Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, że piękna, mądra, inteligentna, atrakcyjna kobieta jest sama?

Polecane posty

Gość gość
No tak. Trzeba być ukrytą lesbijką, żeby nie być ( nie chcieć) być w związku.

Gość gość
"1. Każda samotna twierdzi że jest mądraoczko.gif 2. Powiedzieć kobiecie że "Mężczyzni boją się takich pięknych i mądrych kobiet" to oklepany komplement na który większość się łapie. oczko.gif 3. Życie na dłuższą metę z taka kobietą to meczarnia, przeleciec tak ale zwiazek to nie. 4. Słowa klucze które powinny sprawić że bierzesz nogi za pas : "rozwoj" " hobby " " pasje "" x Faceci boją się ładnych kobiet i to jest fakt. Większość facetów jest zakompleksionych. Ruchacze się nie boją, ale *****czy to takie kobiety przeganiaja na kilometr. Co to znaczy przelecieć tak, a związek nie? Facet który traktuje jakąkolwiek kobietę jak zabawkę nie zasługuje na żadną! Zasługuje na taką co się nim pobawi i kopnie w d**e. Jak się do tego boi że dziewczyna ma hobby i stawia na swój rozwój, to znaczy że pusty d**ek :D

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
10.28 nie dla ignoranta taka kobieta, madrzy mężczyźni nie boją się mądrych kobiet, są dumni, że one ich chcą

Gość gość
Do autora. Nie miałeś okazji z nią wiele rozmawiać, inaczej w głupie rozmowie chociażby o tym, co planuje, jak spędzić weekend można by wychwycić, czy z kimś jest, czy te nie. Takie osoby mogą mieć ukryte wady. Wady obiektywne i takie, które same uznają za wady. Mogą mieć nietypowe plany na życie. Jeśli ludzie mają odmienne plany (np. co do posiadania dziecka), poglądy to w pewnym momencie albo ktoś się poświęci i będzie nieszczęśliwy (zły wybór), albo się rozstaną. I w ten sposób takie osoby są same. Więc na pewno jest jakaś "niespodzianka". Mam nadzieję, że nie będzie Ci ona przeszkadzać, a dziewczyna/kobieta ma podobne spojrzenie na życie, przyszłość co ty. Wtedy jest szansa, że cokolwiek z tego może wyjdzie.

Gość gość
Juz po tych wpisach gdyby ona to przeczytala pewnie nie chcialaby sie zadawac z kims kto tak mysli...

Gość gość
Tu praktycznie jedna, dwie osoby napisaly cos pozytywnego...a reszta to szkoda w ogole czytac.

Gość gość
Czasami ludzie nic nie maja do zaoferowania poza tym ze sa wredni i wtedy taka dziewczyna moze wolec wlasnie pasje i rozwoj i nie chce byc z kims kto bedzie jej uprzykrzal zycie bo to nie jest warte zachodu. I kiedys gdzies spotyka kogos kto jest jej lepsza, meska wersja i zyja dlugo i szczesliwie. Wystarczy tu poczytac chlopakow ( wiekszosc) i juz traci sie zainteresowanie. Jeden przykleja latke, drugi pisze same hejty negatywy, trzeci uwaza ze trzeba wykorzystac. Jeden przed drugim sie wymadrza wywyzsza i mysli ze jest taki przebiegly...no i niestety w zyciu czesto zle na tym wychodza a singielka puekna madra pewnie tez znajdzie pieknego i madrego. Przeciez nie kogos innego.

Gość gość
Oczywiscie, wystarczy, ze NIE UPRAWIA SEKSU, od takiej choćby była piekna jak Andżelina 99% ucieknie. To jest najważniejsza rzecz dla facetów. Możesz być głupią zołzą, ale jak rozkładasz nogi to zawsze kogoś znajdziesz. stare panny to czesto kobiety wstydliwe, skromne, ale poza tym mogą mieć mnóstwo zalet i być mądre, bo mądra kobieta nie traktuje seksu jak mycia zębów

Gość gość
Nade mną się tak rozpływali, że jestem ładna, mądra, doradzałam im w problemach, ale uciekali, bo nie dochodziło do całowania nawet. Dla facetów najważniejszy jest kontakt fizyczny, ciało, cielesność, dotyk. Jakieś tam zalety ducha to dla nich coś zbędnego gdy nie towarzyszą temu gołe cycki i jęki. Takie to głębokie istoty. Więc jeśli chcecie mieć do czynienia z mężczyznami, wiedzcie, że seks to 99%.

