Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Droższe czy tańsze i jaka jest różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Finish są super do tego sól i nabłyszczacz obowiązkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Röwnież polecam finish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Finish to jest badziew. Sunlight są najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Sunlight to badziew. Nie myje naczyń, a w dotaku tak mocny zapach, że potem nie można się normalnie napić herbaty, kawy czy zjeść obiadu bo ze wszystkich tych naczyń cuchnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Fairy platinum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2018 Finish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2018 kto nie spróbuje nie uwierzy , ale najlepsze są Fairy platinum !!! Też nie wierzyłam , teraz nie zamienię je na żadne inne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2018 Ludwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2018 A jaką zmywarkę polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiak4528 4 Napisano Grudzień 22, 2020 Polecam do zmywarki tabletki z biostar, mają certyfikat EKO, są super, ja w ogóle nie przemywam naczyń przed włożeniem ich do zmywary i absoutnie daja rade czesto na promocji z 45 na 35 zl, wtedy mega sie oplaca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorahille 3 Napisano Grudzień 22, 2020 41 minut temu, anusiak4528 napisał: Polecam do zmywarki tabletki z biostar, mają certyfikat EKO, są super, ja w ogóle nie przemywam naczyń przed włożeniem ich do zmywary i absoutnie daja rade czesto na promocji z 45 na 35 zl, wtedy mega sie oplaca Hej, nie można tu wklejać linków, ale jak chcesz oszczędzić, to na allegro są certyfikowani sprzedawcy i mają zestawy biostar 50% taniej Polecam, wtedy możesz wypróbować sobie też inne produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlonaZawistowska 4 Napisano Maj 14, 2021 Fairy są ok, długo używałam, ale ostatnio kupiłam kapsułki 2w1 biostar, takie fioletowe, są super, nabłyszczają i po otwarciu ładnie pachnie ze zmywarki, nie przemywam wcześniej naczyń i dobrze myją, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka303 0 Napisano Maj 24, 2021 Ja też stosuję Fairy, ale rozradzam wszystkie Finish, za każdym razem zostawiały ślady na naczyniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Maj 24, 2021 Nie mam zmywarki. Nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach