Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka wrobiła faceta w dziecko bo nie chciał ślubu...

Polecane posty

Gość gość
23.09 dokładnie tak ,zwłaszcza jeśli byli już ze sobą długo i była dużo wcześniej mowa o ślubie i dzieciach.

Gość gość
23:15 wez sie uspokoj i czytaj ze zrozumieniem . Osoba , ktora to pisala napisala wyzej wyraznie , ze wrobila swojego meza . Zanim wyzwiesz i bedziesz glupio komentowac to przeczytaj uwaznie temat i wszystkie wypowiedzi :o

Gość gośćsylwias
agresja mi się włańcza jak kozojebcy gwałcą albo pieprzą się bez konsekwencji roznoszą choróbska itp a potem aborcje bo oni tylko chcieli się zabawić tfu!Mój syn przez takiego jednego nieodpowiedzialnego gnoja już 20 l cierpi a co z dusza tego dzieciątka które kazał mojej kuzynce usunąć? ,na boku ma dwoje innych jedno dorosłe -chłopak starszy od naszego syna i jedno w wieku przedszkolnym-płaci alimenty,po nocach p****le ogląda a w pracy kręci z czterema innymi w tym z moją szwagierką też !

Gość gość
23:09 ula_ lala to logiczne , ze jesli uprawia sie seks trzeba sie liczyc z konsekwencjami . Antykoncepcja moze zawodzic , mozna sie zapomniec , moze sie cykl przestawic itd . itd . Ale nikt mi nie wmowi , ze gdy dziewczyna zapewnia faceta ze bierze np. pigulki lub ma dni nieplodne , a dobrze wie ze jest inaczej i doprowadza do stosunku nie jest wrabianiem . Kiedy ona jest swiadoma , ze moze dojsc do zaplodnienia , a on mysli inaczej . Pomijam inne gorsze mechaniczne " spodoby :o

Gość gośćsylwias
23.20 to ty się uspokój bo ja jestem bardzo spokojna tylko nie znoszę głupoty!,umiesz czytać? wiec czytaj jak brzmi temat!i nie obrażaj mnie bo sobie tego nie życzę.

Gość gośćsylwias
23.27 facet który zwala zabezpieczanie się na kobietę jest debilem a nie facetem ,sex to nie jest zabawa albo się wie po co się to robi albo nie,dlaczego to kobieta ma się truć? Ja pigułek nie brałam i brać nigdy nie będę bo to wbrew wierze katolickiej i może przyczyniać się do bezpłodności i nowotworów ,jesli taki debil najpierw świadomie robi dziecko a potem każe zażyć tgzw ,tabletkę..po''to ma coś z mózgiem tak uważam.Kochający się ludzie są przygotowani na każdą okoliczność i idąc do łóżka nie obawiają się konsekwencji bo po prostu chcą,,być razem na dobre i złe'' albo nie robią tego ,proste i logiczne.Jak facet nie kocha kobiety to niech sobie idzie do burdelu .Mój stosował stosunek przerywany zawsze.

Gość gośćsylwias
..i nigdy nie używał gumek co mnie bulwersowało znając jego przeszłość.Fakt faktem dziecko poczęliśmy wspólnie i świadomie a po 5 miesiącach mu odwaliło pod wpływem innej. Niedorośnięty i nieodpowiedzialny był,prawo kościelne mówi też o tym ze popełnia przestępstwo jeśli wcześniej obiecywał ślub oraz jeśli zataił ze ma już dziecko z inną kobietą