Gość gość
To ja z 10:28 rozwinę bo większość nie załapała. 1. Każda twierdzi że jest mądra. Naprawdę mądrzy ludzie o tym nie mówią, natomiast jak ktoś to podkreśla to raczej są małe szanse że tak jest naprawdę. Ja nie twierdzę że nie ma mądrych kobiet, ale zdanie "jestem mądra " słyszałem od głupich, przeciętnych, trochę ponad a rzadko od tych naprawdę mądrych. Czym głupsza tym częściej o tym mówi. 2. Tu nic nie trzeba dodawać. Dobry komplement, raz szczery, raz nie. Ale lechcze ego kobiety. 3. Na krótkotrwała relacje w sam raz, ale do małżeństwa nie za bardzo. Chyba ze jestes homo i kreci cie "facet w spodnicy" . Zauwazcie ze takie kobiety nie podkreslaja cech kobiecych, ze jest wrazliwa, romantyczna, ciepla, rodzinna. 4. Oczywiście nie ma nic złego w rozwoju, pasjach i hobby. Ale znowu czym ktoś o tym więcej mówi, bo się naczytal w poradnikach, to mniej ma to wspólnego z rzeczywistością. Jak ktoś się rozwija to to widać po poziomie na jakim zyje, po pieniądzach jakie zarabia itp itd. Natomiast jak ktoś idzie na 10 kurs garncarstwa i przypisuje to tego nie wiadomo jakie znaczenie to sami wiecie. Podobnie z pasjami....Ja już o wszystkim słyszałem że może być pasja, niedługo stwierdza że robienie śniadań i budzenie się rano to też ich pasja.

Gość gość
Pan powyzej juz po tych dwoch wpisach bylby spalony u mnie. Ale jak kto postepuje tak ma.

Gość gość
No chyba nie twierdzisz że wszystkie kobiety są mądre.

Gość gość
budzenie się rano to raczej trauma niz pasja :O

Gość gość
dziś masz rację, prawdopodobnie wszystko o czym piszemy sprawdza się także wobec nas samych i wobec tego myślę, że sam nie masz pasji, ale będzie Ci imponował poziom życia i pieniądze (nawet jeśli gość lub kobieta niczym konkretnie się nie interesują i poza luksusowym w miarę życiem na niczym im nie zależy) nie miałeś też szczęścia spodobać się kobiecie jak z opisu, moim zdaniem jest to kobieta z funkcją włącz-wyłącz czyli nie podejmie flirtu, jeśli ktoś jej się nie spodoba, fakt, może nie być w tym dobra, bo nie ćwiczy tego u gościa w piekarni, w autobusie, czy w kiosku (no chyba, że jej faktycznie wpadł w oko) ale jeśli ktoś jej się podoba, to wtedy włącza opcję np. "zatroszcz się" itp. zdecydowanie, nie byłeś w typie takiej kobiety - na szczęście z wzajemnością, więc wszyscy są zadowoleni

Gość gość
Ja nie zadawalabym sie z kims kto usilowalby mnie "spętać" pizvawic autonomii pod plaszczykiem ze jak bedziesz niegrzeczna to cie wykorzystam. Ani z kims kto mowilby o innych " ona nadaje sie na raz". Nie ufam ludziom ktorzy nie widza nic zlego w krzywdzeniu innych i uwazaja ze to wszystko jest w porzadku. Nie mam o czym rozmawiac z kims takim. Nie ze mna takie numery.

