Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

florencebeauty

Jak pochwa reaguje na penisa podczas sesku?

Polecane posty

Czy ona sama się rozszerza i wciąga penisa do środka, czy nic się nie dzieje a to mężczyzna musi napierać aby wszedł do środka kobiety?

Spać nie mogę i taka myśl mnie naszła jak to się odbywa, pewnie nic się takiego nie dzieje ale chciałam aby ktoś to napisał.

Gość gość
Po prostu spróbuj na sobie to się dowiesz.

strasznie mnie to interesuje, czytam dużo o takich rzeczach w internecie a potem spać nie mogę, jak zasnę to się zaraz budzę z dziwnym uczuciem w biodrach

Gość gość
Dziwne ludzie. I kobiety :(

nie miałaś tak nigdy? ja mam nad ranem najbardziej, wtedy się bardzo wiercę na łóżku i chce się dotykać ale jak się dotknę tam, wiesz gdzie, to wszystko mija może ze mną coś nie tak być, że tak mam?

tak, mija samo, nigdy nie miałam orgazmu ale wiem co to orgazm, myślisz, że mężczyzna by to zrobił tak abym miała i by nie minęło? Czemu sama nie mogę?

Nie mam pojęcia jak będzie u ciebie... trudno jest na początku współżycia osiągnąć orgazm z facetem. Trzeba wpierw nauczyć się własnego ciała. Ja nauczyłam się go bardzo późno.

umiesz zrobić sama sobie orgazm? Ja bym chciała spróbować z mężczyzną ale z jakimś starszym nie takim młodym i niepoważnym co się tylko wygłupia

Gość gość
Co to jest pejnis? Nie rozumię tego.

Umiem. Jeden łechtaczkowy, drugi pochwowy. Jak wsadzisz palec w pochwę, to kilka centymetrów w głąb znajduje się taka kilka. To punkt G. O ile będziesz już w tym momencie podjarana i będziesz szybko po tej kulce palcem jeździć, i uciskać to, to dostaniesz orgazmu pochwowego. Ciężko go osiągnąć ale jest lepszy niż łechtaczkowy i często zaczyna się pochwowy, a na łechtaczkowym kończy jednocześnie.

Dwa razy wkładałam sobie palec ale nic nie czułam, zawsze po chwili jak zaczynam się tam dotykać to wydaje mi się, że głupio wyglądam i żenująco i wszystko mija, wiem co to punkt g ale go nie znalazłam. Mężczyzna dorosły by na pewno wiedział gdzie i jak zrobić, chciałabym takiego poznać ale nie chodzić z nim tylko żeby mnie nauczył i wszystko pokazał, masz męża?

Nie mam męża. Spoko, pewnie jesteś młoda. Ja nigdy sobie nie wkładałam palców do środka, bo uważałam, że to złe. Odkryłam to dosłownie ze 3 lata temu... Masz sporo czasu na wszystko.

Gość gość
To temat na ero a nie na uczuciowy !