Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja z kasjerka w Rossmanie, czy mąż

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio była promocja w Rossmanie na produkty dla mężczyzn 2+2gratis z aplikacją Rossmana. Ze względu na to że można było tylko raz zrobić zakupy na jednej aplikacji, specjalnie założyłam mężowi aplikacje, aby skorzystać - na jego telefonie. Uprzednio poinformowałam męża dlaczego zakładam mu ta aplikacje, że można tylko raz zrobić zakupy i że się nie udało bo na moją aplikacje już zakupy wcześniej robilam. Teraz byla podobna promocja dla kobiet na produkty do włosów. Więc poprosiłam męża o telefon ( z chęcią mi dał ) i udałam się do Rossmana. Przy kasie okazało się że aplikacja nie daje rabatu. Kasjerka poinformowała mnie że już ktoś zrobił zakupy na tą aplikacje i skorzystal z promocji. Tylko że ani ja ani mąż nie robiliśmy. Kasjerka mi robiła uwagi że pewnie mąż komuś robił zakupy albo użyczał aplikacji i się nie przyznał. Zaczęła go aluzjami oskarżać o zdradę i że ma kochankę pewnie haha a tak serio co o tym myślicie.

Gość gość
Provo

Gość gość
Myślę, że p*****lami się przejmujesz. Aplikacja na jakąś promocję 2 plus 2? Aż takie drogie rzeczy w Rossmann to nie sa, żeby tak się głupotami przejmować.

Gość gość
Oj nie, to nie chodzi o promocję. Ale jak to możliwe że ktoś używa mojej aplikacji, a raczej mojego męża a on o tym nie wie.

Gość gość
Dbasz o figurę? Kosmetyki to nie wszystko. Pewnie upasłaś się jak locha:D Więc się nie dziw, że mężuś puka inną na boku:p Wydało się przypadkiem:D

Gość gość
To nie prowokacja, nie rozumiem czemu pod każdym tematem ktoś próbuje wciskać że to prowokacja. Serio aplikacja nie wbiła a kasjerka mi zaczęła tyrać zdradę męża. Aż mi głupio było jak powiedziałam że niemożliwe, czułam się jak ślepa zdradzana idiotka.

Gość gość
Myślałam ze więcej razy można zrobić zakupy z aplikacją. Szkoda że nie więcewięcej kupilabym mamie :) Co do męża to skoro się nie dało to albo błąd aplikacji albo faktycznie już to wykorzystał. A były Babice punkty? Bo teraz pod tym kodem wyskakują punkty więc widać czy robił zakupy czy nie ;)

Gość gość
Mój kochanek ostatnio kupił mi szampon, lakier , odżywkę i farbę do włosów.. Jezuuu to pewnie twój mąż.

Gość gość
Dbam o siebie a mąż mnie napewno nie zdradza , chyba haha no właśnie. Niby jestem zazdrosna ale raczej mu wierzyłam do tej pory. A teraz mam głupie myśli

Gość gość
No punkty były ale ja robiłam wtedy zakupy na promocję dla mężczyzn. A ile punktów wchodzi za złotówkę? Czy jak to jest liczone. To sobie sprawdzę

Gość gość
Raz robiłam zakupy a punktów było 45 albo 47. A za zakupy wtedy zapłaciłam ok 25zl. Poza tym razem nikt aplikacji nie używał. A przynajmniej nie ja.

Gość gość
13:26 haha bardzo śmieszne

Gość gość
heh,nie jestem i nie byłam kochanką, ale jakbym się kiedyś chciała zadać z żonatym to nie wybrałabym kogoś kto w prezencie przynosi szampon z Rossmana...to już lepiej jak nic nie daje niż ma dawać takie g...jak dla żony

Gość gość
Ja p*****le autorko, ale jesteś głupia, w takie sytuacji radziłbym kasjerce zając się własnym mężem i odeszlabym od kasy

Gość gość
Kochanek to nie sponsor...

Gość gość
Za każdą wydaną złotówkę masz jeden punkt. Pewnie pamiętasz mniej więcej pierwsze zakupy ile dałaś więc weź telefon pod pretekstem sprawdzenia ustawień w aplikacji i sobie zobacz.

Gość gość
Kochanek to nie sponsor... nie chodzi o sponsoring, tylko że lepiej nic nie dawać niz dawać jakieś odpady z Rossmana

Gość gość
Kto tu mówił o prezencie, mogli razem zakupy robić..

Gość gość
Kto tu mówił o prezencie, mogli razem zakupy robić.. heh...czyli dzid bez gustu z kochanka bez gustu. Ja szampony odzywki do włosów kupuję w salonie fryzjerskim- tylko specjalistyczne. A nie odrobina luksusu z kremem nivea za 5 zł