Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakis facet umie rozstac sie z klasa ?

Polecane posty

Gość gość

ja nie wiem , czy mam "szczescie" do takich elementow ale w zwiazku zawsze mi sie trafiali opiekunczy , uczuciowi a kiedy nadszedl moment zerwania to nagle bam,zmiana o 180 stopni , zaden nie zerwal ze mna w twarz tylko ucieczka jak szczur kanalowy , prowokowanie klotni zebym to ja zerwala , wylaczony telefon . a pozniej nawet agresywno - przesmiewcze reakcje na moja rozpacz , co kieruje takim pseudo facetem ? miala ktoras tak , ze facet byl dobry a na koniec okazal sie swinia ?

Gość gość
Nie był taki dobry widocznie , faceta poznaję się po tym jak kończy a nie zaczyna

Gość gość
Po czym się poznaje kobiete? Zawsze wszystkie powiedzenia dotyczą facetów.

Gość gość
też mnie to spotkało. facet do rany przyłóż, spokojny, empatyczny, pomagał wielu ludziom, z sercem na dłoni, postanowił ze mną zerwać nie podając przyczyny i po prostu przestał się odzywać. w pierwszej chwili myślałam, że coś się stało, szalałam z niepokoju... potem on wszędzie mnie poblokował. gdy doszło do konfrontacji (oddania rzeczy), to na moje pytanie DLACZEGO I O CO CHODZI on tylko patrzył na mnie nieprzytomnym wzrokiem i udawał, że nic się nie stało. potem zaoferował przyjaźń... taa....

Gość gość
Jak bym czytala o sobie i też ta propozycja przyjaźni zeby zalagodzic sytuację , faceci to śmiecie

Gość gość
23:11 a skąd wiesz że on taki był ? Może to była jego gra przed tobą żebyś była zachwycona jego osobą , ludzie żyją z sobą 20 lat i się nie znaja czasem , udowodnił ci jakoś że jest taki wspaniały oprócz udawania i pięknych słówek ? Zrobil dla ciebie coś pięknego ? Poświęcił się jakoś ? Może on ładnie stworzył przed tobą iluzję siebie a kiedy rola się znudziła baj baj

Gość gość
Może po prostu ty jesteś bardzo mało wymagająca i to że cię nie kopnął uważasz za wielkie dobro albo to że czasem zrobił coś z łaski miłego , zasluzylas na WIECEJ , facetów nie ma co żałować oni sobie krzywdy nie dadzą zrobić , przed tobą udaje zbitego misia a tak naprawdę to ma to w doopie, nie daj się nabrać jak mu przykro

Gość gość
Moja kuzynka też miała takiego dobrego kochanego , pod koniec związku zaczął już ja szarpać i sobie pozwalać aż odszedł do innej ,większość pokazuje swoją zapluta mordę dopiero po zerwaniu

Gość gość
Nie pojmuję jak można być z kimś lata a na koniec zachować się jak burak.

Gość gość
A jednak można

Gość Taki Zielony
Na tak postawione pytanie nie ma właściwej odpowiedzi :D:D:D Gdybyś mnie zapytała na pierwszej randce odpowiedziałbym, nie umiem :D

Gość gość
Zawsze widać chociaż takie małe symptomy ze facet to swinia ale zazwyczaj zakochana kobieta to ignoruje ;)

Gość gość
Dopiero wtedy widac jaki jest facet ale powiem wam ze oni maja taka nature.Moj mąż jest swietny ale w chwilach ostrych zgrzytow kiedy chcialam odejsc,okazal sie najwiekszą swinią jaką znam.Wstretne kiedy facet konczy zwiazek jak szczur i spiertala gdzie pieprz rosnie bez slowa wyjasnienia i ten podgatunek jest najgorszy.Sa faceci ktorzy wiele robia dla kobiety i są zawsze w potrzebie ale sprobuj od niego odejsc to ' cie zniszczy,zabije i ppcwiartuje ' ;) Znam ex malzonkow ktorzy umawiaja sie czasem na kawe i sa dla siebie kulturalni ale to wielki wyjatek.

Gość gość
Tak . Na końcu roku szkolnego.

Gość gość
Też nie mogę tego zrozumieć ,najpierw do rany przyloz a później jakby z niego szambo wybilo, zrywa żeby bolało jak najmocniej zamiast zalagodzic sytuację , faceci serio nie rozumieja że gdyby przyszli z kwiatami podziękować za wspólny czas to by pozbyli się kobiety z KLASĄ i odpowiadając na wszelkie jej pytania dając jej jasną sytuację ? Wola uciekać jak szczur i tym samym ona jeszcze zacieklej go nachodzi, faceci mają umysł ameby serio

Gość gość
A najgorsze że chamstwem i ucieczka facet jeszcze zaognia sytuację zamiast odejść i mieć spokój , wystarczy się umówić na rozmowe kupić bukiet kwiatów i przy rodzicach zerwać jak mój kolega , cała rodzina dziewczyny z nią włącznie do tej pory go szanuję

