Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy mi mówią że jestem za szczupła

Polecane posty

Gość gość

obojętnie kto, czy to mama, ciocia, teściowa, koleżanki również. Już tyle razy słyszałam, że jestem filigranowa i że jestem za chuda jak na swój wiek. Ja tak nie uważam, to znaczy jestem szczupła ale nie za chuda, bo jestem niska, mam 155cm i waże 50 kg, mam 33 lata. A co wy uważacie? Bo według kalkulatra to nawet gdybym zeszła do 45 kg to wagę bym miała w normie. Wszyscy mi mówią, że mam przybrać, bo tak nie powinna wygłądać kobieta po dwóch ciążach....czy naprawdę waże, aż tak mało?

Gość gość
Nie słuchaj. To tak jakbym ja przy 168 ważyła 63. Normalna waga.

Gość gość
Mam 32 lata 162 cm i ważę 52/53 kilo nie uważam się za zbyt chyba. Mam biust miseczka D i fajny mały odstajacy tylek. Mój mąż uwielbia to jak wyglądam ja też i to mi wystarczy. Zdanie innych mam w nosie. Jeśli ty się dobrze czujesz w swojej skórze to co cię obchodzi co myśla inni?

Gość gość
Jak dla mnie wazysz idealnie. Też zależy jaką masz figurę bo jedni przy danej wadze wyglądają szczupłej a inni grubiej. Tylko trzeba się cieszyć . Jesteś młoda. Zazwyczaj z wiekiem każdy się zaokrągla, dobrze ze ty masz ten bufor wagowy na przybranie.

Gość gość
Zazdrosne jak nic i chca zebys sie roztyla tak jak one.jesli sie dobrze czujesz z ta waga to niech sie odwala i zajma swoimi faldkami.I to ze kobieta po 30 po dwoch ciazach "powinna" byc grubsza to tak jak 60 latka "powinna" miec zmarszczki i siwe wlosy.a jak nie ma to "powinna" np zaczac palic zeby nabyc zmarszczki

Gość gość
ja mam 169 cm i waze 49 kg... takze wcale nie jestes taka super szczupla

Gość gość
Gosc 20:19 ty akurat nie jestes szczupła tylko wyschnięta, pewnie masz łeb jak kubeł i dziecięce ciałko

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić kilka lub kilkanaście stówek przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość Lepiejbyćchudym
Jak się dobrze czujesz taka jaka jesteś, to olej "dobre rady" mamy, cioci, sąsiadki i innych. Ważne, że Ty się akceptujesz. Jeśli przytyjesz (choć skoro mówisz że byłaś w 2ch ciążach i ważysz 50 kg to myślę, że to nie będzie łatwe) ale jeśli przytyjesz a nie chcesz tego to będziesz żałować, płakać, że w nic się nie mieścisz, że źle wychodzisz na zdjęciach, że tu i tam masz za dużo...

Gość gość
tak tak zwlaszcza ze jestem trenerką fitnessu :) a łeb jak kubeł masz Ty - pusty :)

Gość gość
dziś ja mam 169 cm i waze 49 kg... takze wcale nie jestes taka super szczupla x akurat nie masz się czy chwalić, BO TY NIE JESTEŚ SZCZUPŁA TYLKO WYCHUDZNA. Zarówno ani chude ani grube nie wyglądają ani zdrowo ani estetycznie. Tak, tak wiemy... gdybyś cwiczyła to byś miała mięśnie, a mięśnie wiadomo ważą...i nie 49 kg :P

Gość gość
Nie wiem.Ja wasze 52 i mam 176 cm mam 32 lara

Gość Carycka
Waze 54kg/170cm i bym chciała przytyć z 5 kg. Co poradzicie mi dziewczynki?

Gość gość
29 lat 49 kg 162 cm wzrostu To raczej ja powinnam przytyć. Masz wagę OK.

Gość gość
Normalna jesteś. Przesadzasz z grubsza...

