Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, że piękna, mądra, inteligentna, atrakcyjna kobieta jest sama?

Polecane posty

Gość gość
Bądź jak on. Jak ja nie jesteś. Czy to takie trudne znaleźć sobie kogoś, kto będzie chciał mieć z tobą dzieci i dbać o twój wikt i opierunek? Gość Ci radzi - prosty komplement, czasem nieprawdziwy, jakaś się nawinie. Ale ważne, żeby nie miała pasji. I nie była zbyt inteligentna, bo jej na uczuciu do Ciebie będzie zbywać. :) Coraz tym trudniej o takie? Co za feler. Że bardziej bardziej wymagające są? A to wstrętne małpy. To wina tych poradników. On jest zadowolony, pociesza się gdzieś na boku. Każdy wybiera swój typ szczęścia. Ja bym czuła się jak w klatce żyjąc życiem tego faceta. I z takim facetem. Na szczęście nie muszę szukać szczęścia. :) I tu kolejna myśl, kobieta z wątku, o którą pyta autor - może po prostu być swoistym romantykiem. I czeka na kogoś podobnego. Bo jeśli nie trafi na podobnego męczyła by się tak, że od razu by gdzieś zwiała. Dla wielu ludzi związek jest czymś, co ma pomóc im osiągnąć pewne cele, zrealizować plany. I ktoś do związku ma być po prostu wystarczający. Są tacy szaleńcy, którzy szukają ludzi odpowiednich. A to znaczy też, że mają inną hierarchię wartości niż reszta. I tu też może być problem. :)

Gość gość
Obie wersje życia mogą dawać szczęście. A obecnie i bucem nie jest już tak łatwo być, bo kobiety są bardziej wymagające. Inaczej gość powyżej nie marzyłby o byciu jak prototyp, tylko by z sukcesem realizował. A co do tematu - właśnie teraz kolejna rzecz: kobieta może być w jakimś sensie romantyczką, czyli zwykły związek, zwykłe życie z niewłaściwym człowiekiem zupełnie jej nie odpowiada. A wielu ludziom potrzebny jest wystarczająco dobry, a nie "odpowiedni" partner. Bo po prostu chcą mieć dom, dzieci, móc powiedzieć, że się zrealizowali, bo tak to rozumieją. I to znaczy, że ona może mieć inną hierarchię wartości.

Gość gość
A myślałam, że się skasowało. Pfff. No to w dwóch wersjach to samo.

Gość gość
Czy to możliwe, że piękna, mądra, inteligentna, atrakcyjna kobieta jest sama? ddd tylko takie sa same, jesli kobieta jest w zwiazku to na pewno nie posiada tych wszystkich cech łącznie. Taka zwykle nie posiada cechy 'inteligentna'

Gość gość
"Oczywiście mam też swoje wady, lubię od czasu do czasu poznać jakąś studentke i muszę słuchać tych p*****l, no ale też mi się coś od zycia należy. usmiech.gifusmiech.gif" x I ta twoja wada, powoduje że to ty jesteś typem, co nie nadaje się do związku :O Rozumiem, że żona o tym wie i jest dumna z męża i dzieci wiedzą że tatuś zdradza mamusie. Właśnie niektóre kobiety, co się szanują, wolą być same niż np. z kimś takim :O Z kimś kto, kobiety traktuje jak zabawki :O Tylko chyba baardzo, niezaradna i głupia kobieta chciałaby być w związku z kimś, kto jest niezdolny do miłości. Tak, tak niezdolnym do miłości! x Jak do mnie przywala się jakiś żonaty swinia, a zdarza się niestety. To potem kopię SMSów i maili, posyłam żonie :D

Gość gość
"Ja nie zadawalabym sie z kims kto usilowalby mnie "spętać" pizvawic autonomii pod plaszczykiem ze jak bedziesz niegrzeczna to cie wykorzystam. Ani z kims kto mowilby o innych " ona nadaje sie na raz". Nie ufam ludziom ktorzy nie widza nic zlego w krzywdzeniu innych i uwazaja ze to wszystko jest w porzadku. Nie mam o czym rozmawiac z kims takim. Nie ze mna takie numery." x Też tak uważam

Gość gość
Wiecie ze bedziecie starymi pannami. Wymagacie rzeczy ktorych nie da sie polaczyc a na dodatek same dajecie coś co wg mężczyzn (a mają do tego prawo) jest mało ważne.

Gość gość
gość dziś wiemy i co z tego? masz z tym jakiś problem? x a co takiego dajemy co jest mało ważne?

Gość gość
18:26 Myślę że wszystkie stare panny o tym wiedzą lepiej niż ci się wydaje. Chyba że są wariatkami.

Gość gość
Nie mam z tym żadnego problemu ale wina jest pośrodku a nie tylko ICH.

Gość gość
Żeby się w kimś zakochać nie musi być madra, atrakcyjna i inteligentna. Zakochujemy się wbrew logice w kobiecie, która ma to coś co ją wyróżnia.

Gość gość
One są za głupie żeby to zrozumieć. Związek to nie kolo naukowe ale wrz im to wytlumacz.

Gość gość
"Wiecie ze bedziecie starymi pannami. Wymagacie rzeczy ktorych nie da sie polaczyc a na dodatek same dajecie coś co wg mężczyzn (a mają do tego prawo) jest mało ważne." x Lepiej być starą panną :) Niż być z jakimś bucem, który traktuje kobiety jak przedmioty Po co być z jakimś prymitywem???

Jak mnie denerwują takie domysły. Może ta dziewczyna nie chce z nikim być przede wszystkim. Albo nie spotkała jeszcze kogoś z kim chce być. Związek Cię nie definiuje. Nie trzeba być z kimś, żeby być szczęśliwym.