Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd murzynek

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego murzynki i ogólnie czarne dziewczyny są tak wielkie? A na pewno większe od naszych Polek. Wszystkie mają ponad 175cm wzrostu, wielkie lapska, nogi i plecy. Są mega atletycznie zbudowane i ciężkie. Czy to jakieś uwarunkowania genetyczne że czarne dziewczyny są tak duże?

Gość gość
Co za absurdy... Akurat mieszkam w kraju, gdzie czarnoskórych nie brakuje, i niczego takiego nie zauważam, ciemnoskóre dziewczyny są bardzo różne.

Gość gość
autor chyba naogladal sie za duzo filmów i p****li byłam w rpa i mozambiku i nie wcale nie widziałam ''babochłopów'', zgadzam sie ze sa rózne, cycate matrony, chude wysokie tyczny, niskie malutkie i drobne etc moge tylko powiedzec, ze czarnoskóre kobiety szybciej dojrzewaja od białych, sa bardziej ''rozwinięte'', wg mnie bardziej kobiece, naturalne, to samo tyczy sie murzynów, nie jestem fanka czarnych i nigdy z takim nie bylam i nie bede, ale obiektywnie mowiac jako faceci sa bardziej mescy niz tacy polacy czy ruscy , ukraincy bo ci sa wg mnie juz zaprzeczeniem meskosci, ble

Gość gość
Ja tak wnioskuję po tym co sam widzę. A większość murzynek które spotykam są strasznie wielkie, często większe od facetów.

Gość gość
Racja . Weźmy chociaż aktorki i piosenkarki . 175 cm . A białe 155 cm .

Gość gość
gość wczoraj Taaaak... Angela Bassett -163 cm Halle Berry -165 cm Viola Davis - 165 cm Aretha Franklin - 165 Whoopi Goldberg - 165

Gość gość
Oprah Winfrey - 169 Whitney Houston -171 Toni Braxton - 156 Tina Turner - 163 Janet Jackson - 163 Beyoncé - 169 Rihanna - 173 Roberta Flack - 162 Diana Ross - 164 erykah badu - 152 Tylko Queen Latifah się co najwyżej wyłamuje bo ma 178 cm. Faktycznie, co jedna to większy "gigant" :D

Gość gość
autor jest zboczony

Gość gość
Prawda jest że szybciej dojrzewaja, 16 letnia czarnoskóra wygląda jak 25-30 letnia kobieta, niestety szybko też wyglądają staro, i pisze tu o przeciętnej kobiecie nie o celebrytkach.

Gość Tak statystycznie
Starzeją szybciej się te co robią na roli w biednych krajach. U nas takie rolniczki to jeszcze szybciej przejrzewają. W normalnych warunkach czarne kobiety przeciętnie starzeją się wolniej od białych (bez botoksów) Są też lepiej zbudowane tzn. mają większe uda. Nie jest to cellulit, a po prostu mają więcej mięśni.