Zobacz, wystarczy spojrzeć chociażby na kafe - faceci przychodzą, ranią i odchodzą. A tobie trafił się największy cud, który będzie cię kochał bezinteresownie.

Gość gość
ale pusty gbur z korpo przynajmniej ma co dax zrec dziecku, taka prawda.

Gość gość
17;35 Dziekuje trudno musze walczyc. Poszlabym chetnie do pracy ale mam calkowita niezdolnosc do pracy no i w ciazy jestem czas pokaze co dalej.:(

Gość gość
17;56 Tez nie mam faceta maz wniosl o rozwod i powyzywal mnie od czubow sierot prostaczek zurzytych mopow idiotek tak robi maz gdy sie dowiaduje o ciazy chorobie no i teraz zostalam sama w ciazy ze swoja choroba .czeka mnie klawe zycie nikomu nie zycze niedosc ze biedna to i chora. No chyba ze sie zabije w tym kraju samotne matki to ma sie gdzies a ja nie mam piatki dzieci zeby ktos pomogl tylko to jedno jedyne ktore ma przyjsc na swiat...

Gość gość
gość dziś idiotka to cie robiła tępa dzido

Gość gość
18:32 A co to za choroba ? Faceci to jednak idioci i mysla tylko penisem.

Gość Ana435
Tragedia to jest wtedy jak masz chore albo niepełnosprawne dziecko. Jak wiesz , że umrze za kilka miesięcy albo jak zastanawiasz się co się z nim stanie jak Ciebie zabraknie.:-( :-( A to, że nie jesteś zamozna i nie masz faceta to nie jest tragedia.

Nie ma żadnej tragedii. Przecież mimo wszystko dałaś radę, nie załamałaś się. Dziećmi zajmowałaś się najlepiej jak mogłaś. Skoro piszesz, że teraz to one tobie coś dają to znaczy że dobrze je wychowałaś, że Cię kochają , szanują i nie zostawią na pastwę losu. Na pewno doceniają to co dla nich przez te wszystkie lata robiłaś, gdyby było inaczej odwróciłyby się od Ciebie i dopiero zostałabyś sama jak palec. Ciesz się tym co jest. Masz jakiś znajomych, koleżanki ? To spotykaj się z nimi na kawę, herbatę na ploteczki, wyjdź do kina , zapisz się na jakąś wycieczkę. Zacznij żyć :-) Do szczęścia nie jest potrzebny tylko facet albo góra pieniędzy :-) https://drzeweczkaa.sklepna5.pl/

Gość gość
"Dlaczego tragedia? Bo związki ci się nie ułożyły? No bywa." Zgadzam się, a nawet powiem więcej. Mało kto ma to szczęście, że w długotrwałym związku takim rozpoczynającym się od 10 lat wzwyż czuje się spełniony. Większość jest pod tym względem przegrańcami. Widać to dookoła. Albo jest dwoje sfrustrowanych ludzi będących ze sobą w imię zasad, przyzwyczajenia, albo zmiana partnera co kilka lat na nowego.

Gość gość
Szkoda mi tylko dzieci, mam nadzieję, że są mądrzejsze niż Ty. Uprawiać seks bo koleżanki uprawiają... Jprdl!!!!!!!! Głupich nie sieją sami się rodzą.

Gość gość
12:33 chciałabym cię poznać.W życiu codziennym kocmołuch zapuszczony w garach a tu cwaniakujesz.Ciekawe jak tobie się życie potoczyło...:)