Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta zwyczajna

Polecane posty

Gość LOL
Dnia 8.02.2019 o 13:32, Gość gość napisał:

A ja myślę że ona jest na odwyku w tym domu.

To by tłumaczyło "kurs" terapeuty...

Gość nie mogę
Dnia 10.02.2019 o 17:16, Gość LOL napisał:

To by tłumaczyło "kurs" terapeuty...

Ona nie ma pomysłów do vlogowania więc zmyśla wiecznie i robi z siebie ofiarę. Powinna już przestać robić z siebie pośmiewisko i zamknąć ten żałosny kanał. Ogląda teraz Pawlikowską i próbuje dopasować swoje treści do tego co tamta bredzi dla kasy!

Gość gość

Czy ja mam coś z oczami czy ja ciągle widzę ten sam dom, urządzony w tym samym stylu z żółtymi ścianami ? Kłamie dalej i robi z ludzi durni ! Ten kanał też zatopi bo ona za chciwa jest i gubi się w tym.

Gość gość

Znowu tlumaczy swoja toksycznosc i pazernosc depresja. Ta kobieta nigdy nie ma dosc, nigdy nie przestanie... Patrzec sie na to nie da i sluchac sie tego nie da. Pomaga wyimaginowanej widzce aha. Sama sie pod tym kontem ukrywa. Juz nawet sasiedzi widza ze jest walnieta.

Gość gość2
23 godziny temu, Gość gość napisał:

Znowu tlumaczy swoja toksycznosc i pazernosc depresja. Ta kobieta nigdy nie ma dosc, nigdy nie przestanie... Patrzec sie na to nie da i sluchac sie tego nie da. Pomaga wyimaginowanej widzce aha. Sama sie pod tym kontem ukrywa. Juz nawet sasiedzi widza ze jest walnieta.

Powinna skupić się na swoim odwyku a nie panią psycholog zgrywać i jak opętana ludzi Bogiem straszyć! Tłumaczy się winny. Przechlapała kolejną szansę i już może zapomnieć że coś na tym jutjubie osiągnie. Połowa jej marnych subskrypcji to Araby. Co to ma być ha ha ha

Gość Gość

Już nie przyjaźni się z tą drugą Cyganką Ulką ?