Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakis facet umie rozstac sie z klasa ?

Polecane posty

Gość gość
Hajime Sugoroku dziś Ja tylko napisałem tumanie, że empatyczne łepki są empatyczne, dlatego, że nie mają jaj by być agresywniejsi i pewniejsi siebie, dlatego odwagi w wielu styuacjach, w tym zerwaniu, nie ma co się po nich spodziewać. xx Empatię rozwijają przede wszystkim ludzie świadomi, którzy jednak zachowują kulturę. I to właśnie tej elementarnej kultury i prawidłowej postawy wobec poszczególnych sytuacji należy wymagać od każdego, niezależnie od cech charakteru.

Nie zesraj się, bo ci cukier skoczy tumanie. Nie mam zamiaru się spowiadać przed takim zerem jak ty. :o 00 Ale pisz dalej. Nierówno oplulaś klawuaturę. :D

Gość gość
8:26 co takiemu będziesz tłumaczyć , to jeden z tych "głupio mądrych " którzy książki od psychologi nie widzieli więc z braku zajęcia wymyślają srako-teorie ,do których nawet sami się nie stosują

Gość gość
8:28 weź już skończ ,ja popieram dziewczynę bo ty slyniesz już że swojego tepego madrzenia się , może jednak znajdź pracę i ogol pipke, od faceta bys zarobił więc próbujesz kobiety prowokować ,słabo wystawiasz sobie opinię takiego typowego cwaniaczka ale jedynie w stosunku do kobiet ,bo facet by cię załatwił z 2 minuty albo by cię nawet nie tknal bo byś płakał i skomlal internetowy kozaku

@ gość dziś To tak nie działa. Charakter to trend w zachowaniach reakcjach i preferencjach utrwalony w trakcie ontogenezy. Słabsi fizycznie i/lub umysłowo załatwiają sytuacje polubownie stąd ta ich cala empatia. Ale przy okazji brak im innych cech pozytywnych, albo wręcz posiadają inne negatywne cechy który rozwinęły się po drodze.

Gość gość
Ostatnią rzeczą, jakiej oczekiwałabym po zerwaniu z „klasą” jest telefon z pytanie „czy u mnie wszystko ok ?” Przecież odpowiem, że tak, choć „w środku” umieram.

Gość gość
8:32 ta dziewczyna miała na myśli to ze jesteś chamem i prostakiem ale ty nawet tego nie jesteś w stanie zrozumieć ;) IQ rozwielitki

Gość gość
Czytając forum to niestety kobiety mają więcej honoru i jakoś potrafią delikatnie wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej , chowanie się jak szczur to typowa cecha pseudo samców , modelowym przykładem jest tutaj nasz bezrobotny madrala

Gość gość
Każdy cię ignoruje w życiu realnym więc tutaj chcesz sobie odbić brak zainteresowania i szacunku ? Nie martw się poki ręka zdrowa jakoś będziesz walił

Nie widzisz jakiejś sprzeczności w tym coś napisało bezpłciowa miernoto, i faktem, żeś napisało? Aż tak słabujesz na umyśle?

Gość gość
Ogol pipke , internetowy kozaczyno , pewnie byles gnebiony w szkole ze sie tak rzucasz do każdego ,używaj mniej epitetów a więcej resztek mózgu który u ciebie jest w stanie rozkładu

Gość gość
Tak się biedny zdenerwował że zaczął pisać jak analfabeta

Gość gość
Tja... Najlepiej przygotować wytworną kolację przy świecach, spacer przy świetle księżyca a na koniec powiedzieć - odchodzę .

Gość gość
Ja natomiast mogę to samo napisać o kobietach co wy wypisujecie o mężczyznach.Jedna zmieniła nr.tel.z dnia na dzień,bo przestałem dawać, bo zorientowałem się że jestem bankomatem,inna wyjechała na wczasy z "kolegą"nie informując mnie o tym! Mogę podać wiele innych przykladów.Różnica jest taka, że mężczyźni wszędzie nie latają i nie żalą się!

Gość gość
10:05 ta nie zala się hahahaha , wszyscy koledzy i przyjacioleczki poinformowani która to ex , znaja wszystkie dane osobowe i informacje o danej dziewczynie , miałam tak z 3 że z jakichś dziwnych powodów nie znane mi osoby wiedziały o mnie wszystko a później się okazywało że to krąg znajomych byłego

Gość gość
I nie wymyslaj dyrdymalow bo to faceci są znani z ucieczki ze związku jak gnida z jaj , ja się zawsze rozstawalam z szacunkiem w 4 oczy , oferując kontakt i wsparcie , tylko męska gnida jest zdolna żeby wyrzucić towar po zyciu , kobiety też takie bywaja ale 1/10 trzeba na prawdę źle trafić , a faceci 9/10 tak robią , i w tym przypadku trzeba trafić tego z klasą

niektórzy potrafią. można się rozstać kulturalnie, ale faktycznie niewielu facetów to potrafi, zwłaszcza gdy inicjatywa rozstania jest po stronie kobiety. ale facet na poziomie, z charakterem i zrównoważony emocjonalnie umie się rozstać bez obrzucania kobiety błotem. natomiast zakompleksieni p**dusie zawsze płaczą, że ich zła baba skrzywdziła i wykorzystała. facet z klasą nie będzie robił z siebie ofiary i pośmiewiska.

