Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsi ludzie jakich spotkaliscie w zyciu...

Polecane posty

Gość gość

co wam zrobili?

Gość gość
Spsikali gazem i zabrali pieniædze:-(

Gość gość
Mialem na 2 piwa i paczke fajek:-D

Gość gość
Mój ojciec. Upośledzony społecznie, spaczony psychicznie od dziecinstwa, oglądał jak dziadek tlucze babkę, sam robił to samo. Pije, zabrał nam dzieciństwo, bezpieczeństwo, pieniądze, nie płacił alimentów a teraz domaga się ich ode mnie. Jest po skrajnie głupi, wg mnie upośledzony przez picie całe zycie alkoholu, nie rozumie niczego, jak odzywa się przy obcych to wszyscy są zazenowani jest słownictwem, prostactwem, głupota.

Gość gość
W naszym kraju jest bezprawie,zamiast panstwo zająć sie bezrobotnymi alkoholikami i wogule bezrobotanymi to w pierwszej kolejnosci walæ w rogi rodzine s*******ny j****e ,a w opiece siedzi tych p**d ze 30 unas i zarabiają po 3tys i wiecej pytając dziada bezrobotnego o rodzine ,to matka ma placić z renty 50 letniemu synowi alimenty? Ten kraj to jakies nieporozumienie! Jestem przeciwny wojnom ale hitler powinien ten kraj zaorać i drzewa posadzić zeby dzikie swinie sie rozmnazały i szfab by mial naco polować:-P :-D

Gość gość
Dymfna. Najbardziej jadowity człowiek świata. Cały dzień nadawać na świat, to trzeba mieć siły.

Gość gość
Oj duzo by tego było, moglabym napisać ksiazke :D W wielkim skrocie zaczelabym od matki,ktora mnie bila i wyzywala, przez rowiesnikow ptorzy mnie gnebili w szkole, fałszywe koleżanki, az do toksycznych facetów

Gość gość
Najgorszy był dla mnie były chłopak- alkoholik. Może w głębi serca nie był zły, ale przez nałóg krzywdził wszystkich wokół siebie. Poczułam ulgę kiedy w końcu zebrałam się na zerwanie i mam nadzieję, że nigdy nie będzie już w moim otoczeniu takiej osoby.

Gość gość
Bydło z pogotowia ratunkowego. Zabierali do szpitala w Wigilię umieratącego na raka prostaty męźczyznę i jeszcze się z niego śmiali. Bydło w akcji po raz drugi. Zabierali do szpitala chorą na raka wątroby kobietę z wodobrzuszem i potrzebowali do pomocy sąsiadów, żeby znieść ją po schodach do karetki, narobili cyrku, ludzie z sąsiednich domów się zlecieli. Pielęgniarki w szpitalu, było im bardzo wesoło i chichotały na odcinku, a obok umierali pacjenci onkologiczni. Rodzinom, które czuwały przy swoich bliskich podpadły, wstyd ☹☹☹

Gość gość
2 pierwsze przypadki szkoda komentować ale pielęgniarki? One nie muszą płakać nad każdym pacjentem. Poza tym taka praca na pewno dla nich nie jest łatwa więc nie będą chyba żałoby przeżywać na dyżurach. Bez przesady.

Gość kung fuu panda6
dziewczyna zktora chodzilam 9 lat do klasy.:) Czarna mamba.Przez 9 lat nie zamieniłam z nią ani slowa. Bylysmy w dwóch przeciwległych grupkach klasowych.Ona byla przywdca grupy 5 lubianych modelek,ja bylam przywódca grupy 4 grubych pasztettów.Spiskowałaysmy przeciwko sobie,obgadywałysmy się,.Gnoiła nas,wysmiewała sie z nas.ponizała nas.dzis Zycze sooce jak najgorzej.:) Ona byla modna,markowa,fryzjer,imprezy ,narkotyki,alkohol.Kazdy ja lubial i chcial sie z nia przyjanzic.A my -pasztety trzymałysmy sie z daleka od niej:) My 4 grube pasztety,niemodne,skrmne,w ciuchach z targu,chodzace co niedziele do kosciola.W zycou nam do glowy nie przyszlo ze by zapalic peta w wieku 14-16 lat :D Bylo tak ze prze znią bolał mnie brzuch i balam sie chodzic do szkoly.Straszyla nas wiele razy ze jakas bande na nas nasle. Wszsycy faceci w szkole byli na jej skinie palca.Jelsi ona mowila chlopakom "masz ich nie lubic" to nas nie lubiały. Na szczesciee nauczcyeiele na konie cpodstawówki ją slusznie ocenili...:D i my dostałysmy lepsze oceny od niej.

