Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzić w wieku 26 lat to tak zatrważająco wcześnie? Reakcje ludzi są dziwne

Polecane posty

Gość gość

Może to dlatego, że mieszkam w dużym mieście, a z brzuchem widzę kobiety ze sporymi zmarszczkami

Gość gość
Ledwo się mówić nauczyłaś a już dzieciaka masz.

Gość gość
Już zakladalas taki temat kurevvska trolico niedor*****a

Gość gość
Zdarza się że 26 latki mają spore zmarszczki ;-)

Gość gość
Ja już miałem zmarszczki koło nosa jak miałem 17 lat.

Gość gość
Czasy się zmieniają jednak :D mojej matce 28 letniej mówili że jest za stara jak na dziecko haha.

Gość gość
Ja tez miałam 22 :)

Gość gość
Bardzo wczesnie, ale to twoj wybor.

Gość gość
Ja mam 26 lat i nie czuje się gotowa na dziecko. Nie usamodzielniłam się jeszcze finansowo, mój facet także. Ale my nie dostaliśmy niczego od rodziców, niedawno skończyliśmy studia, gdzie musiał się chłopak sam utrzymywać i dopiero teraz wkraczamy w życie na poziomie.

Gość gość
26 lat bardzo wczesnie :D no yebnę chyba. 20 to zgodze sie, wczesnie. tak samo 23. Ale 26 to juz sie jest 2 lata po studiach, czesto ma sie juz prace. A jak maz starszy i troche pomaga finansowo temu wszystkiemu to juz calkiem

Gość gość
Autorko wiesz, ja na porodowce czulam sie jak "dziecko", urodziłam pierwsze mając niecale 25 lat. Dookoła mnie na oddziale potem same "Panie". Teraz drugie urodze przed 30, moze bardziej będę tam pasowac tym razem haha ;-P a poważnie mam to w nosie co inni myślą :-)

Gość gość
Kochane ja się jakoś z tym nie spotkałam. Pierwsze dziecko rodzilam w wieku 23. Drugie 28. Przy drugim były ze mną dziewczyny w wieku 20-25 lat. Żadnej starszej.

Gość gość
14:20 Ok, ale ile to bylo lat temu? P.S. dzis bylam z synem w klubie malucha gdzie sie chodzi z opiekunem I w szoku bylam ale jedna z matek miala co najmniej 45 lat a dziecko lat 2. I wiekszosc to byla po 30tce grubo

Gość tolerancyja
To ja cię jeszcze bardziej zszokuję. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 35 lat, drugie - 47

Gość gość
Ja mam 28 lat, meza. Mamy dom (wzielismy na niego maly kredyt), roczny samochod (bez kredytu), dobra i stabilna prace. I tez obserwujemy zdziwienie niektorych osob z otoczenia, ze jestem w ciazy. Ludziom nigdy nie dogodzisz Autorko, pozostaje szeroko sie usmiechnac, zyc dalej swoim zyciem i cieszyc sie z wyborow :)

Gość gość
Ja urodzilam w wieku 26 lat, nie uwazam, ze to zbyt wczesnie. Nigdy nie spotkalam sie z negatywnymi komentarzami... Latwiej urodzic i wychowac dziecko, kiedy jest sie przed 30, a nie przed 40. Z calym szacunkiem dla wszystkich mam :)

Gość gość
Hehehe prowo z tym 'zatrważająco' ale powiem -to optymalny wiek i biologicznie i społecznie .Wcześnie to 17 :P A 45 hm ..dziecko jeszcze w szkole a mama już emerytka będzie.