Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEODPOWIEDZIALNY TO TYPOWA MĘSKA ŚWINIA!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam dowody!

Gość gość
męska? to raczej dzieciak, gimba pozujący na dorosłego

Gość gość
Typowy podrywacz! Zobaczył naiwną dziewczynę i robił maślane oczy i dawał majla! Zobaczcie sami!!!!!!

Gość gość
Tam jest z 200 wpisów, nie chce mi się przez to brnąć, o co chodzi>?

Gość gość
Dziewczyna przyszła z problemem on zaczął swoje porady i dał majla.

Gość gość
To starsze. Chyba dziś nie zaśniesz.

Gość gość
gość dziś Typowy podrywacz! Zobaczył naiwną dziewczynę i robił maślane oczy i dawał majla! Zobaczcie sami!!!!!! xx e tam , przecież on namiary na siebie od początku rozdaje, wszedł tu z jakims tematem o swojej ukochanej a po chwili stratował do każdej laski ta niby jego dziewczyna i jego wrażliwe serducho to miał być klasyczny wabik na tutejsze samotne laski, stąd po chwili zaczął podawać maila i pisac z nimi na privku a że ma niby dziewczynę to jak sam twierdzi nic złego nie robi IKSDE

Gość gość
Ja nie widzę problemu. Nie widzę podrywania. Gościu dał maila i to nic złego chyba. Nieodpowiedzialny ma nierówno pod sufitem daję się sprowokować ale złem wcielonym nie jest. Widać po jego wpisach że czasem chcę pomóc nie byłby zły gdyby nie jego głupie gadki.

Gość gość
Gdzieś jeszcze dawał kontakt?

Gość gość
aaa.... to ta historia jak romansował z laską dwa dni przez maila, potem ona milczała az sie okazało że to była wkreta jakiegoś chłopaka

Gość gość
/więcej szczegółów/ to było jak fotki przez maila poszły, a te niby jej fotki, to z neta ściągnięte od jakieś aktorki, a ten w to brnął nie sprawdzając nawet no bo faceci nie myślą głową tylko jajami

Gość gość
Głupi jakiś? Nie wie że na kafe się nie ufa? Czytałam ten temat z linku i nie wiem z czego robicie dramę. Ewidentnie widać że chciał jej pomóc a nawet ją dowartościować swoim zainteresowaniem i przegrał przez swoją naiwność. Często go widzę jak się udziela i romansów ani rozdawania namiarów nie widzę. Często piszę ciekawe i mądre rzeczy niestety częściej piszę bzdury, które wydają mu się śmieszne. I tak jest ciekawszy niż większość facetów tutaj. Nie jest zboczeńcem ani jakimś desperatem jakim go piszecie. Walnięty, nie glupi i z dobrym sercem.

Gość gość
Atakujecie go choć pewnie nie czytacie jego postów. Często daję dobre rady i pociesza nie robi z siebie Bóg wie kogo jak męska część portalu dla kobiet tyle że jest naiwny i dziecinny.

Gość gość
JA teraz wertuje tamten temat i jest taki wpis: Nieidpowiedzialny 2018.02.24 Czytam i musze się wtrącić. Facet mając dziewczynę powinien zważać co mówi innej by nie sprawić swojej dziewczynie przykrości. xDxDx To coś nie pasi, bo on pisał że ma ukochaną dziewczynę, a mimo momentalnie daje obcej maila i pisze z nią kilka dni prywatnie, az do momentu kiedy tamta go zlewa, bo okazuje się randomem. I druga sprawa zarywa tu praktycznie do każdej, przesiaduje dniami i nocami i jakoś nie przejmuje się, że swojej dziewczynie moze zrobić przykrość, a obcym daje takie rady jak nie krzywdzić dziewczyn. (?)

Gość gość
Dajcie linki gdzie podrywa i daje maila? Ciekawi mnie co to za gałgan :)

Gość gość
Znajdź mi takiego co nie pisuję z innymi. Kilka razy z nim pisałam w różnych tematach i nie widziałam podrywu.

Gość gość
Cały hejt co idzie na niego to od tych z którymi wdał się w gownoburze, katole i intowertycy.

Gość gość
gość dziś tłumacz tak sobie w swoim ograniczeniu i hejcie do katoli

Gość gość
To za co go nie lubicie?

Gość gość
Cyrk na kółkach. Cały ten temat to jakiś banał i szukanie powodu do zaczepek. Pomyślcie że to wszystko jest dlatego bo jest niebieski i jego odpowiedzi możecie podpisać pod osobę. Ludzie z gościa robią gorsze rzeczy i nie ma jak ich zaatakować. Porównując go do reszty gości nie wypada fatalnie bo idzie z nim pogadać.

Gość gość
Zwykły d****arz