Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o metalowcach?

Polecane posty

Gość gość

Jak odbieracie osoby należące do tej subkultury? Czy często spotykacie metali i metalówy?

Gość gość
Jeden zjadł mi kota:(

Gość gość
bardzo często, co weekend :)

Gość gość
stołują się na cmentarzach

Gość gość
to goci ;)

Gość gość
Skąd teraz wziąć metalowców? Moda na metal już dawno minęła.

Gość Metal84
Jak to minęła? A ja to co? :)

Gość gość
Jak dawno temu?

Gość gość
Ze 20 lat.

Gość Metal84
Wybierzcie się na jakiś lepszy koncert, to zobaczycie, że jest nas całkiem sporo:)

Gość Szatann
widziałem diabła

Gość duszaWziemskimObleczeniuLat37
nie wiem, nawet jesli gdzieś są, to pochowali sie, bo ich czas już minął niestety. Nie to, co 30-20 lat temu. Byli jeszcze wtedy. Teraz na ulicach pełno bajberów z niby brodami, albo facetów w damskich ubraniach. Nie wiem, nie poznaje momentami tego swiata. ;)

Gość duszaWziemskimObleczeniuLat37
Metal84 dziś Taa, nie mam z kim i nie wiem na co wy tam sobie chodzita :classic_cool:. Poza tym pewnie tam same młode dzidzie, a ja tu z "tako" metryko juz nie pasuje. Gdzieś zmarnowałam swój młody czas, przez palce mi przepłynął..

Gość gość
Kochany, 30 lat temu to mnie w planach nawet nie było, a mam duzo znajomych z subkultury którzy dalej słuchają metalu i chodzą na koncerty

Gość gość
Na zlom po 30 groszy:-P

Gość gość
Lat37 - to zdecyduj się czy nie ma czy są za młodzi

Gość gość
Ostatnio siedzialam ze znajomymi nad rzeka i robilismy grilla. Jakies 30 metrow dalej grupa metali i punkow. Darli sie tak ze bylo ich slychac, nawet jak 200metrow odeszlam w krzaki by sie wysikac. Zachowanie maja na rowni z dresami spod bloku.

Gość gość
wybacz księżniczko, ale ktoś kto sika w krzakach nie powinien komentować kultury innych :D

Gość gość
gość dziś Lat37 - to zdecyduj się czy nie ma czy są za młodzi x No takich jak kiedyś to juz nie ma. A młodzi ..jak to młodzi.. mają swoje "paczki", a poźniej jak będą mieli po 30 lat to włożą garnitur i obetną włosy. Tak juz bywa.

Gość Metal84
dusza, zdziwiłabyś się:) Jest tak jak piszesz sporo młodych, ale też jest i stara gwardia pamiętająca dobre czasy. Znam parę osób dużo starszych ode mnie w klimacie, więc nie jest tak źle. Problem polega chyba na tym, że podzieliliśmy się na podgatunki tak jak nasza ulubiona muzyka. Gdyby zebrać nas do kupy, byłaby niezła armia:)

Gość gość
Już nie przesadzaj, znam ludzi między 25-45 rokiem życia którzy dalej chodzą na koncerty. To, że ktoś do pracy chodzi w garniturze nie znaczy, że odpuścił zupełnie. W końcu na te bilety trzeba zarabiać

Gość gość
23:33 A Ty się dziwisz? Jak byli tam panczury, to wiadomo że będzie obora:D

Metalowcy sa mega! Sa przystojni, kobiety bardzo ladne. Skonczyla sie epoka wygladania jakby wyszli ze smietnika, bo tak teraz wygladaja hipsterzy. Slonczyla sie epoka nadmiernego piercingu i roznych kolorow wlosow, bo od tego sa punki. Skonczylo sie chamstwo i lanie po mordach, bo od tego sa skejci. Skonczylo sie tez zamulanie i odizolowanie, bo od tego sa emo. Metalowcy oprocz mrocznego wygladu i sluchania ciezkiej muzyki maja na prawde wiele w glowach i sa bardzo przyjazni.

Gość gość
Madoro dziś x no tak, to era metalowców w smaokingach bon ton hahaha. Leje na takie coś. To są odległe wydmuszki tego co było. Marne podróbki.

Gość gość
żeby się jeszcze skończyła era dzielenia subkultur na wyglad :)

Gość gość
Dlaczego "lejesz"? Prawdziwy metal twoim zdaniem całe życie pracuje na najniższym stanowisku w markecie?

Gość gość
Niekoniecznie pracują na kasie w Tesco ;) ja do dzisiaj chodzę na koncerty pracuje normalnie ba nawet w szpitalu!:D mam normalne życie syna. Mąż podobnie jak ja słucha takiej muzyki, z tym ze ja ubieram się normalnie poza koncertami jemu zostało chodzenie na czarno do dziś jakoś mi to nie przeszkadza. A i dodam że oboje skończyliśmy ciężkie studia ja pielęgniarstwo.i ratownictwo on farmacje. Wiele osób wśród naszych znajomych ze studiów pozostało przy takim stylu ubierania jak na studiach. Mi trochę przeszło chyba że względu na dziecko; )

Gość gość
Brudasy i podludzie. Nie powinni pracować w miejscach takich jak szkoła czy szpital.

Gość gość
Utylizowac kub chociaz sterylizo