Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Outletowe meble łazienkowe

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie gdzie kupię jakieś outletowe meble do łazienki? wiem, że taki asortyment z outletu jest zawsze tani a i można coś pięknego znaleźć wśród mebli.

Gość juskap
W lazienka plus jest outlet. Zobacz na ich stronie. A co konkretnie chcesz kupić? mam na sprzedaż jak coś trochę rzeczy z przed remontu łazienki i urządzania jej na nowo :D Mogę podesłać zdjecia na maila.

Gość gość
Szafki przede wszystkim :) spojrzę na ofertę tego sklepu, dzięki. Chciałabym coś w dobrym stanie i za nieduże pieniądze, często kupuję outletowe rzeczy ;)

Gość karolanu
Super dziękuję! bardzo tanie te meble do łazienki, mam nadzieję, że pod względem jakości będą dobre. Z LazienkaPlus juz kilka mam upatrzonych z tego outletu. Na pewno zlewozmywak i szafka z umywalką.

Gość Mariuszen
Meble z outletu to dobry pomysł, możemy trochę zaoszczędzić a praktycznie nic nie stracimy bo meble są w bardzo dobrym stanie, sam posiadam kilka szafek łazienkowych i jestem zadowolony

Gość Katarzynaa1
Ja mogę polecić ci sklep, w którym kupisz meble do łazienki w bardzo fajnych cenach: http://meblowy24.pl/lazienka.html Kupowałam tam swoje meble i na początku również zastanawiałam się nad meblami z outletu, ale doszłam do wniosku, że nie ma kolosalnej różnicy cenowej, więc wole jednak wybrać sobie dokładnie takie jak mi się podobają. Sprawdź sobie ich ofertę, mają bardzo szeroki wybór modeli i kolorów, zarówno pojedyncze meble, jak i całe zestawy, więc na pewno coś wybierzesz dla siebie.