Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka wrobiła faceta w dziecko bo nie chciał ślubu...

Polecane posty

Gość gość
sama to bagno stworzyłaś

Gość gość
Strona 2 - 30 komentarzy do godz.01:24 z czego 20 nalezy do sylwis , podpisane nikiem"sylwias" i jako gosc . :D

Gość gość
1.15 spójrz na siebie ,porównujesz jedno słowo podstawne z resztą do kilkudziesięcui chamowatych podłych i bezpodstawnych którymi obrażasz ? hipokrytko jedna ,źdźbo w oku cudzym widzisz a belki w swoim nie widzisz.Istotnie jeśli tak było to ta kobieta rozbiła rodzinę a ty jakim prawem obrażasz?epiety jakimi serwujesz są w literze prawa przestępstwem i mobingiem a także pomawianiem oszczerstwem i naruszeniem cudzej godności oraz działaniem na szkodę osoby drugiej w sposób jawny .Może poczytaj sobie co ci grozi za zniesławienie a potem pluj jadem żmijowym.

Gość gość
01:24 bagno sie tworzy gdy wejdzie na forum osoba zbyt emocjonalna ,ktora przelewa swoje osobiste sprawy , rzuca nazwiskami i wyzwiskami . Na kazdym temacie robi to samo .

Gość gość
1.30 mam podać twoje IP?tylko potem nie becz że nie ostrzegałem.Wpisy zostały skopiowane na prośbę klientki

Gość gość
01:32 sylwia skoncz juz . Jestes tak przewidywalna jak pogoda w Afryce . Na kazdym temacie wyzywasz i grozisz . Juz nie jedna osoba miala zatarg z toba przez twoje problemy , o ktorych w kolko tu piszesz . Nie pisz do mnie , bo nie mam zamiaru z toba dyskutowac . Jutro tez bedzie dzien , znajdziesz kogos innego do klotni . 🖐️

Gość gość
1.33 pisze o sobie bez emocji ,czemu więc w taki sposób cie to dotyka do tego stopnia że obrażasz ,przecież to jej życie nie twoje więc w czym problem?zastanawia mnie cel i sposób w jaki założyłaś ten temat.

Gość gość
rażąca ucieczka ,typowe brak argumentów potwierdza tezę

Gość gość
01:36 :) Podac IP publicznie tez jest przestepstwem . Poza tym niech klientka panuje nad jezykiem i zachowaniem , bo sama bedzie miala klopoty . Osobe , ktora tu wyzywa latwo znalezc . Poza tym wiem co tu pisalam i nie boje sie " klientki " ;)

Gość gość
1.38 Ty a u ciebie z głową wszystko ok?syndrom niedopchnięcia widzę

Gość gość
1.42 w takich wypadkach nie jest przestępstwem ,zresztą w wiadomym celu i powołane do tego osoby wykonują to bez przeszkód.W internecie coś takiego jak anonimowość nie występuje

Gość gość
Imię nazwisko wiek koleżanki.

Gość gość
"gość dziś 1.33 pisze o sobie bez emocji ,czemu więc w taki sposób cie to dotyka do tego stopnia że obrażasz ,przecież to jej życie nie twoje więc w czym problem?zastanawia mnie cel i sposób w jaki założyłaś ten temat." X :D nie ma co dotykac i nie jeestem autorka / autorem tematu . Natomiast mierzi mnie gdy ktos bluzga , wyzywa od szmat , a potem straszy sprawa :D . Gdyby panowala nad jezykiem to moglaby straszyc , a nie w przypadku gdy sama wyzywa . Pania Komorowska mozna znalezc . Jest jak najbardziej za sprawdzeniem wszystkich tu wpisow z IP ;)

Gość gość
ty a koleżanka wie że o niej piszesz? uważaj bo jak cie dorwie to różnie może być

Gość gość
01 :45 prosze bardzo wraz z wpisami pani sylwii :) haha

Gość gość
"gość dziś 1.38 Ty a u ciebie z głową wszystko ok?syndrom niedopchnięcia widzę" X Nie martw sie o to .

Gość gość
Gdybyś panowała nad językiem to nie działała byś na szkodę osoby drugiej robiąc z kogoś osobę chorą psychicznie wypisując ze ma wziąć leki że ma urojenia czy problemy emocjonalne to jest zniesławienie i naruszenie cudzej prywatności i godności osobistej podawanie publicznie fałszywych i uwłaczających treści na temat danej osoby,jawna napaść zresztą nie po raz pierwszy ,zresztą twoja reakcja na jej osobę wskazuje że temat jest twojego autorstwa mało tego śmiem twierdzić że jest to temat o niej a to już nie tylko wykroczenie ale i świadome ingerowanie w cudzą rodzinę i prześladowanie.Radzę zająć się swoim życiem i swoim mężem

Gość gość
i z 1.47 też

Gość gość
Sylwia przestan i podpisuj sie jak do tej pory . Naprawde nie pierwszy raz atakujesz i wyzywasz tu ludzi , a gdy ktos sprowokowany ci odpisze straszysz sadem i znieslawieniem . Bierzesz mnie za kogos innego , jak kazdego zreszta z kim wczesniej czy pozniej wchodzisz w potyczki slowne . Taki stan moze byc urojeniem .

