Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dubcing

! Co Mam Napisać do kobiety z Ukrainy po randce spotkaniu

Polecane posty

Gość Dubcing

Witam :) 2018.03.18 umówiłem się na pierwszą randkę spotkanie z dziewczyną w życiu Elena 23 lata Ukrainka która jest juz rok w Polsce mieście Łódź a ja mam 26 lat i tak w skrócie bo wiem że nikt nielubi czytać długich wiadomości a potrzebuję pomocy. Wiem że jak sam nie napisze to raczej tego ona nie robi przynajmniej tak było ostatnio od moich wiadomości wszystko się zaczynało. Chciałbym jakaś fajna wiadomość napisać oczywiście w języku Polski bo rozumie Lenka czy spodobalem się jej czy zadowolona jest z spotkania czy będzie chciała się jeszcze spotkać może sama teraz jakieś miejsce zaproponuje gdzie by chciała wyjść itp albo do moich znajomych na domowke w małym gronie posiedzieć i wypić coś a ja bym ja odwiozę i jak pytałem się czy będzie chciała spotkać się to powiedziała tak tylko za 2 tygodnie bo juz umówiona na ten weekend od 3 tygodni ? Możecie mi zademonstrować Gotowa wiadomość tak jak wy byście to napisali . Bardzo mi na tym zależy. Inaczej asz tak bym się tutaj niefatygowal zakładać post na tym portalu prawda :)

Gość gość
Chłopcze , czy ty naprawdę masz 26 lat ? Nie wierzę że sam z siebie nie potrafisz sklecić kilku zdań. A czy całować się i seks z nią uorawiać też będziemy musieli ci pomóc ? Ogarnij się chłopie ! Jesteś dorosły , poznałeś dziewczynę , będziesz chciał kiedyś założyć rodzinę więc zacznij myśleć i działać SAMODZIELNIE!!!

Gość gość
napisz jej, że bandera to bandyta....

Gość gość
hm jest z Ukrainy tak? to spytaj ile w paszczu ile w żopu i żeby przeprosili za Wołyń

Gość żałosneeee
że ty facet tak się uganiasz za ukrainką, nie zadługujesz na miano polaka.

Gość gość
dopiero co pytales o czym gadac na randce z Ukrainką,itp

Gość gość
Ty masz chyba 5 lat bo moja córka 7 letnia lepiej się wyslawia i lepiej pisze niż ty analfabeto

Gość gość
20.08 najlepiej o Krymie:p a po randce napisać, że nie byłeś ok w zemście za Wolyn:p