Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra nazwała mnie puszczalską

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat jestem panną i do tej pory uprawiałam seks jedynie z dwoma facetami. Cnotę straciłam 6 lat temu, gdy byłam w związku. Teraz od 3 lat jestem z innym chłopakiem. Nie zdradzam go tylko z nim seks uprawiam i robię to z miłości.Siostra jest 8 lat starsza i od 13 lat na męża z którym straciła cnotę. Nazywa mnie puszczalską i dziwką. Smutno mi z tego powodu, że ona mnie tak nazywa.

Gość gość
współczuje siostry :(

Gość gość
I tak niech się cieszy, że nie było ich w tym wieku 100, albo i więcej, bo i tak bywa, gdy ktoś zaczyna w wieku 13-16 lat życie seksualne i za każdym razem robi to z innym mężczyzną.

Gość gość
Ma rację. Kobieta powinna mieć męża a nie związkowac.

Gość gość
Wiele kobiet żyje bez mężów. Mi tam ślub do szczęścia nie jest potrzebny. Nie uznaje małżeństwa. Małżeństwo to zbędny papierek moim zdaniem.

Gość gość
Współczuję siostry.

Gość gość
Jak dobrze, że moja taka nie jest.

Gość gość
Moja siostra to też taka puszczalska. Ja dziewica a ona straciła w wieku 19 lat do tego miała chyba z 5 i do tego jeden ją bił a drugi był narkomanem.

Gość gość
To, że miała 5 to twoim zdaniem jest puszczalstwo? To jak w takim razie nazwiesz taką, która ma 5 w ciągu jednego dnia? Albo robi to dla kasy, albo za każdym razem robi to z innym, albo robi to z kilkoma na raz. To, że Ty jesteś dziewicą nie znaczy, że twoja siostra też nią musi być. Nie ma co oceniać innych każdy odpowiada za swoje życie sam. W jakim świecie wy żyjecie? Bo wydaje mi się, że nie w teraźniejszym.

Gość gość
Pozostaje tylko współczuć siostry. W jakich ona czasach żyje?

Gość gość
Twoja siostra nie miała prawa tak Cię nazywać. Nikt nie ma prawa oceniać życia drugiego człowieka i wtrącać się w nie. Nawet Twoja siostra nie ma takiego prawa. Bo bycie siostrą nie daje jej takiego prawa. Współczuję rodziny.

Gość gość
Puszczalskie tfu! się odezwały :D

Gość gość
Przykro :/

Gość gość
Ma rację. Kobieta powinna mieć męża a nie związkowac. x A po co komu mąż.

Gość gość
To się nazywa świętojebliwość. Dziewice i prawiki po nocach sie masturbują marząc o wyuzdanym seksie. A w dzień udają świętych. To dopiero jest obrzydliwe. Nie ma nic gorszego od sfrustrowanego onanisty, męskiego czy żeńskiego.

Gość gość
dziś Odezwała się 'panna w******** w 3 dziury"Hahahaha :D

Gość gość
Przykro mi. Taka "siostra" nie powinna nazywać siebie siostrą. Do własnej siostry tak powiedzieć :/ Heh ten świat schodzi na psy :/

Gość gość
To co, ma chwalić puszczalską tylko dlatego że jest jej siostrą? Puszczalskie szydzą z porządnych ale jednocześnie nie pozwalają nazywać się puszczalskimi, może by się w końcu zdecydowały :-D

Gość gość
Autorko jestes puszczalska szmata ale bycie nia.to powod do dumy. Bycie dzisiaj szmata oznacz bycie wolna l, wyzwolona, normalna.

Gość gość
Sama jesteście puszczalskie. Spie/rdalać z tematu i nara.

Gość gość
To ma być puszczalstwo? Widać kto tu przesiaduje. Stuleje i dewoty zwichrowane.

Gość gość
Jezu same dewotki skoro wyzywacie ją od puszczalskich. Co za świat, a zapomniałam to kafeteria. Tu wiedzą same dziewice i prawiczkowie, którzy trzymają dziewictwo i prawictwo jeszcze, bo nikt nie chce się z nimi kochać. Więc wyżywają się za to tutaj na kim popadnie. Tutaj np. na niczemu wolnej autorce tematu.

Gość gość
Przykre

Gość gość
Twoja siostra jest głupia, nie przejmuj się nią.

Gość gość
Mnie to moja siostra tez roznie mowi ale to z zazdrosci bo ona jest juz mezatka i ma tylko jednego a ja zmieniam sobie jak chce jak ma mnie czym zadowolic to spotykam sie z nim pare razy uwielbiam zmieniac kuutassy

Gość gość
dziś wolę być dewotką, choć nią nie jestem niż dziwką jak ty i autorka :)

Gość gość
Ile w Was jadu i wyzywacie autorkę, która Wam nic nie zrobiła.

Gość gość
A ja wolałabym być dziwką bo dewotki są psychicznie chore i niewyżyte seksualnie. Dlatego nienawidzą innych kobiet a do facetów się przymilają, zauważyłam to nawet u zakonnic. Dziwka przynajmniej jest uczciwa i nie zgrywa świętoszki, często to fajne kobiety z charakteru. Taka dewotka gotowa wydrapać oczy innej kobiecie tylko dlatego że jest kobietą i że mężczyźni się nią interesują. Z dziwką nie ma takiego problemu.

Gość gość
Mnie tez siostra nazywa poszczalska a ona jest przez meza piepszona w kazdy dzien o roznej poze dnia i nocy go mieszkamy razem i czasami slysze jak wyje , a mnie czasami jak moj luby zerznie to juz jestem poszczalska, a swojego meza mi nie pozyczy