Gość gość
Proszę liczyć się ze słowami ,padła kolejna obelga pod cudzym adresem ,pomawianie kogoś o chorobę psychiczną czy urojenia jest przestępstwem.Proszę zacząć nad sobą panować bo to jest cyber przemoc.Teksty noszą znamiona stalkingu ,kolejny temat i kolejny atak,pomimo że teksty nie były kierowane do pani,proszę się opanować.Doradzam udać się na terapie i pod żadnym pozorem nie zbliżać się do ofiary .Pani jest niebezpieczna.Skończyłem z panią rozmawiać,na tym moja rola się kończy to było pierwsze ostrzeżenie.

Gość gość
Buhahaha desperatka, ale tak napisałaś jakbyś jej zazdrościła xD

Gość gość
gość wczoraj "gość dziś gość dziś Nie muszę go pytać bo wiem że jest! Sam mi powiedział że dobrze że godzin zmusiła bo to najlepsza rzecz jaka godzin spotkała w życiu. Powiedział też ze wtedy był głupi, nie wiedział że dziecko jest takim szczęściem i ze pewnie by się nie ożenił gdybym nie wzięła spraw w swoje ręce. Także skończcie z pieprzeniem jaka to faceta krzywda spotkała - bo za kilka lat okaże się że to najważniejsze szczęście! x Taaa... możesz zaklinać rzeczywistość. Faktu, że jesteś wstretną intrygantką nic nie zmieni. Nie mialas prawa podejmowac decyzji za niego." x A co on ubezwłasnowolniony, że trzeba decyzję za niego podejmować? :D Sam podjął decyzję, a tobie nic do tego flamo.

Gość gość
Z tego co.wiem, to teraz dziecko zmniejsza mozliwosci slubu.bo jak cel osiagniety, to po co srodki do celu.wielu twierdzi ze jest dziecko jest rodzina, wiec slub zbedny i tym sposobem mozna zostac samotna matka lub do konca zycia w konkubinacie.jesli kobieta chce odejsc bo ma dosc takiego lekcewazenia, to z dzieckiem bedzie trudniej, bo ja obrzuca blotem za "rozbijanie rodziny".no ale ww kolezanka miala szczescie ze trafila na faceta starej daty

Gość gość
Czego to nie wymyślą dla tandetnej sukni i wesela... Naiwne kobiety myslace że ślub daje gwarancję na przywiązanie faceta. Chyba że robią to po to żeby przy rozwodzie ściągnąć należności.

Gość gość
Te należności są ważniejsze od kiecki!

Gość gość
Wiem.

Gość gość
"gość dziś gość dziś Nie muszę go pytać bo wiem że jest! Sam mi powiedział że dobrze że godzin zmusiła bo to najlepsza rzecz jaka godzin spotkała w życiu. Powiedział też ze wtedy był głupi, nie wiedział że dziecko jest takim szczęściem i ze pewnie by się nie ożenił gdybym nie wzięła spraw w swoje ręce. Także skończcie z pieprzeniem jaka to faceta krzywda spotkała - bo za kilka lat okaże się że to najważniejsze szczęście! x Taaa... możesz zaklinać rzeczywistość. Faktu, że jesteś wstretną intrygantką nic nie zmieni. Nie mialas prawa podejmowac decyzji za niego." XX Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia . XXX A ja napiszę tak: nie wrobiłam męża w dziecko, po prostu wpadliśmy. Dziś jestesmy 9 lat po ślubie, szczęśliwi,mając już dwójkę dzieci. Mąż bardzo kocha dzieci, jest lepszym rodzicem ode mnie, kocha też mnie. Wielokrotnie powtarzał mi, że "zrobiłby to jeszcze raz" lub" gdyby wiedział, że tak kocha się własne dzieci, wcześniej zrobiłby mi dziecko" i nie kłamię ani nie naciągam faktów. Wszyscy dookoła widzą i mówią, że mój mąż jest najlepszym tatą czy w rodzinie czy wśród znajomych,a koleżanki to już wogle mi zazdroszczą. Istnieją tacy mężczyźni.

Gość gość
Dla Was jest się intrygantka i oszustka jak się marzy o rodzinie i dzieciach! Każda która chce wyjść za mąż i mieć dzieci wrabia i zmusza faceta bo przecież wszem i wobec wiadomo że żaden facet nie chce mieć żony i dzieci, prawda?

Gość gość
No i jeszcze z kafeterii dowiedziałam się że te dziewczyny co chcą ślubu nie kochają naprawdę i są egoistkami. Bo tak naprawdę kocha tylko konkubina - A największa i najprawdziwsza miłość jest wtedy jak facet bije, zdradza, wykorzystuje finansowo oczywiście nie chce się ożenić A ona przy nim trwa - to wg kafeterianek jest prawdziwa miłość!

Gość gość
Gosc 9.15, ale twoj maz jakby sie zaglebic, chcialby miec dziecko z kazda inna kobieta.na pewno by ci powiedzial, ze jakby byl poznal kogos zanim poznal ciebie i mogl miec wczesniej i wiecej dzieci, to bylby szczesliwszy.zapewne sie rozstaniecie jak dzieci dorosna, bo uczepic sie doroslych dzieci i za nimi wszedzie chodzic sie nie da, ani atakowac dzwonieniem czy sms kilka razy dziennie, czyms musi zapelnic pustke, chocby szukaniem tej jedynej