Gość gość
kung fu: super, na koniec dostaly gorsze oceny. Nie wiem śmiać się czy płakać.

Gość gość
12:56 :D :D

Gość gość
nie chodzi o przeżywanie cudzej żałoby, tylko o trochę kultury w przypadku pielęgniarek. Personel medyczny jest przyzwyczajony do widoków krwi, wymiocin i śmierci, ale chichoty i radosny jazgot na oddziale umieralni to jakby fizjoterapeuta wyśmiał kulawego, nie wypada. Nikt nie wymaga żeby personel medyczny rozpaczał z rodziną gościu

Gość gość
gościu z 12 : 09, źle interpretujesz. Dobrze wychowanych ludzi już nie ma. Takich, którzy potrafią zachować się jak trzeba w każdej sytuacji. Kultura z Warsaw Shore

Gość gość
sooka którą poleciłam do pracy w moim dziale a potem ona pode mną kopała

Gość gość
gość dziś Twój opis cos mi przypomniał, w robocie była jedna jehówa, 27 lat. Na przerwie w trakcie posiłku zaczęła nagle opowiadać ze śmiechem, że na onkologii gdzie pracuje jej matka, jest jedna osoba której rak zniszczył pół twarzy i to jest takie śmieszne. Na nasze uwagi że to wredne, odpowiedziała "a my się z mamą z tego śmiejemy".

Gość gość
kung fuu panda6 dziś nauczcyeiele na konie cpodstawówki ją slusznie ocenili...smiech.gif i my dostałysmy lepsze oceny od niej. <<< >>>> poważnie wystarczyło wam do szczęścia i zadośćuczynienia za wszystkie krzywdy, poniżania i strach, że laska dostała słabsze oceny od was?

Gość gość
u mnie w szkole takiej walki nie bylo, ale grupki iowszem. byly te przebojowe,modne i piekne.. wszystkie z facetami i przebojami milosnymi. polatach.. wszystkie wygladaja bardzo staro, jakies oszpecone, wczesne macierzynstwo chyba szkodzilo.. natomiast szare myszki pol na pol.. jedne wypieknialy, inne mniej, ale za to sa samodzielne,dobrze zarabiaja itp..

Gość gość
13:52 Idiotki.

Gość gość
to powiem ogólnie, osoby nie wychowane, wulgarne i agresywne. Na przykład dziewczyna, którą niechcący lekko potrąciłam łokciem w sklepie Orsay. Przeprosiłam natychmiast, a ona mnie oklęła, aż te ze sklepu jej zwróciły uwagę, dlaczego tak klnie i krzyczy, inne klientki też się oburzały

Gość gość
Moja kierowniczka. Tepa i glupia a do tego straszna sucz. Zlosliwa, zazdrosna o to ze ktos jest ladniejszy, ma lepiej, ma przystojniejszego meza albo wiekszy dom. Wyzywa sie na innych i yraktuje ich jak swokch parobkow. Zawistna i wredna lubiaca wysmiewac sie z innych i ich ponizac. Cieszy sie jesli komus powienie sie noga. Zawsze robi wsystkim pod gorke i ma satysfakcje z tego ze moze wiecej.

Gość gość
18.00 Zupelnie jakbym czytala o mojej kolezance. Ale powiem Ci, ze los ja pokaral za takie zachowanie wzgledem mojej osoby. I to bolesnie.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Moja przełożona z bylej roboty i koleżanka z tej samej byłej roboty. Dwie poyebane, fałszywe małpy. Ile one mi krwi napsuły to tylko ja wiem. Przez cale życie nie spotkalam takich zyebow genetycznych.

Gość gość
Mój mąż. Dlaczego stanął na mojej drodze życia? Dlaczego?

Gość gośćlaura
Rodzenstwo mojego meza,totalne czubki,chamscy i plytcy ludzie

Gość gość
Kolezanka ze szkoly, ktora mnie przesladowala, powiedziala ktoregos razu, ze podpali mi wlosy, strasznie sie jej balam, zepsula mi trzy lata zycia, a ja balam sie komukolwiek powiedziec, co przezywam, nie wiem co sie z nia dzieje, dzis mam prawie 30 lat, swietna prace I ukochanego u boku, jestem szczesliwa, ale gdy o tym pomysle, czuje sie naprawde znow wystraszona, chcaca zniknac dziewczyna

Gość gośćlaura
Rodzenstwo mojego meza,totalne czubki,chamscy i plytcy ludzie