Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie spławić chłopaka?

Polecane posty

Gość gość
Do gość 19.34 z******ta ja bym został do końca

Gość gość
To nie jest dorosły chlop, on jest z mlodszej klasy, ja nie chcę się z nim spotkac bo to dzieciuch jest niższy ode mnie nawet i nie ma zarostu

Gość gość
gość dziś Ja mialam taki sam przypadek, co zrobilam? Umowilam sie z nim, pozyczylam kozuch od babci, stare buty mamy, jakas czapke i szalik z piwnicy, nie zrobilam makijażu. 5minut spotkania i juz mam spokój smiech.gif 0/10 oczywiście jak poszłaś na tą randkę, tak ubraną jak lampucera. widziało cię mnóstwo osób, sąsiedzi, moze jacyś przypadkowi znajomi ale to nic bla bla bla

Gość gość
Dlaczego ludzie nie mówią wprost co myślą? To by wszystko ułatwiło.

Gość gość
Bo mu bedzie przykro :'(

Gość gość
dziś Tylko, że ja mu nie robię i nie robiłam żadnej nadziei... Dodam jeszcze, że koleś z używek lubi nie tylko alkohol, także dla mnie całkowicie odpada. Nie moja bajka.

Gość gość
gość dziś Co za podszyw. :D On jest trochę starszy ode mnie.

Gość gość
ciągniesz na siłę i już wymyślasz za bardzo PROWO

Gość gość
''Miło, że się mną zainteresowałeś, jednak nie wydaje mi się, byśmy do siebie pasowali. Nie jesteś w moim typie. Mam nadzieję, że znajdziesz sobie kogoś odpowiedniejszego dla siebie, powodzenia :)'' - i sprawa zamknięta.

Gość gość
powiedz mu w oczy że on tego jeszcze nie wie ale ty na niego po prostu nie zasługujesz że powinien sięgnąć po kogoś z wyższej półki że nie przyjmujesz skarg ani zażaleń a do tego kilka tików okiem i pomyśli żeś pomylona ,jak się podobało nagryzmol łapę w górę!!@

Gość gość
umów się na kajakowy spław i wywróć kajak i tak go spławisz!!@

Gość gość
Ja to chyba jestem jednak nienormalna bo pół nocy glowilam się jak p*****lnieta nad smsem do faceta żeby go nie urazić. Do dziś pamiętam że był drugi jak srajtasma :D ale i tak wolał usłyszeć to prosto w twarz. Nie udało się.

Gość gość
Już mu odpisałam...

Gość gość
19:39 nie jak lampucera, wygladalam troche stylowo troche menelsko :) ludzie nie patrzyli na mnie dziwnie, ale czulam że koles jest pustakiem i leci tylko na wyglad, dobrze sie stalo. Ten kolo co do ciebie pisze tez pewnie leci tylko na twoj wyglad. Faceci sa okropni

Gość gość
dziś Masz rację. Napisał, że mu się spodobałam, chociaż nawet nie zna mojego charakteru...

Gość gość
dziś PS Kolesie lecą na wygląd, a jak nam się nie spodoba chłopak to zaraz jesteśmy wyzywane od pustaczek. Co za hipokryzja. :o

Gość gość
gość dziś dziś Masz rację. Napisał, że mu się spodobałam, chociaż nawet nie zna mojego charakteru... xxx Ty też nie zansz jego charakteru, ale odrzucasz go za jego wygląd. No i oboje jesteście pustakami.

Gość gość
gość dziś Przecież napisałam, że on pije alkohol, a w dodatku pali marychę. Także dla mnie odpada. Ja nie piję, nie palę, nie ćpam i chciałabym takiego samego chłopaka. Gdyby też był ascetą, w dodatku religijnym, to nie podchodziłabym do niego w taki sposób. A tak to z góry wiadomo, że nasze spotkanie skończyłoby się porażką.

Gość gość
19:39 nie jak lampuceryna , wladalam trochy plastikowowo trochii hihihihi usmiech.gif ludy ni patrzyli na mnie dziwnie, ale czulam że koles jest pustaczkom i leci tylko na łeb na szyje, dobrze sie nie stalo. Ten kolaborant co do ciebie pisze tez pewnie leci tylko na twojo chata. Faceci sa okropieni zafajdane jak ten tekst!!

Gość gość
Nawet jakby mi jakiś chłopak mi się spodobał to i tak przez chlanie, ćpanie, palenie ateizm/letniość religijną nic by z tego nie było...

Gość gość
19:55 Odrzucanie ze względu na wygląd nie jest przejawem ''pustactwa'' tylko zdrowych kryteriów i oczekiwań osobniczych. Jeśli partner się nie podoba i nie wzbudza pożądania, związek zwyczajnie nie ma sensu, nie przetrwa.

Gość gość
aha, czyli gościu pije, pali, ćpa a ty ta przejmujesz się jak ten menel zareaguje jak odmówisz mu spotkania, ha ha ha

Gość gość
napisz mu w sms że jezdeś z fbaj i to musała być gra bo myślałaś że on pracuje dla kgb a skoro nie to nie możecie być razem bo to byłby polityczny konflikt interesów !!

Gość gość
no tak, facet sam uzywa ile w wlezie moze tez sie puszcza, ale za dziewczyne chce ladna i porzadna. to czeste laska, niektore chlopy tak maja.trzymac sie od nich z daleka, niech za dziewczyny biora sobie takie same zdemoralizowane tak jak oni sa!

Gość gość
1955rok Odrzucanie ze względu na wiek nie jest przejawem ''pustactwa'' tylko chorychych kryteriów i oczekiwań osobowoścowych. Jeśli pantera się nie podoba i nie wzbudza pożądania, związek zwyczajnie ma sens, i przetrwa.

Gość gość
dziś Każdy człowiek, bez względu na to jak się prowadzi ma swoje uczucia. Zresztą powiedzmy sobie szczerze, ale abstynentów w dzisiejszych czasach jest niewielu. Kierując się takim myśleniem, musiałabym obrażać prawie wszystkich ludzi, a ja nie chcę nikogo w ten sposób traktować.

Gość gość
dziś Zgadzam się z Tobą w 100%!

Gość gość
Faktycznie za bardzo naciągasz już temat. Provo.

Gość gość
no może nie w 100% ale 1111111111110 na bank

Gość gość
dziś Chciałabym, żeby to było prowokacja. Nie lubię być w takich niezręcznych sytuacjach.