Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Namysłów istnieje czemu każdy się ze mnie śmieje ? i pisze że to urojenia? co?

Polecane posty

tu powyżej jest link z wikipedii że Namysłów istnieje kliknijcie w link

Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Powierzchnia: 22,62 km² Hotele

Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

Browar Namysłów www.browarnamyslow.com.pl/ Wielowiekowa tradycja warzenia piwa z zastosowaniem nowoczesnych technologii przyczynia się do tworzenia piw o niezapomnianym smaku. Zasmakuj! ‎Marki · ‎Dane teleadresowe · ‎Warzenie piwa · ‎Jasne pełne | Browar Namysłów

Gość gość
NAMYSŁÓW NIE ISTNIEJE !!! LINKI TO WIRUS !!!

18:24 skoro Namysłów nie istnieje to czemu urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów? Jak to czubku wytłumaczysz?

, www.namyslow.eu

Namysłów NIE istnieje, ja NIE urodziłem się w Namysłowie i NIE mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów! Jak to czubku wytłumaczysz?

Namysłów NIE istnieje, ja NIE urodziłem się w Namysłowie i NIE mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów! Jak to czubku wytłumaczysz?

18:42 www.namyslow.eu podszywie w*********j skoro niby Namysłów nie istnieje to jak wytłumaczysz te dwa linki www.zoznamyslow.pl ps przestań się podszywać pode mnie bo urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów czubku chyba lepiej wiem od ciebie gościu od gołej duupy:D www.mechanik-namyslow.pl

ten powyżej to podszyw twierdzący że istnieje takie coś jak namysłów!

Gość gość
jakie niby linki? chłopcze, nie wklejasz żadnych linków!!! oto twój ostatni post: 18:42 podszywie w*********j skoro niby Namysłów nie istnieje to jak wytłumaczysz te dwa linki ps przestań się podszywać pode mnie bo urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów czubku chyba lepiej wiem od ciebie gościu od gołej duupysmiech.gif

18:48 nie rób z siebie większego idioty niż jesteś bo jesteś idiotą dobrze x milion dobrze wiesz że są x milion są tutaj linki i je wkleiłem czemu robisz z siebie większego idiotę niż jesteś teraz to ty udowodniłeś że jesteś nienormalny i że jesteś czubkiem nie ja bo doskonale wiesz że są tutaj linki czemu piszesz że ich nie ma nie wmawiaj mi urojeń bo byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu na obserwacji i co jakoś pani psychiatra specjalista po studiach nie stwierdziła u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów więc nie wmawiaj mi tego bo nie jesteś psychiatrą

, www.namyslow.eu

Gość gość
są dwie opcje: albo to jakiś konował, który się nie zna albo ty się potrafisz maskować i udawać normalnego bo normalny to to w ogóle nie jesteś

19:02 www.namyslow.eu co nie jestem normalny? To wy jesteście nienormalni bo twierdzicie że Namysłów nie istnieje a prawda jest taka że Namysłów istnieje a wy mimo linków i mimo dowodów nawet linków z Wikipedii powyzej dalej twierdzicie że Namysłów nie istnieje więc nienormalni to jesteście wy!!!

Gość gość
Ale tu nie ma żadnych linków w tych postach Dziwna jakaś nazwa googluję i nie ma takiego miasta? Nie ma miasta Namysłów na mapie Polski. O co tu chodzi?

Gość gość
chodzi o to, że jakis pensjonariusz wariatkowa to sobie wymyślił i teraz bredzi cały czas