Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwód koscielny, czyli stwierdzenie nieważnosci małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Ciekaw jestem, jakie są wasze opinie na ten temat. Śmiać mi się chce, kiedy kościół stwierdza nieważność małżeństwa po 25 latach małżeństwa z 3 dzieci.....Wg mnie tzw rozwód kościelny mógłby być orzekany niedługo po ślubie, bezpłodność, ukryte choroby, długi itp., ale powtórzę! niedługo po slubie! Druga sprawa okres narzeczeństwa np. 4 lata...był czas sie poznać...

Gość gość
Moja opinia na ten temat: smiac mi sie chce, ze ktos wogole interesuje sie takim teatrem jak slub koscielny. A kto jeszcze zadaje sobie trudu, zeby cos takiego uniewaznic, nie ma chyba prawdziwych problemow. Po co uniewazniac cos, co nie ma zadnego znaczenia?

Gość gość
A jak np. mąż jest gejem i oszukiwał żonę przez te 25 lat, bo była tylko przykrywką? Mnie to nie bawi.

Gość gość
Czy maz okazal sie homosekusalista czy orangutanem: kto i po co potrzebuje rozwod koscielny??????

Gość gość
Moja kuzynka dostała, rok po ślubie wyszło na jaw że jest chory psychicznie i leczył się kilkakrotnie, nigdy bym nie powiedziała że jest chory,dopóki brał leki wszystko było ok, kuzynka zaszła z nim w ciążę i wtedy się zaczęły z nim dziać dziwne rzeczy,musiała mieć 5 świadków i czekała ze 3 lata