Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta interesująsa się głównie modą, shoppingien, nowymi torebkami

Polecane posty

Gość gość

może być wartościową osobą i dobrą partnerką, przyszłą żoną, matką?

Gość gość
Oczywiście, że nie. I mówię to jako kobieta, niestety. Ograniczenie na jednej płaszczyźnie zazwyczaj przekłada się na resztę. Zainteresowania i pasje rozwijają, poszerzają horyzonty i percepcję. Bez nich jest się ''płaskim'', nie dostrzega wielu kwestii. O ile partner jeszcze może ścierpieć takie ułomności, o tyle nie chciałabym, by taka osoba wychowywała dziecko. Czy to kobieta, czy facet. Idiota wychowa idiotę.

Gość gość
Tak. Ja bym brał w ciemno. ;)

Gość gość
Nie. Typowa Instagramowa lala.

Gość gość
O tym czy kobieta może być dobrą żoną, partnerką to raczej mezczyzni powinni się wypowiadać a nie kobiety.

Gość gość
08:09 Powinien się wypowiadać każdy, kto potrafi być obiektywny w sprawie i przedstawić fakty. Facet, który chciałby taką ograniczoną kobietę za partnerkę, również nie reprezentuje godnego poziomu.

Gość gość
W życiu chodzi o bycie szczęśliwym a nie o "poziomy ". A mężczyzna poczucie szczęścia daje.calkiem co innego niż się niektórym kobietom wydaje. Poza tym prawda jest taka że większość kobiet pracuje po to aby mieć kasę na shopping, nowe torebki i super wakacje. I szlak je trafia jak inne mają to od razu. :)

Gość gość
08:23 Człowiek jednowymiarowy i ograniczony NIGDY nie będzie szczęśliwy, bo będzie bezmyślnie wpadał we wszystkie ''dołki'' i poddawał się przeciwnościom losu. Jednak poziom jest istotny. Marginesem, jeśli ktoś uzależnia swoje szczęście i stabilność emocjonalną od drugiej osoby, nie ma szans na satysfakcję i spokój w życiu. Każda świadoma jednostka coś sobą reprezentująca jest samodzielna ;)

Gość gość
A mi kiedy profesor uczył że człowiek i teligentny nigdy nie będzie szczęśliwy. Dlugonoga blondynka leżąca na plaży wygląda na szczęśliwa. Facet obok niej też, więc wszystko jest ok.

Gość gość
powiedzcie mi po uj wy zmieniacie te torebki co 2-3 miesiące? ;)

Gość gość
gość dziś Naprawdę? Dla Ciebie jeśli coś tylko ''wygląda'', to naprawdę takie jest? Oczywiście, system będzie raczej zniechęcał do wiedzy i świadomości, ogólnie ma na celu ograniczenie społeczeństwa, nie rozwój. To wiadomo :)

Gość gość
gość dziś Naprawdę? Dla Ciebie jeśli coś tylko ''wygląda'', to naprawdę takie jest? x Na tym opiera się manipulacja medialna ale nie tłumacz idiotom , którzy nie są w stanie tego pojąć :D

Gość gość
08:30 W celu doraźnego 'pustego' dowartościowania się, kiedy nie ma się innych atutów poza powierzchowność? :) Ja akurat nie zmieniam torebek, szkoda mi na nie pieniędzy, wolę sobie książkę kupić, albo odłożyć na wycieczkę krajoznawczą.

Gość gość
A ja wolę kobiety które mają zawsze modne torebki, wtedy aż mi się chce zabierać je na wycieczki krajoznawcze w najdalsze strony świata. :)

Gość gość
I koniec końców i Ty jesteś na wycieczce i ona. Z tym że tamta po drodze uszczesliwila jeszcze jakiegoś faceta.

Gość gość
08:54 Niektóre muszą mieć sponsora, niektóre potrafią same osiągać swoje cele. Pierwsze są zakompleksione i powodują problemy w związku, drugie są stabilniejsze. Tak, jak to ten pies na łańcuchu będzie się rwał, a ten na swobodzie zachowa spokój uwarunkowany koniecznością pomyślunku :) Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że dla większości facetów typ pierwszy jest bardzo wygodny. Mężczyzn na poziomie dorównujący kobietom z klasą jest niewielu ;)

Gość gość
8:59 polać

Gość gość
8:59 Kobieta która uszczęśliwia faceta za torebki lub inne rzeczy jest prostytutka. Przecież płaci za to w naturze najczęściej.

Gość gość
Nie zrozumiałaś. Dla mężczyzny szczęście daje samo dawanie jej tych torebek, kupowanie prezentów czy dbanie o nią. To kręci facetów.

Gość gość
gość dziś może być wartościową osobą i dobrą partnerką, przyszłą żoną, matką? X Oczywiście, ze może. Jeśli poza tymi zainteresowaniami ma swoją prace/wykształcenie i obycie. Jedna zbiera znaczki, inna biega po sklepach :-))

Gość gość
Szczęście? To transakcja w większości przypadków. Bogaci starsi panowie kupują torebki bo mają seks z młodą dupa w podziece. Tyle ma temat.

Gość gość
gość dziś Dla mężczyzny szczęście daje samo dawanie jej tych torebek, kupowanie prezentów czy dbanie o nią. To kręci facetów. xx Kręci ich to, co mają w zamian w łóżku. Tylko i wyłącznie ;)

Gość gość
Łóżko też ale nie tylko. Uśmiech na twarzy, sama obecność obok atrakcyjnej kobiety sprawia że chce Ci się żyć. Ten stan ciągłego zakochania, uwodzenia czy podrywania.

Gość gość
Lachony bez wykształcenia i aspiracji interesują się modą, bo nic innego im nie przychodzi do głowy, dlatego znajdź sobie jakąś bardziej wartościową dziewczynę.

Gość gość
I po choooj, żeby mi po pracy trula dupę co u niej w pracy i żebym musiał udawać że mnie to interesuje? Wolę taka co powita mnie z uśmiechem na ustach, zrobi laske i pokaże co dzisiaj robiła na fitnessie.

Gość gość
gość dziś Przecież ten typek pokazał już swój poziom, więc nie ma co go zachęcać, by startował do lepszych kobiet. Niech sobie szuka szczęścia we własnej klasie społecznej i prowadzi życie rozwielitki, nic nikomu do tego.

Gość gość
gość dziś Ten stan ciągłego zakochania, uwodzenia czy podrywania. x Który nie trwa wiecznie i przychodzi proza życia. Póki seks Ci nie spowszedniał, będziesz się starać. I tylko do tego momentu. Jak spuścisz z tonu, to kobieta stanie się roszczeniowa, a Ty sfrustrowany. Z ograniczoną idiotką długo nie wytrzymasz, to Ci gwarantuję.

Gość gość
Po co zatem zadajesz pytanie właściwie retoryczne? Kobieta z olejem w głowie i choć minimalna ambicją raczej dąży do tego by na torebki zarobić sama i nie uzależniac się od faceta/sponsora. Co innego dostać prezent a co innego brać hurtowo od tatusia bogatego. Faceci to jednak tepaki i pustaki. Ze świecą szukać bogatego który nie płaci dziuni.

Gość gość
gość dziś I po c****j, żeby mi po pracy trula d**ę co u niej w pracy xx Dla Ciebie samorozwój i wszechstronność kojarzy się wyłącznie z pracą zawodową? :D no żaaal :D