Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy może się tak zdarzyć

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie i mam nadzieję że mnie nie wyśmiejecie :) Otóż mam chłopaka i mam zamiar uprawiać z nim seks. I tu mały problem bo jestem dziewicą i się zastanawiam czy może się tak zdarzyć że członek nie da rady wejść do pochwy? Wiem że może to śmiesznie brzmi ale boję się że gdy do tego dojdzie to się okaże że nie wejdzie. A moje obawy są z tego że raz próbował mi włożyć i poczułam silny opór, ale nic mu nie powiedziałam bo wiadomo że trochę może boleć, ale on nie podjął proby by wejść cały tylko się wycofał. Nie gadaliśmy o tym bo w sumie to było dość spontaniczne i nie byliśmy przygotowani, ale zastanawiam się czy może on też ten opor poczuł i dlatego się wycofał? Może mam jakiś defekt i się nie da?

Gość gość
Może się tak zdarzyć, zwłaszcza jak błona jest gruba. W książce "Bez cukru proszę" Katarzyna Miller opowiadała o swoim pierwszym razie. Był bardzo bolesny a jej doświadczony kochanek zamiast zabrać ją do lekarza (żeby ten naciął błonę) to pchał na siłę. :/

Gość gość
gość dziś błonę mam przebitą. Generalnie mogę włożyć bez problemu tampon, nawet dwa palce wejdą. Ten opór to poczułam tak od dołu (to się chyba nazywa wędzidełko warg sromowych)