Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisze i grozi mi wyznawca islamu

Polecane posty

Gość gość

Witam,odczytalam wiadomość w której cos mi mignęło, po czym dostałam wiadomość typu ' you are mine' uznalam to za żart, bo wielu uchodźców czy tam wyznawców islamu wypisuje teraz na portalach społecznościowych do kobiet, tylu ze kochają itd dzisiaj dostałam powiadomienie ze moja kamerka w telefonie jest ciągle włączona przez kilka dni przez co co brakuje miejsca, i ze zostanie wyłączona . Zostala wyłączona po czym przychodzi do mnie wiadomość z moimi zdjęciami, dodam ze bralam telefon zw sobą dosłownie wszędzie nawet do łazienki.... No i groźby ze jestem jego, jak nie będę dobra i grzeczna wyśle moje zdjęcia mężowi i screen profilu męża na facebooku, co w takiej sytuacji zrobić gdy człowiek śledzi moje profile na wszystkich portalach oraz moich bliskich? Nadmienię ze nie wiem jak oni to robią ale niby maja jeden profil ten sam na fb i insta a jeszcze kilka innych kont z którego ta sama osoba wysyła wiadomości, dostałam jeszcze jedna wiadomość ze istnieja tez inne aplikacje na w ktorym kamerka mówi m niepokoi mnie ta sytuacja.

Gość gość
A jeśli ten człowiek jest jakiś psychiczny i nie warto lekceważyć takich rzeczy?