Gość gość
racja dla zabawy to są prostytutki

gość dziś 23:09 ula_ lala to logiczne , ze jesli uprawia sie seks trzeba sie liczyc z konsekwencjami . Antykoncepcja moze zawodzic , mozna sie zapomniec , moze sie cykl przestawic itd . itd . Ale nikt mi nie wmowi , ze gdy dziewczyna zapewnia faceta ze bierze np. pigulki lub ma dni nieplodne , a dobrze wie ze jest inaczej i doprowadza do stosunku nie jest wrabianiem . Kiedy ona jest swiadoma , ze moze dojsc do zaplodnienia , a on mysli inaczej . Pomijam inne gorsze mechaniczne " spodoby pechowiec.gif x Hej, hej, wolnego kolego. Po pierwsze nawet po pigułkach można zajść w ciążę, bo one nie dają gwarancji. Po drugie kobieta może i łyka to świństwo, ale może np zapomnieć o jednej tabletce, nie zakładaj od razu, że robi to specjalnie i akurat może dość do zapłodnienia. Po trzecie z dniami niepłodnymi też można się pomylić. To nie koniecznie jest działanie celowe. Po czwarte jak facet jest myślący i ma jakąś wiedzę, to sam może sprawdzić czy są dni płodne choćby na podstawie śluzu. Jak zna kobietę, zna podstawy, to nie da się tak go łatwo wrobić. A jak wie na czym opierają się metody naturalne, o których wspomniałeś, to wie, że nie trudno o pomyłkę tym bardziej jeśli cykl jest nieregularny, a jaki ona ma cykl to w długim związku on powinien zauważyć. I po piąte, najważniejsze. Nie zrzucajmy winy za poczęte dziecko na kobietę. Nie tylko ona bierze odpowiedzialność za antykoncepcje. Nie tylko ona ma za zadnie troszczyć się o bezpieczny seks. Nie tylko ona ma ponosić konsekwencje tego seksu. Nie tylko ona ma liczyć się z ewentualną ciążą. Tak jak napisałam wcześniej, żadna antykoncepcja nie daje gwarancji i jak się uprawia seks to (mając świadomość skąd się biorą dzieci) powinno się pamiętać, że istnieje możliwość poczęcia dziecka. Z tą możliwością ma się liczyć zarówno mężczyzna jak i kobieta, więc oboje muszą dbać o zabezpieczenie i oboje muszą ponieść konsekwensje w przypadku wpadki. Nikt mi nie wmówi, że jakaś kobieta może wrobić kogoś w dziecko. To niemożliwe, bo ona sobie sama tego dziecka nie zrobi. Skąd założenie, że działa świadomie i celowo? I dlaczego robimy z takiego "biednego pokrzywdzonego misiaczka" debila, który nie wie jak do tego doszło i wmawamy innnym, że on w tym nie brał udziału. Uprawiając seks naraził się na takie konsekwencje. Niezależnie od intencji kobiety. On też może zadbać o zabezpieczenie. x Ciekawe czy gdyby facet używał gumki i stałoby się tak, że dziewczyna zaszłaby w ciążę mino takiego zabezpieczenia, to ciekawe czy ktoś miałby do niego pretensje, że źle założył i wpadka, że wrobił, że specjalnie, że taki miał cel, że zły i niedobry i wszystko to jego wina. Oczywiście nikt nie p**********y, że wrobił ją w dzieciaka, tylko oboje chcąc nie chcąc musieliby ponieść konsekwencje tego seksu, prawda? No właśnie. Dlaczego więc w przypadku kiedy zrzuca się całą odpowiedzialność na antykoncepcję na kobietę, to ma się do niej pretnesje, że ona tak specjalnie sobie to dziecko zrobiła?

Gość gość
dokładnie

Gość gośćSylwia s
ulka a co powiesz na to? byliśmy razem ponad dwa lata ,ciągłe gadki o ślubie i o tym ze jesteśmy z sobą na poważnie ,pewnego razu podczas ...spytał mnie ,,chcesz dziecko''? odpowiedziałam ,,chcę'' i tak począł się syn ,pięć miesięcy później poznał szmatę na rzeką a mi kazał usunąć i wszystkim rozpowiadał że to ja go wrobiłam Taki sobie znalazł sposób Dodam że z moją kuzynko to samo odwalił i ąż boję się myśleć z iloma jeszcze..Zakłamany do szpiku kości.Na dzień dzisiejszy płaci alimenty zdradził mnie kilka lat temu...mimo ze mamy ślub .Ja po tym wszystkim nie chciałam go znać sam za nami przylazł,na kolanach prosił..a potem straszył ze mi dziecko porwie ..bo jego rodzice chcieli być nagle dziadkami.

Gość gość bla bla bla
sylwia z toba nie warto dyskutowac , bo jestes niemila , agresywna , chamska , masz urojenia odnosnie swojej osoby , brak dystansu i problemy emocjonalne , co nie raz pokazalas na forum . Przynajmniej sprawiasz takie wrazenie , za kazdym razem gdy sie ciebie czyta. Lepiej omijac cie z dakeka :o 🖐️ Ula_lala " znasz powiedzenie " nie ucz ojca dzieci robic ? " Nie jestem zadnym kolezka to raz . Dwa , zaczynam watpic w kobiety gdy vzytam wasze wypowiedzi , praktycznie w co drugim temacie . Trzy - tylko osoba , ktora zaliczyla wpadke " bardziej lub mniej zaplanowana " bedzie tak zaciekle bronila kobiet ktore robia to celowo . A robia to i to fakt niezaprzeczalny . Boisz sie , ze ktos cie tu rozpozna? Nie pisz mi tu glodnych kawalkow :D 🖐️

Gość gość
ty uważaj bo póki co to ty jesteś chamska niemiła i wredna! obrażasz mnie a ja sobie tego nie życzę ,pytanie zadałam uli nie tobie wiec wara ode mnie.Powtarzam łamiesz prawo.

