Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby pewne siebie, gadatliwe i towarzyskie są przereklamowane, plytkie

Polecane posty

Gość gość

i mają małą wartość wewnętrzną. Kultura masowa promuje ekstrawertykow, bezmyślnych gadaczy, którzy głośno się śmieją i mają po 1000 znajomych na facebooku, a te znajomości g****o warte. Zależy im tylko na uwadze, muszą być na wszystkich imprezach i z każdym zamienić kilka zdań o doopie Maryny. Mają płytkie, ubogie życie wewnętrzne, mało refleksyjny umysł i prymitywne podejście do rzeczywistości.

Gość gość
Dokładnie tak

Gość gość
Od kilku miesięcy zakładasz te pełne jadu tematy, lepiej ci? Nie zmienisz rzeczywistości, tylko dlatego, że wmawiasz sobie te wady ekstrawertyków czy ludzi mających normalne relacje z innymi nie znaczy, że staną się one prawdziwe.

Gość gość
tak ekstrawertycy ssą i są męczący, jakieś 70% problemów tego świata jest za sprawą ekstrawertyków.

Gość gość
Od kilku miesięcy nie założyłem ani jednego tematu o ekstrawertykach, ani podobnego. Przez ostatnie miesiące założyłem jedynie kilka tematów o wzroście. To wszystko. Jak zwykle masz zj****y łeb i widzisz wszedzie jedną osobę. Leki nie działają.

Gość gość
najgorsze jest to że introwertycy są uważani za dziwadła zwłaszcza dla starych, upośledzonych, ekstrawertycznych bab z tępymi ryjami i ograniczonymi mózgami.

Gość gość
prawda

Gość gość
Nawet zakładając, że ci wierzę (i pominę identyczne tematy które non-stop wyskakują) to co ma na celu wmawianie sobie i innym tych głupot?

Gość gość
to nie są głupoty tylko prawda, ekstrawertycy są zarazą ludzkości.

Ładnie to wrzucać wszystkich do jednego wora? Rozumiem, że kogoś mogą irytować gadatliwe osoby, ale... towarzyskie? Tak kogoś boli, że inny są towarzyscy i przyjaźni dla ludzi? Leczcie się. Sama jestem introwertyczką, ale wyobraźcie sobie, co by było, jakby na świecie byli tylko sami introwertycy. Nikt by się do nikogo nie odzywał.

Gość gość
14:53 Może i wyskakują, ale nie są moje. Cieszę się, że ktoś myśli podobnie. Ekstrawertycy to prymitywne bydło. Dodawanie tych tematów ma na celu zwiększanie świadomości społecznej i zaprzestania gloryfikacji tych, którzy gadają tylko o doopie Maryny.

Gość gość
Ta krowa która najgłośniej ryczy mało mleka daje - coś apropos ekstrawertykow.

Gość gość
Autor tematu sam ma sporo z tych stereotypowych ekstrawertyków.

Gość gość
ekstrowertycy to debile i pustaki

Gość gość
Kto to ekstrowertyk?

Gość gość
infj ja jestem

Gość gość
Może i wyskakują, ale nie są moje. Cieszę się, że ktoś myśli podobnie. Ekstrawertycy to prymitywne bydło. Dodawanie tych tematów ma na celu zwiększanie świadomości społecznej i zaprzestania gloryfikacji tych, którzy gadają tylko o doopie Maryny. tego rodzaju misyjność jest często związana z chorobami psychicznymi

Gość gość
skrajny ekstrawertyk to inaczej socjopata tak na marginesie

Gość gość
szkoda że introwertyków traktuje się jak ludzi drugiej kategorii

Gość gość
skrajny ekstrawertyk to inaczej socjopata tak na marginesie tyle, zę skrajnych intro i ekstra jest niewielu, mi w tym tescie wyszło praktycznie pól na pół , raptem róznica51 do 49 % dla ekstrawetryka. Jak zyć, jak zyc :D

Gość gość
a co ci wyszło jakie literki ?

Gość gość
"gość dziś 14:53 Może i wyskakują, ale nie są moje" x haha, jasne :D już uwierzymy, że jest tu więcej zyebów twojego pokroju nienawidzącch ekstrawertyków i kobiet jednoczesnie 🖐️

Gość gość
ja jestem kobietą i w zasadzie też nienawidzę ekstrawertycznych kobiet :D jak zaczynają drzeć ryja, obgadywać nieobecnych, gadać idiotyzmy bez sensu byle coś powiedzieć, jak mówią o spokojnych ludziach że są dziwni, jak uważają że każdy powinien mieć taką osobowość ja one. Introwertyk akceptuje i w miarę rozumie ekstrawertyka i jego sposób działania. Ekstrawertyk gnoi introwertyka i nie rozumie go i nie chce zrozumieć.

Gość gość
Obgadywanie to kwestia kultury, a nie ekstrawersji. Jestem strasznie towarzyska i cholernie głośna, a nigdy nikogo nie obgadywałam ani nie "gnoiłam" :) W przeciwieństwie do was ;) Jedyna różnica jest taka, że was nikt nie słucha.

Gość gość
Autor ma juz rzeczywiscie dlugo ten problem i wciaz probuje misjonowac, zamiast szukac dobrego terapeuty. Temat stary jak swiat, siedzi w malym miescie, srednie zarobki, kiepski wyglad, asocjalne tendencje, niedoceniony intelektualista. Dewiza: swiat musi sie zmienic i przystosowac do jego potrzeb. Kobiety, ktore preferuja przystojnych, zaradnych i towarzyskich mezczyzn sa glupie, na poziomie malp.

Gość gość
ja jestem kobietą i w zasadzie też nienawidzę ekstrawertycznych kobiet smiech.gif jak zaczynają drzeć ryja, obgadywać nieobecnych, gadać idiotyzmy bez sensu byle coś powiedzieć, jak mówią o spokojnych ludziach że są dziwni, jak uważają że każdy powinien mieć taką osobowość ja one. Introwertyk akceptuje i w miarę rozumie ekstrawertyka i jego sposób działania. Ekstrawertyk gnoi introwertyka i nie rozumie go i nie chce zrozumieć. XXXXX Jana tym teście jestem introwertykiem w 63 % i szczerze mówiąc tez mnie jakoś wk...taka dziunia z pretensjami do całego świata, że jej nie obskakuje. Musisz być w zyciu w ch...nudna i męcząca

Gość gość
a nie nudny człowiek to jaki który wstawia zdjęcia żarcia na facebooku ? większość ludzi jest nudna i przeciętna zwłaszcza ekstrawertycy są w zasadzie jednakowi: irytujący, mania wyższości, ograniczenie intelektualne.

Gość gość
I znowu, nie znam nikogo kto wstawia zdjęcia jedzenia na facebooka (chyba, że naprawdę jedzą coś dziwnego typu uciekająca kałamarnica), a znam dużo towarzyskich osób. Ty masz jakąś obsesję :)

Gość gość
"Autor ma juz rzeczywiscie dlugo ten problem i wciaz probuje misjonowac, zamiast szukac dobrego terapeuty. " dlaczego miałby szukać terapeuty a gdzie napisał że jest chory ?? co za idiotka, czego nie rozumiesz tego że jesteś irytującą prostaczką? krzykliwą tępą dziunią ? na anglojęzycznych stronach jest mnóstwo informacji za co introwertycy nie znoszą ekstrawertyków, to powszechny problem. W Polsce chyba trzeba ich wielbić bo jakaś tępa dziunia nie wie że jest w**********a :O