Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna 33 latka poszukuje:)

Polecane posty

Gość gość
Jak tradycjonalistka to znaczy, że zdesperowana szuka męża, bo wszyscy mają i jej zegar tyka. Też takiej się nie tyle, że boję ale wolę unikać. No i szczupły jestem więc też taką chcę.

Założę się ze ubrana w mundur świadka jehowego, szuka faceta bo boi się ze ludzie zaczną gadać o jej staropanieństwie i cierpi na brak pasji.

Gość gość
Życzę Tobie jak najlepiej, wystarczy napisać po prostu o tym że do przyjaźni i wymienić trochę cech charakteru. Nie potrzeba takich zdań pisać bo widzisz jak ludzie reagują, chcą Ci dopiec za to. Kto będzie chciał napisze. Pozdrawiam, 41l-tek.

Gość gość
Co to spęd kociarzy? :-)

Gość gość
Myślałem że ich tam dobierają w pary z urzędu :-D

Gość gość
Ona potrzebuje dwóch a nie dali jej ani jednego :-(

Gość same leworękczne barbie
Tradycjonalistka to przynajmniej umie gotować, nie to co "nowoczesne" panny stołujące się w Macu czy w Pizza Hut. A że szuka faceta, no cóż, jak się nie szuka to się nie znajdzie.

Gość gość
autorko, a czy może być wrażliwy prawik po 30stce?

Gość gość
gość dziś autorko, a czy może być wrażliwy prawik po 30stce? X Napisz do niej to sie dowiesz. Myśle, że za brak doświadczenia seksualnego nie skreśla sie jeżeli jest miły, sympatyczny i podpasuje charakterem :)

Gość gość
Oczywiscie ze moze, zapraszam do kontaktu:)

Gość gość
A ile ważysz autorko

Gość gość
Jakbyś była szczupła to nie musiałabyś poszukiwać. Grubaski tylko dla desperatów.

Gość gość
Nie dla desperatów tylko dla prawdziwych męzczyźn.

Gość gość
chudziny to tragedia, skóra i kości, baba powinna mieć mięso na sobie, pozatym grubsza ma fajne cycki zawsze do zabawy ;)

Gość szry
14:20 dla prawdziwych mezczyzn? a co to, to "prawdziwi" mezczyzni nie maja prawa miec swojego zdania? nie maja prawa miec poczucia estetyki, ktore ktos, bez uzywania zbednych eufemizmow - gruby; po prostu tratuje? twoja opinia, pozbawiajaca mozliwosci jej posiadania innych, jest po prostu seksistowsko uprzedzona, mam wrazenie, ze nadmiar tkanki tluszczowej na mozg ci sie rzucil, stad takimi dogmatami rzucasz. innego usprawiedliwienia niz zwykla glupota nie sposob bedzie uznac za rozgrzeszajace z takiej "polemiki".

Gość Autorka111
Tutaj autorka. Mam problem z poprzednią pocztą, zgłaszam i nic. Podaję kontakt nowy: maria.ko1@onet.pl Z tamtego niestety nie jestem w stanie ani odpowiedzieć, ani nawet otworzyć wiadomości....

Gość gość
szry :) Tutaj autorka. Nie obrażaj mnie, to nie moja opinia. Napisał ją ktoś. Każdy lubi coś innego. Wszyscy bądźmy po prostu szczęśliwi:)

Gość gość
Pulchne są bardzo seksowne i kobiece

a mnie zawsze rozwala, jak laska napisze że jest gruba i wszyscy zaczynają latać jak z petardą w d***e i pisać jej, że grube jest brzydkie. X a prawda jest taka, że każdemu podoba się coś innego. ona przynajmniej bez owijania w bawełnę pisze jaka jest, więc niezainteresowani mogą od razu sobie odpuścić. po chuj pisać komuś niemiłe rzeczy? aż tak sfrustrowani jesteście? :P

Gość gość
Kilka krótkich pytań - zajmiesz się domem, urzadzisz i będziesz o niego dbala - urodzisz dzieci i je wychowasz - będziesz dbała o swoją urodę - zostaniesz niepracujaca panią domu - będziesz zapakajala mnie seksualnie

Gość gość
16:19 zycie idealne:)

Gość gość
szry dziś Oczywiście, że dziewczyny o pełniejszych kształtach są dla prawdziwych mężczyzn. Bo tylko prawdziwy mężczyzna ma swoje własne zdanie i nie podporządkowuje się głupiej modzie. W wszystkich prostych społeczeństwach, grubsze dziewczyny miały większe branie od chudych. Te ostatnie kojarzyły się z biedą i niedożywieniem. W dzisiejszych czasach, biedne Amerykanki są najczęściej tłuste (nie mylić z pulchnymi). Wynika to z jedzenia przez nie najgorszych śmieci. Jest jednak ogromna różnica, pomiędzy przelewającym się worem tłuszczu, a seksownymi, pełnymi kobiecości kształtami. Duże piersi i okrągły tyłek muszą iść w parze z nadwagą. Rozumie to każdy prawdziwy - czyli samodzielnie myślący mężczyzna :), a dla tępych pochłaniaczy mediów, pozostają wychudzone wieszaki o seksowności młodziutkich chłopców :D.

