Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można poznać chłopaka

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i nigdy w życiu nie miałam chłopaka. dla niektórych facetów jest to dziwne i gdy i tym słyszą myślą że kłamię i urywają kontakt... dla mnie tez jest to dziwne... jak chodziłam do gimnazjum, to zawsze myślałam ze w tym wieku będę już dawno po ślubie, i będę mieć chociaż jedno dziecko... a tu nawet nikogo na horyzoncie nie ma... krew mnie zalewa jak widzę te wszystkie 13 latki obściskujące się z facetami, czuję się wtedy jakbym miała 34 lata a nie 24.. tez bym tak chciała, a ja nawet nigdy w zyciu się nie całowałam, że o seksie nie wspomnę... ja już jestem w takiej desperacji że jestem gotowa być z każdym który mnie tylko zechce, nie ważne czy przystojny czy nie.. nigdy w życiu żaden facet się o mnie nie starał.. zawsze to koleżanki były ładniejsze. i tak doszło do tego że nie mam znajomych, siedze całymi dniami jak nie w pracy to w domu, nigdzie nie wychodzę i siedze na portalach randkowych, założyłam sobie konta na 3 portalach, że może a nóż na którymś... chciałabym wyjść gdzieś z domu i na żywo kogoś poznać gdzieś ale nie wiem gdzie... do klubu nie pójde bo mnie to nie kręci, do pubu z kręglami przecież sama też nie pójde bo będę wyglądać jak desperatka... nie wiem już co mam robić i gdzie wychodzić.. im bliżej mi do 30 tym bardziej odczuwam samotność, inna sprawa że jakbym chociaż raz była w związku, wiedziałabym jak to jest i może byłabym spokojniejsza, a w takim przypadku gdy nawet nie wiem jak to jest ja jestem w coraz większej desperacji.. nie wiem może nieświadomie odstraszam facetów, już na początku wspominając o związku, o małżeństwie i dzieciach?

Gość gość
A po co ci chcesz płakać przez gnoja ,?

Gość gość
był tu taki "trol trzy kropki..." ten to wymyslał w nieskończoność historii jako laska...

Gość gość
ja znam co ma 45 nigdy nie miala chłopaka

Gość gość
Jestem facetem w twoim wieku i nie miałem dziewczyny nigdy, ale po części z własnego wyboru gdy musiałem poświęcać na studia mnóstwo czasu i nie miałem kiedy zajmować się relacjami damsko męskimi. Teraz się to zmieniło i zamierzam kogoś poznać. Jednak warto się najpierw zastanowić co sobą reprezentujesz i popracować nad sobą. Odpowiedz sobie szczerze na pytania. Masz nadwagę? Dbasz o wygląd i to jak się ubierasz? Masz jakieś ciekawe zajęcie coś o czym mogłabyś po powiadać? Ja od tego zacząłem i teraz konsekwentnie eliminuje to co jest źle. Chodzę na siłownie, zacząłem się lepiej ubierać, znalazłem sobie hobby i robie wiele innych rzeczy co sprawiają, że czuje sie pewny siebie i dowartościowany. Prawda jest taka, że jak chcesz znaleźć atrakcyjnego partnera musisz być sama atrakcyjna. Niestety jest to ciężkie, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i mieć w sobie trochę samokrytyki. Niepokojące jest jednak to, że nie masz znajomych. W ogóle nie masz czy masz ich mało? Może warto zacząć popracować nad poznaniem kogokolwiek na tworzeniu zwykłych kumpelskich relacji? Może tu tkwi twój problem?

Gość prawi 124
jasne ze odstraszasz . Zaden facet nie chcialby slyszec o dzieciach na poczatku zwiazku .,

Gość gość
Prowo nawet 13 latki maja chlopakow