Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Eh, juz mam dosc :( faceci mnie nie szanuja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wiem za co, jestem soba, jestem mila, uczynna, dlatego ze lubie ludzi, potrafie wybaczac nie robie nic na pokaz. Moze jestem troszke niesmiala ale bez przesady.Ludzie mowia o mnie, ze jestem do rany przyloz a jednak nie szanuja mnie. Zwlaszcza faceci. Nawet jesli na poczatku jest ok to pozniej sie zmienia. Uwielbiaja cwaniary ktore ich ponizaja...a kochajaca osoba taka jak ja zawsze jest w cos wrabiana, manipulowana... to zalosne :( ze nie ma szlachetnych wrazliwych mezczyzn ktorzy byliby dumni z takiej kobiety a nie traktowali ja jak zlo konieczne, pocieszycielke.. ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a jestes ladna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No niestety niekt贸rzy umiej膮 wykorzysta膰 osob臋. Nie martw si臋 liczy si臋 twoje dobre serce a dobro dobrem powraca nie teraz to za jaki艣 czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowia, ze tak, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak kazdy mowi, a zyje prawie cwierc wieku i dobro nigdy jeszcze do mnie nie wrocilo...nie ma sie co ludzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋 na pewno jeste艣 warto艣ciow膮 kobiet膮 kt贸r膮 pr臋dzej czy p贸zniej kto艣 doceni i b臋dziesz radosna i szcz臋艣liwa. 艢wiat jest jaki jest i trzeba go akceptowa膰. Jestem dobrej my艣li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze dlatego ze jestes dziewica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli jest dziewic膮 to dobrze bynajmniej nie jest zniszczon膮 kobiet膮 po przej艣ciach. Taki skarb trzeba ceni膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet nie czyta艂am co pisa艂a艣 ale powiem tak jak w 99% przypadk贸w , faceci ci臋 nie szanuj膮 bo ty sama siebie nie szanujesz , robisz z siebie sierotke marysie widz膮 ci臋 jako sierotke marysie , do kopanie w doopsko , masz 3 opcj臋 , spotyka膰 si臋 偶e starym facetem kt贸ry t膮 delikatno艣膰 doceni , zosta膰 zakonnica albo zosta膰 pewna siebie wredna s//uk//a czyli tak膮 jaka dzisiejsi faceci lubi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nuudaa... Sko艅cz j臋cze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tych czasach tw贸j typ charakteru jest unikany, faceci chc膮 silnej przebojowej kobiety ,kt贸ra sama o siebie zadba a nie takiej ma艂ej pisi kt贸ra trzeba nianczyc jak dziecko , faceci widz膮 ciebie jaka taka kul臋 u nogi o kt贸ra si臋 trzeba troszczy膰 , dam ci rad臋 zamiast jeczec we藕 si臋 za siebie , rozwijaj si臋 b膮d藕 silna , sami b臋d膮 o ciebie walczy膰 a ty tylko dasz kopa tym kt贸rzy ci臋 wcze艣niej 藕le traktowali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W cipke mi zagladales ze wiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem mi艂a uczynna bla bla, a sk膮d mo偶esz to wiedzie膰 skoro sama tak o sobie m贸wisz ? Mo偶na by膰 uczynnym nie b臋d膮c trepem bez charakteru

Udost臋pnij ten post