Też jestem niska i szczupła jak Ty, trochę młodsza i też ciągle słyszę, że mam przytyć, ale ja nie widzę takie potrzeby. Mam wagę w normie, Ty też,a bycie "filigramową kruszynką" to raczej atut niż wada. Ważne jest to jak Ty się ze sobą czujesz, a opinią innych się nie przejmuj. Gdyby Ci mąż powiedział, że powinnaś przybrać na wadze to jeszcze bym wzięła pod lupę takie zdanie, ale mama czy sąsiadka? Nie są przypadkiem zazdrosne, że udaje Ci się utrzymać figurę albo ulegają jakimś stereotypom?

Gość gość
Ja mam 158 cm, 50 kg, jedno dziecko, 30 lat. I NIKT nigdy mi nie mówił, że jestem za chuda. Jedynie, że szczupła. Chyba autorko kobiety z Twojego otoczenia są duże, bo masz jak najbardziej normalną wagę. My niskie z reguły ważymy mniej.

Gość gość
Ta od fitnesu sama masz pusty i pewnie wielki łeb jak sklep, wpieprzasz się na topik autorki, żeby się chwalić, a nie masz czym. Jestes wychudzona i pewnie drobna jak dziecko, to nie jest seksowne. U ciebie z tylu liceum, z przodu muzeum.

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 48 kg przy 160 cm. Teraz polowa 5 miesiaca i mam 51kg a nie jem slodyczy, 5 razy w tygodniu cwicze po 20min i staram sie nie jesc glutenu. Po ciazy zamierzam wrocic do swojej starej wagi a ty autorko nie przejmuj sie bo masz wage idealna. Mi pseudo zyczliwa rodzina meza najpierw robila przytyki ze jestem bardzo chuda a teraz zlosliwe komentarze ze 51kg w 22 tc to ogromna nadwaga i ze juz jestem gruba (mimo ze rece i nogi mam chude, tylek taki jak przedtem- nawet maz mi zwraca uwage ze za chude a brzuch i cycki i troche na twarzy mi wywalilo). Nie sluchaj ich bo to wredne raszple i jak przytyjesz to dopiero sie nasluchasz jaka jestes gruba i brzydka. Ja sie zdrowo zachowuje w ciazy, jem duzo warzyw i owocow, codziennie sok z buraka, bardzo rzadko smazone, rzadko chleb czy makaron, slodyczy w ogole, do tego cwicze mimo ze ginekolog kazala wypoczywac wiec niech szczerbata tesciowa sobie w d.pe wsadzi takie komentarze bo nie zamierzam jak ona byc w ciazy na diecie 1000kcal, stracic zeby, nabrac zmarszczek i urodzic dziecko z anemia

Gość gość
Mogę oddać chętnym 8 kg. Gratis. :D

Gość gość
Dziewczyny odzywała się któraś do tego gościa co wczoraj sie tu reklamował qw tym wątku zevy sobue dorobic bez wychodzenia z domu? Chętnie bym sobie dorobiła ale z drugiej strony boje sie do niego napisac że będzie chciał wpisowe albo tylko dane wyłudzić ze niby do przelewu a potem i tak nic nie zarobia. Spotkała się któras z was z takim zarabianiem? Przepraszam ze nie na temat

Gość gość
Ja kiedyś dawno temu tez wazylam 49 kg przy 168/9 cm i byłam chuda jak szkapa, zero mięśnia bo żadnego sportu nie uprawiałam. Tak wiec nie pojmuje jak ty możesz tyle ważyć i mieć mięśnie i być fitneska. Chyba ze masz jakieś bardzo chude kości i szkielet.

Gość gość
Tu autorka. Też zawsze myślałam że mam dobrą wagę, ale jak jedna, druga, trzecia mi mówią że jestem wychudzona to się już sama zaczęłam zastanawiać.A ta pani od fittnesu na pewno nie wygląda dobrze,bo to już jest wychudzenie.

Gość gość
Do wychudzenia sporo Ci brakuje. Jesteś normalnej budowy. Ja mam 163 cm, ważę 52 kg I do szczupłych się nie zaliczam. Jestem normal ej budowy.