Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoss34

Powiększanie ust w Krakowie

Polecane posty

Gość Małgoss34

Witam, dziewczyny chciałabym umówić się na powiększanie ust. Znalazłam w Krakowie tą klinikę http://klinikaestetica.pl/ . Czytałam na forach i dużo osób sobie chwali, a by co sądzicie ?

Gość gość
Ja chodzę do dr Szczepańskiej w Mielcu i mogę polecić Panią doktor. Robię tam usta regularnie i zawsze zrobione są idealnie. Nie ma żadnych nierówności ani grudek a efekt utrzymuje się naprawdę długo i przy tym jest też naturalny. Polecam.

Gość Adriannaadaada
Powiększałam sobie usta u Pani Doktor w klinice Dr Legrand w Krakowie. Jestem zachwycona jak pięknie i naturalnie wyszły. Miałam bardzo niesymetryczne usta, a dzięki powiększeniu pani doktor wyrównała moje niedoskonałości przez co poprawił się ogólny wygląd twarzy jak również profil. Polecam wszystkim, bo efekt powiekszeńia ust wcale nie musi być przerysowany i kreskówkowy.

Ja powiększałam usta w klinice ARTE CLINIC Gliwice i jetsem z nich bardzo zadowlona , robią bardzo dokładnie i starannie. Efekt wyszedł super. Polecam jak najbardziej.

Gość gość
Powiekszanie ust i makijaz permanentny w Krakowie ;-)

Gość gość
Ja powiększałam usta kwasem hialuronowym w Akademia Medycyny Estetycznej w Mielcu. Pani dr Sczepańska wykonała go perfekcyjnie, z efektów jestem bardzo zadowolona, usta sa naturalne po zabiegu .Jak najbardziej polecam.

Gość NickyLi
Znaleźć klinike to jest jedno, ale trzeba jeszcze spojrzeć na jakich mniej więcej wypełniaczach pracuje nasz lekarz. Potem trochę poczytać o marce. Tutaj głównie widzę, że panie polecacie klinikę. A jaki macie dokładnie wypełniacz do ust ? U mnie mój lekarz polecił mi preparat Restylane . Lekarz tak bardzo mi go polecił, bo Restylane jest pierwszym na świecie kwasem hialuronowym, posiadającym – jako nieliczny na rynku rejestrację FDA . Poza tym jest to najszerzej przebadany preparat na rynku ;) Sami zresztą zobaczcie

Gość Donta

Jest klinika w Krakowie, gdzie pracują na Restylanie, tylko nie pamiętam nazwy. A wiem to bo moja siostra tutaj mieszka i miała powiekszane tym samym co ja czyli kwasem restylane. ja mieszkam w Gdańsku i miałam powiększane w klinice Dobosz