Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma ma prawie płaski brzuch 1,5 tygodnia po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Kurcze to brzmi niemożliwie ale tak jest. Aż mnie to wkurza... Fakt, że ona jest bardzo wysportowana i fit, nawet w ciąży ćwiczyła i teraz w połogu też zaczyna już jakieś lekkie treningi. Ale żeby tak szybko po porodzie mieć z powrotem prawie płaski brzuch??? Pokazywała mi i niewiele jej brakuje to tego brzucha przed ciążą, skorę ma taką jędrną na brzuchu, aż mi przykro bo ja tak nie miałam...

Gość gość
Ja nie ćwiczyłam a po pierwszej ciąży od razu po porodzie płaski brzuch. A po drugiej jakoś po tygodniu płaski. Tylko wiadomo już nie taki jędrny ale go wystarczy poćwiczyć

Gość gość
tez tak mialam, zn ze szpitala wychodzilam w spodniach sprzed ciazy. brzuch byl plaski ale jeszcze nie jedrny, ale ja przytylam tylko 3.5kg :)

Gość gość
Ja przytylam 7 kg w ciąży i okolo dwa tyg po porodzie brzuch już był ok

Gość gość
A ja długo miałam brzuch jak balon i nie przejmuję się :)

Gość gość
Ja 27 i po porodzie też byłam od razu płaska na brzuchu,choć jeszcze skóra nie była tak jedrna. Po 4tyg już ładnie brzuch wyglądał.I mogłam nosić krótkie bluzki. Waga przed i po ciąży 53kg

Gość gość
Najważniejsza sprawa dla was i największe osiągnięcie.

Gość gość
Tylko nie zacznij jej obgadywać z tej zazdrości bo ty jesteś roztytą lochą.

Gość gość
Autorki chwila, a czemu ty jej zazdrościsz.? Sama napisałaś ze cwiczyla i przed ciążą i w trakcie . Czy ty za nią cwiczylas czy jak ? Dbala o siebie, pewnie mało przytyla i ma płaski brzuch, to logiczne. Kiedy ty lezalas na kanapie to ona zapierniczala na siłowni.

Gość gość
Hm, jak można przytyć tylko 3,5 kg? Czy to była ciąża donoszona? Serio pytam.

Gość gość
To fajnie, że kobietka tak zadbała zawczasu o siebie i teraz zbiera profity w postaci ładnego brzuszka. A autorka pewnie zazdrości bo sama przytyła ponad 40 kg.

Gość gość
Też tak miałam i mam gdzieś czyjeś pretensje w tym temacie

Gość gość
Zawsze na Kafe są matki które przytyły 3, No Max 8 kg !!! I wszystkie są szczupłe a na ulicy same tłuściochy :-)

Gość gość
Ma figure anorektyczki, zero biustu, bioder i dupy?

Gość gość
Ale 3 kg to samo dziecko waży, a gdzie jeszcze łożysko, wody płodowe, dodatkowa krew itd ?

Gość gość
Jezu. 60 minus 8 to 52. 52 plus 3 dziecko plus 8 wody, macica, obrzeki krew to 63. 63 minus 60 to 3 ( przytycie wciazy). Rozumniesz?

Gość gość
ja bylam zupełnie plaska po 1 porodzie, przytylam 7 kg, jak urodziłam to wszystko wyleciało, została tylko faldka przy pępku, ale od razu jak wrocilam do domu zalozylam obcisla bokserke i miałam plaski brzuch, wazylam tyle co przed ciaza, to jest możliwe, a kobiety , które cwicza i dbaja o siebie bardziej na pewno nie maja rzadnych problemów z powrotem do figury po ciąży, jeżeli mało przytyją. w drugiej ciąży przytylam już 9 kg a miedzy jedna a druga wogole nie cwiczylam, po drugim porodzie tez miałam plaski brzuch ale tłusty, było za co złapać. panie przy wypiesie mi mówily-, pani to jakby w odwiedzinach była a nie po porodzie...