Gość gość
Ja się spotkałam z tym że nawet facet który zostawia kobietę potrafi być cholernie podły i czerpać wręcz jakąś chorą satysfakcję z tego że porzuca kogoś , mój był dobry do dnia zerwania ,później chyba sobie kogoś znalazł i nie dość że mnie zdradził to jeszcze dokopal jak psu najgorszemu, tak to jest jak mało warty facet poczuje chwilowo wiatr w żaglach

Gość gość
gość dziś I nie wymyslaj dyrdymalow bo to faceci są znani z ucieczki ze związku jak gnida z jaj , ja się zawsze rozstawalam z szacunkiem w 4 oczy , oferując kontakt i wsparcie , tylko męska gnida jest zdolna żeby wyrzucić towar po zyciu , kobiety też takie bywaja ale 1/10 trzeba na prawdę źle trafić , a faceci 9/10 tak robią , i w tym przypadku trzeba trafić tego z klasą x Wniosek: Przestań wybierać sobie gnidy na partnerów! Łobuz kocha najmocniej... hełe hłe ale i szm/aci najmocniej... Dlatego ja nie wybrałem żeńskiego odpowiednika tzw zołzy bo książka "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to bulls**t!

Gość gość
10:25 no właśnie on cały związek był taki "misio pysio do ranki misia przyloz " ja bym nawet na prostaka nie spojrzała , po prostu niektórzy się maskuja nawet po kilka lat ,albo jak już nie potrzebna to można ublizyc, to nie był żaden łobuz

Gość gość
Skoro facet jest na tyle egoistyczny, że nie respektuje moich potrzeb seksualnych i forsuje seks, kiedy akurat nie mam ochoty, to dlaczego ja miałabym nie być egoistką, i przestać respektować jego potrzeby? ...no właśnie ;) Jeśli się chce szacunku i zrozumienia, trzeba najpierw je samemu wykazać. Tak się składa, że to facet najczęściej wykazuje nachalność i presję, więc to od jego postawy w tej kwestii zależy, czy jestem gotowa do ''poświęceń'', a raczej kompromisów. Każdy indywidualnie, im większa agresja i naciski, tym większa niechęć i opory z drugiej strony.

Gość gość
Komentarz powyżej nie do tego wątku miał być :P

Gość gość
Każdy facet jak odchodzi zachowuje się tak samo , czyli jak swinia, nie spotkałam żadnego który odchodzi normalnie z jakimś szacunkiem

Gość gość
Taaak...,wszystkie jesteście święte! FACET TO ŚWINIA! Dajecie du/py na lewo i prawo, a same oczekujecie księcia :D

Gość gość
Kto daje ten daje głupi prymitywie

Gość gość
Drogie panie - bezbłędnie mogę wskazać tutaj wszystkie, które facet zostawił i zniknął. Zarzucacie komuś brak kultury i chamstwo, ale same pokazujecie wychowanie na poziomie rynsztoka. Nie dziwcie się zatem, że faceci, którzy z Wami zerwali, chcieli się od Was uwolnić. Oczywiście działa to w obie strony, ale z przykrością muszę stwierdzić, że facetów wylewających pomyje na kobiety jest tu zdecydowanie mniej. Nie sądzę, żeby coś do Was dotarło, ale może chociaż jedna z Was zastanowi się nad sobą. Nas naprawdę nie kręcą bluzgające histeryczki i nie ma to nic wspólnego z odwagą. Zakładam, że same również unikacie rzeczy obrzydliwych.

Gość szry
ale sie tu paradoksow nazbieralo... jedne pyskowka i agresja przebijaja wiekszosc nawet nie facetow, tylko dorastajacych mlodziencow, nastolatkow, ktorym dodatkowo hormony na lepetyne czesto bija:D ale takie to najglosniej szczekaja jacy faceci sa tchorzliwi... od takiej choleryczki tez bym pewnie sie ulotnil po cichu, bo gotowa procz rekoczynow pewnie i niebezpiecznych narzedzi uzywac. inne wyzywaja, obrazaja, po czym naglosniej skomla, ze faceci nie maja kultury:D eh, a niby czemu mieliby ja okazywac komus tak jadowicie zaplutemu obrazaniem innych? wymaganie kultury po okazaniu jej calkowitego braku jest conajwyzej smieszne. zreszta wszystkie te historie sa przedstawione tylko i wylacznie z jednego punktu widzenia, ciekawe jaka historie mieliby do opowiedzenia ci opuszczajacy... jedno jest pewne - najlatwiej oskarzac kogos nieobecnego - nie bedzie sie mogl bronic. a doswiadczenia drugiej plci, rowniez tu, chociaz w gargantuicznej mniejszosci, swiadcza o babach dokladnie tak samo zle, jak same wy przedstawiacie swoje sprawy. nie mozna odniesc po powyzszym wrazenia, ze obie strony w wiekszosci przypadkow sa siebie warte, i te spojrzenia sa bardzo bardzo subiektywne. wszysto zalezy od punktu siedzenia. wiec konczac - hamujcie sie autorki, brak kultury, brak szacunku, w paru wypowiedziach wrecz chelpienie sie nim. po takiej lekturze nie dziwota ze znikaja faceci od takich bab, chocby i po cichu - to jednak mniej lub bardziej zasluzenie.

Gość Taki Zielony
Myślę, że z miłością u faceta to jak z pociągiem na peronie, który gdy już odjedzie to nie zawrócisz i żadne zaklinanie nic nie pomoże ;-)