Gość gość
gość dziś Nie uważam się za supermena, ale prawie nigdy nie zdarzyło mi się, zostać odrzuconym przez interesującą mnie kobietę :). W oparciu o własne doświadczenia mogę spokojnie stwierdzić, że wśród tzw. szczupłych kobiet, jest więcej samotnych desperatek, niż wśród tych grubszych. Sam polowałem przez dłuższy czas na moje krągłe cudo i wiem, że oczarowanie jej było dla nie dużo trudniejsze, od zwrócenia uwagi kobiet, popularnie uznawanych za wzorce urody (np. pewnej szczupłej modelki, za którą oglądają się zapewne do dzisiaj wszyscy faceci :D). Modelce życzę szczęścia, a zdobytych krągłości nie zamieniłbym nawet na cały harem takich modelek :P. Życzę powodzenia autorce tematu :).

Gość gość
Dziękuję:)

Gość szry
17:15 cieszy mnie, ze zostala wspomniana glupia moda, media, ktore sie pochlania... jednym z ostatnich krzykow mody sa modelki xxl. tyle w kwestii pozywki dla mas. a co do zgody z tym, ze prawdziwy mezczyzna ma wlasne zdanie - no wlasnie, dziekuje. serio, bez podtekstow i usmieszkow. wiec ciagle nie rozumiem, czemuz to ach czemu jakakolwiek kobieta(lub zwykla baba) ma byc w niesprecyzowany przez ciebie do konca sposob, "zarezerwowana" tylko dla prawdziwych mezczyzn... w tym wypadku, uwaga, ze zwzgledu na swoje rozmiary:D bez urazy, ale szykuje sie tu nowy rodzaj szowinizmu. z jednej strony zgoda na to, ze mozna miec inna opinie do twojej, z drugiej, paradoskalnie, znowu jej pozbawianie, bo wedlug ciebie tylko "prawdziwy" mezczyzna to i tamto. nawet mnie nie dziwi, ze jako kobieta w jednej wypowiedzi sama sobie zaprzeczasz. ale z czystej ciekawosci, procz mozliwosci... braku... no widzisz... ciezko teraz jednoznacznie nawet stwierdzic, czy ma czy nie ma ten "prawdziwy" facet jakiekolwiek prawo do samodecyzyjnosci... ale jednak, moze jeszcze jakies cechy(procz znoszenia tych paradoksow) twoje WYOBRAZENIE "prawdziwego" faceta ma posiadac? PS proste spoleczenstwa, czesto cale dawne kultury wyznawaly kult bogini PLODNOSCI - matrony o nie tyle obfitych, lecz juz po prostu, z punktu widzenia dzisiejszej medycyny - CHOROBLIWIE otylych ksztaltach - ale to chodzilo o zdolnosc organizmu do utrzymania ciazy i plodzenia WIELU dzieci, jesli juz chcesz zajmowac sie antropologia, radze robic to bez pomijania szerszego kontekstu.

Gość gość
Moi Drodzy:). Tu autorka. Skromny topic sobie zalozylam - musicie się akurat tutaj kłócić:)? Tysiące innych, na pewno ciekawszych:). Przeniescie sie, a zrobicie furorę.

Gość gość
szry dziś Z mojego posta dość jednoznacznie wynika, że kobietą nie jestem :). Obawiam się więc, że masz pewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Prawdziwy mężczyzna SAM WYBIERA, a na tym właśnie polega wymieniona przez ciebie "samodecyzyjność". Wybiera sam i wg własnego uznania, a nie narzuconych mu z zewnątrz kryteriów. Jeżeli będzie chciał garbatą, to wybierze sobie taką i z nią będzie szczęśliwy :). Media narzucają pewien stereotyp piękna kobiety, a samodzielnie myślący mężczyzna, nie ulega temu naciskowi. Nie wiem, gdzie ty tu widzisz szowinizm? Co do modelek XXL, to część z nich jest całkiem atrakcyjna. Zainteresowanym polecam portal KRAGLOSCI.pl, gdzie zobaczycie zdjęcia normalnych dziewczyn w większych rozmiarach. Niektóre są piękne :). Jeżeli chodzi o zainteresowanie mężczyzn kobietami krąglejszymi, to najprościej ocenić to liczbą odwiedzin stron dla dorosłych z takimi modelkami. Z obciążenia serwerów z modelkami XXL wnioskuję, że są to strony bardzo często odwiedzane.

Gość Autorka11111
Tu autorka. Czy jest tu moze mezczyzna, który do mnie napisal na email na wp? Nie moge go odczytać. Napisz jesli to czytasz na: maria.ko1@onet.pl

Gość gość
I co napisal ktos autorko?

Gość gość
O chyba napisał bo zniknęła.