Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy opłaca sie inwestowac w nieruchomosci

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
Myślę, że jak najbardziej. Teraz inwestycja w nieruchomości jest bardzo opłacalna, szczególnie jeśli masz gotowkę i chcesz ją ulokować. Taka nieruchomość może sama na siebie zarabiac jeśli zaczniesz ją wynajmować. A jeśli szukasz fajnych mieszkań na których możesz zarobić to szukaj w miejscowościach turystycznych, np w miejscowości Rowy są do przedania ładne apartamenty Lubicz. Mozna na nich świetnie pózniej zarobić.

Gość gość
myślę, że tak. Mieszkania coraz droższe. Te z rynku wtórnego, bo mało kogo stać na deweloperskie. Nie znam przypadku, żeby ktoś kupił mieszkanie czy działkę budowlaną i na tym stracił kiedy musiał sprzedać za kilka lat

Gość Zadar9a1
co za pytanie, jasne, że się opłaca. jak dostałem spadek po babci w formie jej mieszkania, to sprzedaliśmy je z dziewczyną, dołożyliśmy trochę oszczędności i kupiliśmy zupełnie nowe na Pradze od inwestplanu. Lepiej już włożyć kasę w coś nowego i mieć na lata niż się męczyć z ciąggłymi remontami w starych kamienicach w śródmieściu

Gość gość
czy się opłaca ? zobaczysz jak będziesz chciał sprzedać ile dostaniesz i jak długo będziesz sprzeawał !!! :D 🖐️

Gość gość
co kto lubi, ale opłacalnie jest na pewno. ja też jestem za wykładaniem pieniędzy na nowe, nie na stare, wtedy łatwiej ogarnąć w razie czego sprzedaż. teraz deweloperzy są naprawdę na dobrym poziomie budowlanki więc nie ma się co martwić o fuszerki, zwłaszcza jeśli mówimy o Warszawie

Gość BognaW
Nieruchomości zawsze były dobrą inwestycją, nie ma żadnego tąpnięcia na rynku, więc nie widzę powodu żeby coś się zmieniło. Jeśli wybierzesz sobie w dobrym mieście świetną, popularną lokalizację, taką jak w stolicy Wola czy coś takiego, to zawsze tak czy siak znajdziesz na nią kupca albo najemcę. Kupisz stan deweloperski, trochę dołożysz a inwestycja na przyszłość będzie jak znalazł

Gość Agrippe
Opłaca się :) Sama mam taki plan, żeby odłożyć trochę grosza i wziąć hipotekę, która potem sama się spłaci z wynajmu :) Ja zastanawiam się nad tą inwestycją: https://orlex.pl/oferta/11/gniewino

Gość gość
W zyskowne zawsze!

Gość lolek991
jak wyżej - dobra lokalizacja i dobry stan mieszkania to zawsze dobra inwestycja. możesz kupić, wynająć i z tego spłacać kredyt też dobra opcja.

Gość gość
deweloperzy w natarciu na kafeterie! ale watek - same dewy!

Gość gość
Zainwestuj w nowe mieszkanie w dobrej dzielnicy dużego miasta, możesz je wynająć albo sam pomieszkać. Deweloperzy teraz przygotowują się na wszystkie możliwości więc i kredyt dobry wynegocjujesz

Gość gość
Bardzo! Bierz jeśli masz pieniądze albo kredyt osiągalny to bierz, bo trzeba inwestować w nieruchomości, tak się nakręca rynek

Gość gość
Opłaca się inwestowac w nieruchomości, a szczególnie te z rynku pierwotnego. Moga wkrótce iść w górę, ponieważ drożeją materiały budowlane i grunty. Ja kupiłam nieruchomość nad morzem. Postawiliśmy na apartament Lubicz w nadmorskiej miejscowości Rowy, który mamy zamiar wynajmowac i zarabiać na nim.

Gość gość
Pewnie, że się opłaca tylko trzeba wybrać odpowiednią ofertę. Dla mnie mieszkanie pod wynajem znalazło biuro nieruchomości ABC Dom.