Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża i mała liczba znajomych na facebook Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

lepiej mieć 300-500 znajomych czy np. 30-100, co sądzicie o takich , a takich osobach? że np. nikt ich nie lubi? czy że nie udają kogo to nie znają? A osoby z wielką ilością was śmieszą, wkurzają czy imponują wam?

Gość gość
Mam to w d***e

Gość gość
Aaaa nie masz znajomych na fb buuu

Gość gość
Nie. Właśnie sęk w tym, że mam więcej niż chciałabym mieć. Tak naprawdę osób, które lubię, do których nie czuję żadnej urazy z przeszłości, z którymi chcę miec kontakt, itp, to jest dosłownie kilkanaście. Mam ponad 600 znajomych z czego połowe widziałam ledwo raz na oczy i nawet ze sobą nie gadamy. chciałabym ich usunąć bo uważam że to bez sensu, ale boje sie hejtu... Bo rozumiem, że im wyświetli się jakiś komunikat, że ich skasowałam?

Gość gość
... no i poza ty zostając przy tych kilkudziesięciu najbliższych mi osobach NAGLE z kilkuset... to jakoś dziwnie wyglądałoby chyba :O Wiem, ,że to głupi dylemat... ale chce wiedzieć jak mogę zostać odebrana przez innych. Dlatego pytam co sądzicie na temat małej a wielkiej ilości osób.

Gość gość
nikt nic nie napisze? :(

Gość sraaaajbuk używają debile
ktoś tego srajbuka jeszcze używa? pojèbało was ludzie? to obciach na całą wieś mieć teraz srajbuka, to wy nie wiecie?

Gość gość
gość dziś skasuj tam konto w peezdu, tylko bezmózgi dalej używają to przestarzałe gòwno

Gość gość
sami jestescie bezmózgi... całkiem sensowny portal, tylko ludzie czesto głupi, i jest po czesci takim zrodłem róznych kompleksów, bo ktos umiesci zdjecia ze był na wycieczce, to zazdroszcza, a jak obiadu- to powiedza za to głupie. a jak da dziecko to sie za bardzo obnaza przed obcymi.

Gość gość
Ja nigdy nie miałam konta na fb zawsze miałam do tego mega negatywny stosunek kilka dni temu zrobiłam sobie fikcyjne konto i.... już żaluję :O skupisko patologii :O serio

Gość gość
gość dziś czyli kur/wa bezmózgi a ty tam też siedzisz więc też jesteś bezmózgiem i to do kwadratu

Gość gość
gość dziś mieć fikcyjne konto to też bycie bezmózgiem

Gość gość
Najlepiej to mieć z 365 znajomych kobieta i co dzień sie z jedną umawiać na dymańsko:-P :-D

Gość gość
Ja mam 15 osób z którymi chciałam miec kontakt a przez blisko 17 lat nie miałam. Teraz ze sobą normalnie gadamy przez fb. Pozostałych znajomych i przyjaciół, z którymi się widuje na co dzień lub raz na miesiąc, nie mam dodanych bo po co!? żeby statystykę polepszyć ? :D Niiieeee, za dużo już idiotów robi rzeczy na pokaz. Ja do nich nie należę. :) I jestem z tego dumna :P

Gość gość
Teraz mieć konto to już niestety OBCIACH. Została patologia, margines społeczny, raszple z bachorami niemające udanego życia , a udające na fb, że mają kokosy :D Moi znajomi którzy wskoczyli na poważne stanowiska (adwokat, lekarka) momentalnie skasowali konta.

Gość gość
inteligentni ludzie juz nie krzystaja z fake buka

Gość gość
Bo biorą w łape i noechcą być rozpoznawalni:-P :-D

Gość gość
No dokładnie - fakebook! Tez tak mówię bo to 100% Trafienie w sedno. Pozory na ekranie. Nic więcej. I fakt, został motłoch. Elita pokasowała konta :/

Gość gość
ja mam zwałe z tego jak moje koleżanki którym życie sie sypie roztaczają na fb wizje sielanki i sielskiego żywota po co tak udają, już lepiej by nic nie wstawiały i skonczyły z grą pozorów idealnego życia którego nie mają, bo dla osób które wiedzą jak u nich naprawdę jest to po prostu śmieszne

Gość gość
To jeszcze nic! Znam dwie hardcorowe akcje! Jedna to rozsypanie u siebie na działce piasku takiego jak do piaskownicy i zakopanie tam kwiatów z doniczkami z biedronki + leżak, sztuczny drink i udawanie że jest na egzotycznych wakacjach! A druga miała foto w łóżku i podpis `w hotelu. karaiby 2017` buahaha myślałam, że yebnę :D Taaa... karaiby :D i pokazała foto akurat w hotelowym wyrze bo innych nie było :D

Gość gość
u mnie połowa to znajomi z dawnych szkoł, pracy z którymi nie zamieniłam na fb ani jednego słowa (nie widzę sensu się zmuszać lub udawać , że zdjęcie mi się podoba) druga połowa to obcy którzy wysłali zaproszenie a ja zaakceptowałam (na oczy ich nie widziałam, nie zaglądałam w profil i nie obchodzą mnie) podsumowanie: wielka ściema, gra pozorów, bezsensowność skutki: nie wchodzę już od roku na fb, bo mi czasu szkoda 🖐️

