Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy faceci myślą że kobiety chcą postawnych macho którzy będą im

Polecane posty

Gość gość

Dawać ,,Poczucie bezpieczeństwa'' i raczej będą dominiwać w życiu i łóżku.. I wmawiają każdej kobiecie że tak chce bo takie są ,,role życiowe''

Gość gość
Up

Gość gość
ja nie miałabym nic przeciw postawnemu ogierowi, broniącemu mnie, kochającemu bardziej niż siebie samego i zapewniającemu mi wikt ❤️

Gość gość
bo to jest kobiecy ideał, silny i pewny siebie mezczyzna, ale do tego musi byc czuły, emocjonalny i bez agresji.

Gość gość
Ciekawe pytanie. A czy to nie powinno być mimo wszystko tak, że mężczyzna nosi spodnie? We wzorcach, które znam panuje przekonanie, że kobieta powinna być mężczyźnie poddana. On zapewnia jej bezpieczeństwo, a ona w zamian ciepło w domu, "odpoczynek". Dom dla mężczyzny powinien być jedynym miejscem, w którym nie musi walczyć. A co na ten temat inni?

Gość gość
gość dziś oj tak chciałabym takiego młodzika , dominanta w życiu i w łóżku mrrrr

Gość gość
0:09 Ja sie nie zgadzam. Dzisiejsza kobieta nie moze byc c***owata i zdana na faceta tylko niezalezna i zaradna.

Gość gość
poddana to moge byc ojcu albo matce ale nigdy mezczyznie

Gość gość
00:26 oczywiscie, moim zdaniem najgorszy blad kobiety to uzaleznic sie od partnera, finansowo czy w jakikolwiek inny sposob. Jednak, aby to dzialalo jak nalezy powinna ona czuc respekt. Wzajemny szacunek. Bo nie biore pod uwage typu macho-tyran

Gość gość
0:31 Wzajemny szacunek jak najbardziej lecz nie podobają i sie zwiazki gdzie kobieta jest podległa i wręcz razi mnie to

Gość gość
Co to podlegla?

Gość gość
Wystarczy niesmialemu porandkowac

Gość gość
Bo kobiety chcą postawnych macho, którzy im dadzą poczucie bezpieczeństwa. Te, które nie chcą to walczące feministki, więc i tak nie mają szansy na faceta:P Są jeszcze takie, które chcą, ale się nie przyznają:)

Gość gość
1:25 Możesz powiedzieć jakie poczucie bezpieczeństwa moze dawać w 21 wieku facet? Poczucie bezpieczeństwa daje dobra praca i dach nad głową i pieniądze. Gdy nie musisz martwić się jutrem. Facet to dodatek by bylo milej.

Gość gość
01:35 po co potrzebny facet? Bo czy zycie bedzie pelne i czy bedzie miec smak jesli nie przezyjemy milosci

Gość gość
Nie jestem feministką i macho nie lubię. O wiele bardziej pociągają mnie romantyczni, ciepli mężczyźni. W tych czasach nawet spokojny mezczyzna może zarabiać kokosy a macho machać łopatą za grosze.

Gość gość
a w ogole to mialas jakiego faceta, czy wciaz o nim marzysz?

Gość gość
Ale ja mam swojego mężczyznę i wiem co mówię.

Gość gość
bo taka jest prawda:) z tym że twardo stąpający po ziemi faceci wiedzą to od dawna, naiwni się łudzą, a kobiety mimo że stosują białe kłamstwo właśnie chcą tylko takich:)

Gość gość
Mam 50 lat u właśnie spotkałam młodszego dominatora. W końcu facet o jakim marzyłam.