Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego posiadanie iphona tak jest traktowane?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno zepsuł mi się mój 6 letni wysłużony telefon. Jako że używam telefonu jedynie do dzwonienia i pisania sms-ów, a sporadycznie by w drodze coś ważnego w necie sprawdzić wybrałam starszy model iphona- czyli iphone 4. Cena niewielka, a i sam telefon bardzo mi odpowiada, ponieważ jest mały i poręczny. Gduy znajomi w pracy zobaczyli, to odrazu słyszałam głupie komentarze na temat tej marki oraz tego, ze ludzie przewaznie dla szpanu iphony kupują itp. Byłam w szoku, no jaki szpan? 700 zł wydałam na ten nienajnowszy model telefonu, to obecne nowsze modele są o wiele droższe niż ten starszy iphonik. Nie rozumiem, na czym to wszystko polega? Co złego jest w posiadaniu iphona- w dodatku starszego i jak się to ma w ogóle do szpanu? Czym szpanować- marką telefonu? Dodam, ze moja dalsza rodzina mieszkająca od lat w USA uzywa iphonów, dla nich iphony są po prostu normalnymi telefonami, niemal kazdy tam w stanach taki ma i nie są uważane za nic, czym można szpanować- ot tak- zwykły telefon. Więc tym bardziej nie rozumiem podejścia niektórych tu w Polsce.

Gość gość
Tez spotkalam sie z opinia ze Ifona maja glownie lansiarze

Gość gość
nie wiem czym różni sie ifon od komórki ja mam starą nokie 3210 i używam jej tylko jak MUSZE i nie mam 100 lat, mam 30 🖐️ i opinię innych w... hm, poważaniu

Gość gość
No, ja również mam 30 lat, miałam 6 letni telefon przez ten cały czas- taki zwykły z klawiaturką, zepsuł się, to kupiłam sobie tego iphona i nie spodziewałam się takich reakcji, jakbym kupiła telefon co najmniej za 10 tysięcy.

Gość gość
he he nie martw się tym! ludzie w tych czasach są beznadziejni :)

Gość gość
nie chcialbym tego zloma ifona za darmo - inwigilacja i padlina