Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie powinnam chudnąć na tym jedzeniu?

Polecane posty

Gość gość

Przed odchudzaniem ważyłam 59kg, aktualnie 54kg przy 161cm wzrostu. Wszystko to w 2 miesiące. Moja sąsiadka twierdzi, że to nie jest możliwe, że jedząc tak chudne. Chcę dodać, że ćwicze z moniką kołakowską. Z początku jadłam 2000kcal. Od jakiegoś tygodnia 1900kcal. Przykładowo z wczoraj: Śniadanie: Bułka pszenna obtoczona w jajku I pieczona z szynką, mozarellą. Sałatka z pestkami słonecznika, awokado, pomidorem, kukurydzą. Przekąska: Kawa I czekolada karmelowo-orzechowa z milki (nie cała xd) Obiad: Pieczone ziemniaki, surowe warzywa w śmietanie I królik Kolacja: Soczewica z warzywami

Gość gość
Dodam, że królika zjadam całego, np. wczoraj zjadłam takiego, który ważył 4 kilo. Czemu więc chudnę?:(

Gość gość
Wszystko zalezy od bilansu kalorycznego, jezeli spalasz wiecej niz dostarczasz organizmowi to chudniesz i mozesz nawet zjesc deser z czekolady. Ja np. leze po operacji i stad spalam niewiele bez ruchu, staram sie tylko malo jesc ;).

Gość gość
Ktoś się po de mnie podszywa widze. Nie nie zjadłam całego królika itd... ;) Pilnuje kcal. Nie przekraczałam 2000, a teraz nie przekraczam 1900. Tyle powinnam jeść wg. Kalkulatora.

Gość gość
Tylko właśnie ciekawi mnie czemu ona twierdzi, że nie powinnam chudnąć O.o Zapotrzebowanie mam ujemne przecież.

5 kilo na 2 miesiące? przecież to wystarczy się nie objadać i ruszać przy normalnym metabolizmie ja też jadam podobnie, ja nie jadam królika:O

Gość gość
To znowu ja, autorka tematu. Na jutro mam przyszykowaną do zjedzenia połowę świniaka, wujek dzisiaj bił. Waży tak z 25 kilo. Jak myślicie, czy jak zjem codziennie taką solidną porcję, to przestanę tracić na wadze?

Gość gość
Oczywiście to ta połowa świniaka waży 25 kilo, nie wujek.

Gość gość
Hahaha

Szczupła, atrakcyjna sylwetka - marzenie każdego. Myślisz, że nie można tego tak łatwo osiągnąć? Przekonaj się, że można. Chcesz wyglądać atrakcyjnie i zdrowo? Jeśli tak to koniecznie wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Jest to strona najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Tylko z jego pomocą możesz osiągnąć sukces i przejść niesamowitą przemianę. Pan Igor to jedyny trener w Polsce, który zagwarantuje Ci innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe oraz fachową suplementację. Nie czekaj dłużej i wejdź na: www.igortreneronline.pl Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Możesz już na zawsze pozbyć się niechcianego tłuszczu, zbudować piękną, smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
oooo jest i igor jesteś tak zj*bany że szkoda słów

Gość gość
I znowu się ktoś podszywa. nie lubie świni ;)