Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam daje obserwowanie instagramów celebrytów

Polecane posty

Gość gość

Co wam to daje? Ty obserwujesz te osoby, one ciebie z reguły nie. A Instagramy są robione pod działania promocyjne. Dla kasy... Kto opłaci agencję ma jeszcze sztuczne obserwacje. Po co wy to robicie? Przecież wy z tego nic nie macie. Zdjęcia możesz pooglądać bez obserwowania. Możesz sobie wejść i zobaczyć co wkręcają. Już sporo osób usuwa konta, bo nie odnoszą korzyści. Szczerze usuwałabym konta. Niech lajki i obserwacje znikają.

Gość gość
Sylwia Gaczorek ( fryzjerka, Maciej Maniewski) ponad 200k pozy Sylwii Gaczorek pobyty wakacyjne Sylwii Gaczorek promocje kosmetyków szczerzenie zębów klapki Chanel paznokcie szampony

ja obserwuje tylko te z ktorych moge cos czerpac np. pomysly na treningi, przepis kulinarne, diy itp :)

Gość gość
Maja Sablewska ponad 300k fotki z LV wychudzone cielsko tatuaże Majki wizyta u fryzjera i u kosmetyczki

Gość gość
Magdalena Mielcarz - dobiła do ponad 100 tys wydęte usta Magdaleny Mielcarz olaplexowy przepalony blond Magdaleny Mielcarz Kevin Murphy Magdaleny Mielcarz i Maciej Maniewski kariera wycia Magdaleny Mielcarz

Gość gość
Małgorzata Rozenek Majdan życie divy Małgoni kolejny głupawy program Małgoni światowe życie Malgoni i ukrywany wiek lalki Małgoni kiedy pięćdziesiątka Ci stuknie? bo to już tak trzeba liczyć

Gość gość
Nigdy nie miałam Instagrama, Twittera i profili na innych portalach społecznościowych, prócz Facebooka, ale i jego usunęłam dawno temu, bo, zwyczajnie, mnie znudził. Jeśli chcę poobserwować posty lub zdjęcia moich ulubionych aktorów, na przykład, to klikam bezpośrednio w link do fanpejdża na Facebooku, który nie jest blokowany przez Google i można go, z łatwością, odszukać, wpisując imię i nazwisko gwiazdy. Co prawda, widać tylko jej posty, a dawniej było też można przeczytać komentarze innych osób, fanów. Jeśli profil ma ustawienia publiczne, czy ogólne, to nie trzeba mieć konta, by móc zobaczyć, co dana znana osoba pisze. Chyba, że za jakiś czas Facebook postanowi zablokować dostęp i do tego, to wtedy będzie nieciekawie. Ale, heh, od czego jest internet? Nie wiem, jak to wygląda na innych serwisach społecznościowych, ale cieszę się, że Facebook umożliwia (jeszcze) śledzenie fanpejdżów, nie będąc zarejestrowanym użytkownikiem. Choć widzę, że na tym polu zachodzą zmiany, w postaci braku czytania komentarzy...

Gość gość
jak miałam instagrama to obserwowałam raczej bloggerów, zwykła ciekawość plus podobał mi się ich styl

Gość gość
bo 99% ludzi to bezmózgie pustaki, ot dlaczego

Ja obserwuję celebrytów na instagramie po to żeby inspirować się na przykład w aspekcie ubioru. Często też patrzę na to jakich kosmetyków używają i potem sama je testuję. Ostatnio na przykład poznałam pyłki do paznokci z tej firmy: https://nailscompany.eu/pl/768-pylki-do-paznokci i u mnie sprawdzają się świetnie

Gość Pomponikrozowy
Ja nie obsewuje, bo uważam, ze powinna obowiązywać symetria w zainteresowaniu. Jeśli ja zostawiam u kogoś komentarz, to jest mi miło, kiedy ta osoba podziękuje, albo jeszcze lepiej do mnie zajrzy, bo tez mam ładne i inspirujące zdjęcia. W przypadku instagramowych gwiazd jest tak, ze dostają lajki i komentarze, na które nigdy nie odpisują..Są dumne, jak jakieś królowe a ludzi, którzy dają im dobra energię traktują jak plebs i pyl. Dla mnie to by było poniżające nawet dac serduszko takim osobom.