Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcie testu ciazowego mniej wiecej 12 13 dni po owulacji

Polecane posty

Gość gość

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/RcXvVZcJcXZhQX6D~oJCMi7PyGnDjv Nie wiem czy wchodzi. Jestem 14 dni po zastrzyku z ovitrelle. Pęcherzyka pękł. Ale zrobiło się ciałko krwotoczne niby to jest ok. Zastrzyk miałam 28 lutego wieczorem brzuch mnie bolal 1 marca a test robiłam dzisiaj tj 13 marca rano. Coś jest. Czy ktoś tak miał i była ciąża?? Z córka na ta pore(też była po zastrzyku była już różowa krecha). Dodatkowo test rano zrobiłam i wydawało mi się że nic nie ma ale zostawiłam w szufladzie. Poszłam Do pracy i zobaczyłam takie coś po powrocie.

Gość gość
Up

Gość gość
Sama mam dwóch synków z baaardzo bladych kresek na testach, ale tu nic nie widzę.

Gość gość
Negatyw

Gość gość
Cien cienia jest. Moj taki cien okazal sie coreczka i obecnie jestesmy w 29 tyg ciazy. Jak chcesz autorko moge ci wyostrzyc to zdjęcie.

Gość gość
A ja widzę kreskę taka bardzo slaba ale nie wiadomo po jakim czasie się pokazała.

Gość gość
Mysle ze ciąża :-)

Gość gość
Tu autorka. Niby ovitrelle utrzymuje sie do 11 dni w organizmie. Tu minelo 14nascie. Ale rano w biegu na tescie nic nie zauwazylam. Dopiero po pracy. No i troche glupio zrobilam bo mocz rano byl jasny z tego wzgledu ze wieczorem przed snem piłam inofem 3/4 szklanki i herbatę. Nie mam więcej testów. Jak okres do soboty nie przyjdzie zrobię betę

Gość gość
Chyba ovitrelle powinno się wyplukac 14 dni po zastrzyku

Gość gość
Nie ma ciąży idiotko, zwidy masz że cienie widzisz?