Gość gość
A nie dolaczyl pierscionka do kwiatow? I babci nie zaprosiliscie? Nieladnie,ja wam powiem faceci spieprzaja bo w zwiazku pokazalyscie ze lubicie histerie rozpacze itd i sie was boją,nie bylo przyjazni,proste,tkwiliscie w sztucznych zwiazkach bez przyjazni nawet tego nie widzialyscie bo to nawet o przyjazn nie chodzi

Gość gość
I wyjasnie,przyjazn to nie ze oopiekunczy i czuly,przyjazn to znajomosc trokow w mozgownicy i ta sama fala,a nie mizianki i dziubeczki

Gość gość
Już widzę reakacje kobiet na szczere odpowiedzi przy zerwaniu - poznałem ładniejsza - znudziłas mi się - od poczatku chciałem Cię *****ch tylko do lipca /września (wstaw odpowiedni moment) - last but not least - bylas tylko do komentu kiedy nie trafi sie cos lepszego -.

Gość gość
Mężczyzna z klasą potrafi zerwać z klasą, w taki sposób by pozostawić partnerkę z jak najmniejszym poczuciem skrzywdzenia. Wiem że tak można, bo sama tego doświadczyłam. Gdy się spotkamy możemy ze sobą normalnie rozmawiać, choć wiem że zostawił mnie dla innej kobiety. Powiedział że rozumie że bardzo mnie rani, choć wie że na to nie zasługuje, bo zawsze byłam dla niego dobra, ale zakochał się w innej i dalsze bycie razem przyniesie nam tylko cierpienie. Nie chciał mnie zdradzać, bo uważa że na to nie zasługuje. Bolało owszem, ale bardziej bolałaby niepewność i zamawianie się, kalkulowanie co jest nie tak. Potrafił po jakimś czasie zadzwonić, bo chciał się upewnić że wszystko u mnie jest dobrze. Szanuje Go za to, że swoim odejściem nie pozostawił mnie w poczuciu niższej wartości. Jak widać można, ale trzeba nosić jaja w spodniach, a nie uciekać jak szczur w przestrachu przed histerią partnerki.

Gość gość
Niestety wielu tak robi. Najczesciej sa to prostacy bez zadnych zasad

Gość gość
3:05 gadasz głupoty nie poparte żadnymi faktami , ja żyłam ze swoim głównie w przyjaźni 3 lata i nawet to nie pomogło , wolał imprezy i tanie dziwnie ode mnie , są ludzie którzy nawet przyjaźni nie są w stanie zbudować i utrzymać

Gość gość
A co to znaczy że facet boi się "histerii " ? To zdanie nie najlepiej świadczy o facetach bo to tak jakby ktoś mówił że facet ma malutkie wydmuszki zamiast jaj , skoro facet się boi zwykłej histerii to co w czasie zagrożenia życia albo PTAWDZIWEGO problemu ?

Gość gość
To już standard, chyba z 95% facetow zamiast normalnie zerwać to urywają kontakt i zapadają się pod ziemie. Wiele takich sytuacji miałam. Faceci to tchórze

Niezależnie od przyczyny zerwania kobieta zawsze się czuje skrzywdzona. Nawet jkeśli zerwanie nastąpilo z powodu jej zdrady. To raz. Dwa. Często gęsto zrywa się w negatywnych emocjach i wtedy rzeczywiście z człowieka wypływa jego najgorsze ja. U tych czułych, ciepłych emapatycznych, faktycznie często się kończy zerwaniem przez milczenie. Miękkie cechy charakteru, jak empatia najczęściej rozwijają mężczyźni tchórzliwi, ci, którzy boją się konfrontacji. Trzy. Do zrywania z klasą potrzeba, jak do wszystkiego innego trzeba praktyki. Nie wiem więc czy to, że ktoś umie zrywać z klasą jest pozytywem. W końcu znaczy tylko, że mężczyzna jest weteranem na polu związków. :D

Gość gość
Od kiedy zapadniecie się pod ziemię to empatia ? To że laska rzyga ze strachu i dezorientacji to empatia ? Chyba ku//r//wa lepiej przyjść wyłożyć kawę na lawe i ona przynajmniej wie na czym stoi i nie martwi się o doopka, że umarł albo go pobili , serio faceci to takie przyglupy mentalne że muszą nawet przećwiczyć to ,że z kobietą się nie kończy jak z psem ? Żenujące

Ja tylko napisałem tumanie, że empatyczne łepki są empatyczne, dlatego, że nie mają jaj by być agresywniejsi i pewniejsi siebie, dlatego odwagi w wielu styuacjach, w tym zerwaniu, nie ma co się po nich spodziewać. 00 Poza tym... Cóż, z takim charakterem faktycznie do Ciebie trzeba podchodzić z kijem jak do wściekłego psa, unikać, albo zastrzelić na odległość...

Gość gość
8:18 tumanem i smieciem to trzeba być żeby być podroba faceta taką jak ty ,który udaje samca alfa a od rana siedzi na damskim forum , nie masz pracy ? Kolegów ? Współczuję wydmuszko

Gość gość
Jeszcze raz mnie nazwij tumanem baranie to się dla ciebie źle skończy , buraku bez kultury

Gość gość
Siedzi taki tępy bezrobotny melepeta na damskim forum i wygłasza swoje smiecio teorie