Gość gośćsylwias
ty uważaj bo póki co to ty jesteś chamska niemiła i wredna! obrażasz mnie a ja sobie tego nie życzę ,pytanie zadałam uli nie tobie wiec wara ode mnie.Powtarzam łamiesz prawo.Nie przeginaj!

Gość gośćsylwias
00.30 to jest twoje chamskie zdanie nie moje ! ja tak nie uważam żebym miała jakieś urojenia czy problemy emocjonalne chyba siebie lepiej znam niż ty i lepiej znam swoje życie a za obmowę oszczerstwo szkalowanie pomawianie obrażanie i zniesławianie mojej osoby mam prawo podać cie do sądu bo łamiesz literę prawa jawnie!kobieto ty masz wyraźny problem sama ze sobą.

Gość gośćsylwias
w którym miejscu mam urojenia? w którym miejscu mam niby te problemy emocjonalne? ,w którym miejscu nie mam dystansu do siebie? słucham.Kobieto jeśli przyszłaś tu wyrzucać swój jad to oświadczam ci że nie jesteś tu ani anonimowa ani nie czuj się bezkarna.Co ci przeszkadza że piszę prawdę ? piszę o sobie nie o tobie wiec skąd ten bulwers i piana??hmm

Gość gość
"gośćsylwias wczoraj 23.00 skończ pie**olić bo nie wiesz jak było naprawdę" X Kulturalna Pani Sylwia zabrala glos :D

Gość gość
:D sylwia wszyscy cie tu znaja , nie od dzis . Ciebie i twoje wpisy . Nie zamierzam juz wiecej dyskutowac z toba . Bez odbioru .:D

Gość gośćsylwias
i czego mam się bać? niech mnie rozpoznają o to mi chodzi właśnie a ty myślisz że po co się podpisuję? po co podałam imię męża? po co podałam imię i nazwisko tej szmaty? ,ja nie jestem tu anonimowa w przeciwieństwie do ciebie ,miej odwagę się podpisać tchórzyco. Boisz się?i prawidłowo powinnaś się bać bo ktoś kto wylewa takie wiadro pomyj nie ujdzie bez echa pamiętaj o tym.

Gość gość
anonimy z gościa obrażają żal pl,nie masz nic innego do roboty?

Gość gość
00,45 No wy potraficie bardziej tylko z gościa w tym jesteście niedoścignieni .Żeby wyzywać kobietę od k**********w czy puszczalskich narkomanek pijaczek czy złodziejek albo życzyć jej raka to się w głowie nie mieści ona przynajmniej pisze szczerze i nie anonimowo.Owszem że wszyscy znają ale was też ,głownie to ciebie. Powtarzasz się na każdym temacie tymi samymi epitetami.

Gość gość
A ja się nie dziwię wcale jej reakcji bo znam sprawę ,miała prawo się wkurwić jak kochanica jej koorewskiego męża zakłada zafałszowane tematy bo ma atak macicy.Takie pizzdy powinno się utylizować.Cudzego męża się zachciało co? Bez komentarza.

Gość gość
00.45 ona przynajmniej nie obraża a ty jak się zachowujesz? równie dobrze ktoś ciebie może spytać czy leki wzięte?

Gość gość
00.45 ktoś musiał wreszcie zabrać głos w tej farsie,to śmieszne co tu się odwala,z tego co wiem to on ją wcześniej zgwałcił

Gość gość
00:48 podalas nazwisko i imie i nazywasz ja szmata ? I ty masz czelnosc pisac , ze ktos tu obraza ? Ty tu najglosniej krzyszysz i bluzgasz . Obrazasz ludzi , wyzywasz , a potem grozisz . Zastanow sie nad soba .

Gość gość
jak miała nazwać kogoś kto rozbija rodzinę?zastanów się dobrze co ty piszesz.

Gość gość
00:58 tak tak sylwia ty znasz i piszesz jako inny gosc :D . Napisalas na tej tronie wiekszy procent komentarzy jako "sylwias " i anonimowy gosc . :D Ide z tego syfu . Nie wiem po co ja tu ogole zabieram glos , w takim bagnie .:o

Gość gość
też bym tak nazwała kogoś jak by mi narzeczonego z dzieckiem i ślubem w drodze odbiła

Gość gość
tak i w dodatku z gościa sama siebie bluzga weź się zastanów nad sobą

Gość gość
wpis z 1.15 i inne też SYLWI kobieto dz się leczyć