Gość gość
dziś tak jeszcze dopytam, a Ty jakie męskie cechy masz? - opiekuńczy, troskliwy, zaradny, wspierający? a nie, typowe męskie cechy wg. gościa to chyba: - bucowaty, WszystkoMiSięNależy - potrzebuję codziennego serwisu, szpan przed sąsiadami? krytykancki, niech wiedzą, że nie łatwo mnie zadowolić (dlatego jestem sam... ;) ) no i zero tematów z kobietą - bo wiadomo, kobieta jest od seksu,prania, gotowania, dzieci, a pasje to z poradników ma - nie może ich być za dużo, bo nie starczy jej na powyższe, a ty nie masz czasu na czytanie poradników Ty wspaniały mężczyzna poświęcisz się i pójdziesz do pracy - dla niej (bo bez niej to byś nie polazł?) i zarobisz, żeby w domu starczało jako tako, ale żeby ludzie widzieli

Gość gość
Może być taka, ale do związku się nie nadawać, bo jest egoistką i zimną rybą emocjonalnie. Kobieta uczuciowa raczej nie pozostaje sama.

Gość gość
Chłopie jeżeli tu piszesz takie pytania to lepiej oszczędź tej dziewczynie siebie bo porażka bedzie

Gość gość
Po pierwsze nie jestem sam, ja już mam dzieci w szkole. Po drugie, tak jestem w stanie zaopiekować się rodzina w sensie materialnym ale staram się także otoczyć ich miłością. Ważne jest dla mnie wychowanie dzieci. Dla mnie pasja to coś co zajmuje dużo czasu, potrzeba na to dużo energii i dużo pieniędzy. I zgodnie z tą definicją nie mam pasji. Oczywiście mógłbym na siłę naciągnąć że siłownia raz w tygodniu to pasja, i ze kilka książek w roku przeczytam i to też wielka pasja i że jak ogródek skosze raz na tydzień to ogrodnictwo jest moja pasja. Oczywiście mam też swoje wady, lubię od czasu do czasu poznać jakąś studentke i muszę słuchać tych p*****l, no ale też mi się coś od zycia należy. :):)

Gość gość
Tak, wystarczy być uczuciową i wtedy wszystko jest jak należy. Uczuciowość jest lekiem na całe zło świata. A gość, bądź gościówa jest uczuciowa? Jak to się okazuje? Hm? Spotykasz kogoś i co? Śmieszne. Najpełniej oddaje uczuciowość zachwycanie się małymi kotkami, bobaskami, niepełnosprawnymi dziećmi. Wklejanie ładnych zwrotów, obrazków. I rozczulanie się czymś co jakiś czas. No i święte oburzanie. :) Jeśli autor jest sam, to na pewno był niewystarczająco uczuciowy.

Gość gość
Kobieta uczuciowa raczej nie pozostaje sama. x Owszem, często.

Gość gość
Czyli zarabiający buc, który oczywiście kocha dzieci. Wiesz, nie wmawiaj dzieciom, że żeby miały pasje muszą mieć dużo pieniędzy. Może mają mądrą mamę, choć taka męczyłaby się z tobą. Normalnie chodząca skarbnica wiedzy.

Gość gość
Widze ze sa tu przynajmniej dwie inteligetne panie. I pieknie jada z gostkiem :D szacun.

Gość gość
Nie no co Ty. Od najmłodszych lat uczę je aby wklejaly zdjeciabposilkow na fejsa i zajmowały zdjęcia innych posiłków. Tym sposobem na studiach, szczerze będą mogły mówić że gotowanie to ich pasja. ;)

Gość gość
A potem ktos sie dziwi ze piekna i inteligentna jest sama - ano wlasnie, bo potrafi odpowiedziec stosownie a nie wszystkim sie to podoba bo niektorzy chcieliby byc gora...

Gość gość
zajmowały = lajkowaly.

Gość gość
Dwie inteligentne i samotne jadą po bucu który ma dom, żonę, rodzinę i puka studentki. Też chce być bucem.:(

Gość gość
Niestety ale facet ma trochę racji. Dzisiejsza młodzież ma tyle pasji ze jej sił na zwyczajne życie nie starcza.