Gość gość
dziś - ale głupoty piszecie, sami jestescie patologia chyba i macie patologicznych znajomych... ale u wasza srednia wieku to pewnie 20 - kilka lat? gówniarstwo jest często głupkowate... Ja jezdze w jednym klubie sportowym, i poznałam mase ludzi , wielu z tego klubu odeszło, ale mam ich dodanych, i dzieki temu jest fajny kontakt, dają zdjęcia z zawodów, albo jak ktos kupi nowego konia to go pokazuje, jest masa grup dodanych na fejsie gdzie mozna sie wymieniac sprzętem, kupowac czy sprzedawac, mozna sie wymieniac waznych informacjami, czy jak ktos szuka pracy w konkretnej branzy.. Wiekszosc firm itp, ma teraz głównie strony na fb, i tam zamieszcza rózne informacje wazne. Facebook tez nie jest tak aninomowy, i ludzie nie bluzgaja az tak jak na innych forach. Mozna znalezc starych znajomych, i ogólnie sobie co dzien na chwile zajrzec co u kogo słychac. a jak macie znajomych kretynów to ich zmiencie na normalnych

Gość gość
a to ze "eilta" pokasowała konta... jest tam tez "elita", ale ja np. zaobserwowałam, jak jeden znajomy dentysta, i to mega przystojniak, stanu wolnego, z prywatna klinika, skasował, albo byc moze przeszedł do podziemia ze go nie idzie znalezc- zapewne to drugie... ale trudno sie dziwic. gosc nie dosc ze z kasą, to wolny, ile napalonych lasek mogo go dręczyc, wysyłac bzdury, a jak znalazł potem narzeczona to ją męczyc? Ludzie są durni.. Na Fb nie mozna sie za bardzo odsłaniac, nie warto pisac gdzie sie pracuje, itp

Gość chora na bezsenność
NK wystarczyła do spełnienia celu czyli znalezienia utraconych znajomych przez osoby tzw starej daty. FB to był już całkiem zbędny przeżytek. Nie wspomnę o insta, snapie i innych wynalazkach dla gimbazy i ułomnych. Nie zaglądam na to, nie wiem o co tam chodzi i po co to, na co to - i zdecydowanie dobrze mi z tym.

Gość gość
na nk to konta miała chyba znacznie mniejsza ilosc osób niz na fb... Fb jest znacznie wygodniejszy, i rozbudowany, i chyba szybszy, ladniej wygląda. Największą bzdurą było jak czytałam na portalu poznańskim, ktos sie smiał z jednej kobiety, ze na co stara baba ma facebooka... JPRD co za tępak, a najgorsze ze jeszcze masa osób mu przytakiwała... O co w ogóle im chodziło?

Gość gość
moi znajomi pokasowali konta jak zajęli poważne stanowiska właśnie lekarz adwokat prezes, jedna na uczelni została i doktoryzowała... itd. Nie chodziło o studentów bo póki zaczynała jako zwykła wykładowczyni to siedziała na fb twardo... Myślę, że było im wstyd tam być. Za to zostały osoby jak moja znajoma - fotka bachora myjącego samochód i podpis `wszystkie nasze 3 samochodziki wypucowane :) ` Trzy samochodziki na podjeździe to ona ma jak się do niej rodzina w wawy zwali na weekend. Ech... żal normalnie żal ludzi :D

Gość gość
fotki z ogrodów botanicznych gdzie niestarannie usunięto etykiety z podpisami okazów, czy foty z polskiej plaży podpisanej jako mallorca czy inne gófno to standard ale zdjęć spod gały z warami suma kurfiszona zrobionych w kiblu nigdy nie zrozumiem :O chłopaki to samo... naprawdę , nawet nie potrafię sobie wyobrazić poziomu umysłowego tych ludzi. :(

Gość gość
to nie mysl, tylko spytaj czemu skasowała... nie wiem jak mozna pisac, ze komus moze byc wstyd byc na facebooku.. ta wykładowca pewnie dostawała zaproszenia od studentów i miała problem. bo nie nalezy sie spoufalac, i podobnie pewnie jest z lekarzami, co dostaja zaproszenia do pacjentów, itp. wiele osób nie rozumie pewnych rzeczy, ze sie nie zaprasza nieznajomych.. a jak ktos jest prawnikiem, nie daj boze sedzia, to sędziemu nic prawie nie wolno teoretycznie,musi byc wzorem moralnosci, wiec lepiej nie pokazywac publicznie jak sie spedza dzien na np. piwie przy grillu

Gość gość
A ile samobójstw przez fejsbuka było ja sie ostatnio oburzyłam kontami wyśmiewającymi ubiór starszych, otyłych, biednych lub po prostu chorych osób gdzie gów/narzeria robi im fotki na ulicy, wstawia tam i następnie jeździ po nich jak po gó/wnie :( okrutne , napisałam co o tym sądzę. nie zgadzam się na takie traktowanie niewinnych ludzi.

Gość gość
takie rzeczy to powinni kasowac, tzn ja np. widziałam niedawno osobne konto załozone zeby wysmiewac dziewczyne z jednego bloga.. ona moze dziwna , ale ci ludzie... to juz masakra https://www.facebook.com/RanchoRomanticaDeSyf/