Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z grubszym mężczyzna gdy sama jestem szczupła

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam się spotykać z facetem 100 kg. Nie jest gruby tylko ma duży brzuch. Ja sama ważę 47 kg. Mam wysokie libido. On bardzo mi się podoba ale już czuję że będą problemy z seksem. Może być ocieżały, leniwy i pewnie bedzie mu sie mało chciało. Jak namówić grubszego mężczyzne zeby zrzucił troche kg jeśli dopiero zaczynam sie z nim spotykac? Jak wy - grubsi - chcielibyscie żeby wam to przekazano?

Gość gość
Wiele pozycji będzie odpadało z tego względu właśnie ze jest otyły. To niestety nie jest 100kg mięśni. Dodatkowo chwile p******** a później będą go skurcze łamały albo kolana bolały. Jeszcze ten dźwięk obijania brzucha o ciało będzie wkur... technicznie ciężko na niego usiąść i ogarnąć, jak położy się na Ciebie to najpierw brzuch itd. Generalnie lipa-pisze to kobieta z własnego doświadczenia bo mąż się spasł jak świnia po ślubie a ja wazę 54kg

Gość gość
spasł sie zeby nie musiec cię bzykac wredna babo!

Jakie problemy? On jest na dole, ty na górze i jest miło. Cieszy się tobą a ty nim. Jak chcesz by on przejął trochę inicjatywę, to na łyżeczkę, na "pieska", byle by się na ciebie ten grubas, ( przepraszam, biorę pod uwagę że jesteś emocjonalnie zaangażowana) Ale jak 100 kg rzuci się na 40 kg, to uniesienia mogą prysnąć. Piszę tylko z teorii, nie z praktyki, dlatego nie sugeruj się moimi wskazówkami. ;) 🖐️

Gość gość
A ja lubię czuć na sobie i w sobie mężczyznę którego kocham :)

Gość gość
Mój mąż waży 100 kg, ztym, że ćwiczy na siłowni. Kochamy się,w każdej pozycji. Gdzie widzisz przeszkodę? Ja,waze 55-kg

Gość gość
Przeszkode widze w jego brzuchu

Gość gość
jesli mezczyzna "nie jest gruby tylko ma duzy brzuch" to ma wodobrzusze Koniecznie niech zrobi proby watrobowe i z wynikami idzie do dobrego lekarza od chorob wewn Nie dba o siebie i ty tez skoro z nim jestes. Takiego se wybralas a wybrzydzasz teraz. Pewnie dlatego ze ma gruby portfel... A TY GUPIA JEZDES bo najlepsze sa sexy nie te dopochwowe a umiejetne pieszczenie piersi i lechtaczki do tego nawet nie potrzeba penisa i wystarczylby penis w zaniku lub ze spodziectwem kroczowym